slickers Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hiç üzülmedim desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ya üzüldüm gerçekten.çok yazık oldu.allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yani yorumlarını pek sevmezdim.genelde beşiktaşı savunur hep zatn :).ama onun harici adamda böle degişik bi sempatiklik vardı.üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Belki biraz huysuzdu, kimseleri dinlemezdi ama doğru bildiğini söylemekten hiç çekinmezdi. Spor basınının en renkli adamlarından biriydi. Aziz Yıldırım'la oturup şampiyonluk kutlamasa belki de BJK camiasından daha az tepki görürdü. Ama ölümü herşeyi unutturdu. Euro 2008'de sürekli 'Bakın biz şampiyon olacağız' demesini hiç unutmayacağım. Huzur içinde uyu Kazım abi, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yorumlarının çoğu ortaokulsal argümanlardan veya subjektif BJK propagandalarından oluşsa da, onu spor yazarı değil komedyen olarak görmeyi sindirmiştik artık, Çakar-Kanat-Bilgiç üçlemesinin yerini kim tutar :p O zamanlar Çakar da bikini giymemişti hem, daha ateşliydi, eğlenceli geçiyordu programlar. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 allah rahmet eylesin,iyi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oha cidden garip oldum. her hafta izlerdim kendisini. cidden üzüldüm , eski tadı kalmayacak futbol yorum programlarının. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 allah rahmet eylesin yorumlarını sevmez, kendisini severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 allah rahmet eylesin. ben de ne kendisini ne de yorumlarını severdim ama üzüldüm duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 şimdi babam söyledi ohaa yaa : ( ağlıcam inanmadım şimdi buraya baktım gerçekmiş ulaa beşiktaşı kim sever bu kadar kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Çoğu zaman neyi savunduğunu yada anlatmak istediğini anlayamadığım renkli bir kişilikti. Allah rahmet eylesin. Ahmet Çakar çok dalga geçerdi adamla , acaba şimdi içi cız etmişmidir ölüm haberini alınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kendisini sevmezdim ama Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 :( Allah rahmet etsin, Ailesine ve sevenlerine sabır versin. Uzun zaman sonra ilk defa ağladım. 14 sene öncesini hiç bir zaman unutmayacağım kazım abi, mekanın cennet olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mekanı cennet olsun .. artık bi şampiyonluk armağan etmek düşer beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kazim Kanat yazdı: Hikâyenin sonu şöyleydi: Hani doktorlar, kanser tedavim için beni hastane odasına mahkûm etmişlerdi ya... Ben de başımı alıp Bodrum'a gitmiş, hayatımı bir yelkenlide geçirmeye başlamıştım ya... Harika bir yazdan sonra bir otelde kaldım. Klimayı açıp, keyif çattım. Sonrası ne oldu? Ne olacak, kuyruğu bacaklarımızın arasına kıstırıp, hastaneye geri döndük. Hem kanser hem de zatürree olmuşum. Kanseri yendik! Zatürreede dalga geçtik! Ama... Aması şurada... Anlatayım... Kanseri bir kez daha yenmenin mutluluğunu yaşarken, mutsuz oldum. Bodrum'da cehennem gibi sıcakta ilk kez bir şey yaptım. Eşim Sevinç için yaptırdığım klimayı çalıştırdım, karşısında uyudum. Sonuç felaket! Bir süre sonra nefes alamaz, yürümekte zorluk çeker oldum. Oğlum Mesut'un yemin töreni için gittiğim Kars'ta yüksek rakımda kötü oldum. Hikâyenin şimdiki sonu şöyle; ciğerlerime klimadan dolayı virüsler girmiş, mantarlar oluşmuş. Sürekli antibiyotik ve oksijen tedavisiyle ben değil, doktorlar savaşıyor. Komik olan da şu: Bir mantarı