Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Sistemimi tek tek yazmiyim simdi iyi bir sistemim var şöyle özetliyim Age of Conan ı full grafikler +4xAA acık fln gram kasmadan oynadım.Kısacası su an piyasada zorlandıgı bir oyun yok grafikleri dip yapsam bile. Warhammer da biliyorum oyundan kaynaklanıyoda cogu yavaslama. İnanılmaz anlamsız kasmalar yasıyorum ve bu gece yapılan raid de kale baskınları sırasında hareket edemedim abartısız. Vista64bit kullanıyorum ve acıkcası buna yoruyorum. Zaten oyunun exesi 32bit. Ama bu sekilde oyundan zevk alamadım kalakalıyorum slayt gosterisi gibi. Vista kullanarak oynayan arkadaslardan bilgileri varsa paylasmalarını rica ediyorum ya da XP kullanıcıları memnunsa format atp XP kurucam. En olmadı eger yapımcı firmanın haberlerini takip edip bu performans konusuna el atacaklarına dair bişe okuyan fln varsa oda paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bende vista 64 var hersey full oynuyorum sorunsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ram? genelde mmo lari ram olduruyor. hele vista da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ramleri yoran şey oyundaki parçacık sistemleri (particle). Yani efektlerin kısılması demek, kötü görüntü demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Merhaba herkese, ayrı bir başlık oalrak açmayıp buradan devam edeyim bende. Kullandığım laptop'un özellikleri kabaca şöyle; * 2ghz çift çekirdek, 2 GB ram, 512 mb harici ekran kartı vs. oyunda sürekli desktop'a düşüyorum, bu süreklilik sabit olmuyor bazen kesinisiz devam ederken bazen çok sık oluyor, ekranın kalabalıklaştığı yerlerde ciddi sıkıntı yaşıyorum. Başka bir başlıkta da bu konu vardı diye hatırlıyorum. Birde bir başlıkta (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) bir web sitesinde bilgisayarınızın performansını ölçüyordu oyunlara göre...bu link'i hatırlayan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.systemrequirementslab.com masaüstüne düşme direverlarla ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kum senin laptop ile rahatlıkla biraz düşük ayarlarda LvL alabilirsin. Tek sorun kalabalık RvRlerde olur gibime geliyor. Benim laptop seninkine benzer özelliklerde ama ekran kartım çok daha düşük iken her turlu solo aksiyon ve Public questi yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 elesso said: http://www.systemrequirementslab.com masaüstüne düşme direverlarla ilgili olabilir. Şimdi test ettim free drives fail gösteriyor.Harddiskte 7 gb