yenmek, kanseri yenmekten biraz zor olacak. Okurlara! Kimsenin moralini bozmak istemem. Hele benim, kanser yoldaşlarımın asla... Zaten onlara güzel haberlerim var. Kanseri 'akıllı bomba' ismi verilen bir ilaçla yendim. Elim kalem tutunca söz, her şeyi yazacağım. Biraz sabır ve anlayış, lütfen. Biliyorum ki ben sizler için umudun umuduyum! Teslim olmak yok, geri çekilmek yok. Savaşa devam! Sevgili okurlar! Ne zaman iyileşirim bilmiyorum. Tek bildiğim şey, yazabileceğim an yazacağımdır. Özel mesaj: Bu, hastane odasından yazılan belki de çok duygusal, belki de okurları ilgilendirmeyen mesajdır. Bu mesaj benim her zamanki dostum Hıncal ustaya. "Beni niye aramadın?" deme. Ama sana ulaşmam ancak bu şekilde oluyor. Ulaşsam bile konuşamam ki! Hıncal ağabey, bir aydır, hastayım kimselere söylemedim. Şu zor günlerimde kırıcı ve incitici söz ve yazıların (Benim üzerimden, benim iyileşmem için çırpınan Genel Yayın Yönetmenim Ergun Babahan'ı eleştirmen de şık değil) beni ve seni sevenleri çok üzüyor. "Kardeşim," dediğin Kazım'ı 40 yıldır binlerce yazısından tanırsın. Bilirim seversin de... Bir söz için bana düşman oldun. Ricam şudur; şimdilik biraz bekle, lütfen. İyileştikten sonra o kırıcı ve incitici eleştirilerini yapmaya devam edersin. O zaman bile tek kelime söylemem! Öyle değil mi Öcal ağabey, Haşmet kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mumu said: allah rahmet eylesin. ben de ne kendisini ne de yorumlarını severdim ama üzüldüm duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 slickers said: hiç üzülmedim desem yeridir senin için de üzülmeyen insanlar olur bu hayatta merak etme. 3 kere kanseri yendikten sonra , zatüreye yenik düşmesi çok garip. En nihayetinde bir insan evladıydı , allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah sevenlerine ve geride kalanlara sabır versin... alemde çarşının hakkını veren korkmadan yalansız yazıp da çizen bizle uğraşanı her gün g.t eden kazım kanat bizi tek kollayan sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 adamın çiğerleri yok kanserde yarısını, bir parçasını kaybediyor. ki akçiğer kanserini yenmiş bir parça alınmış adamın grip bile olmaması gerekiyor.. ama kazım abi büyük hata yapıp klima açık uyumuş.. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 janis said: Çoğu zaman neyi savunduğunu yada anlatmak istediğini anlayamadığım renkli bir kişilikti. Allah rahmet eylesin. Ahmet Çakar çok dalga geçerdi adamla , acaba şimdi içi cız etmişmidir ölüm haberini alınca ? cız mı? kanka abi onlar canlı yayınca küsmüşlerdi bi kere ciddi ciddi hıncal uluçlada tartışırdı çok sergenin hayranlarındandır hakan şükür milli takımda oynamasın artık tartışmalarının en büyük fitilliyicisidir kısacası spor basınına hakkaten renk katardı üzüldüm ne walla,saçların falan uzatırdı küpe takmaya başlmştı falan oğluda atvde spor spikeri, allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bende haberlerde gördüm çok üzüldüm ya.Allah rahmet eylesin.yakınlarına da sabır dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 topragı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 topraği bol olsun yorumlarıni ve kişiliğini hiç sevmezdim. Ama adamın azmini taktir ettim adam kanserle savaşmak için elinden ne geliyorsa yaptı son ana kadar. 1 ay yaşar diye haberi çıktı yıl oldu geçti..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 "Toprağı bol olsun" sözü gayri müslimler için söylenmez mi? Ben mi yanlış biliyorum? Yoksa Kazım Kanat gayri müslim mi? yoksa bunlar marjinal olma çabaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar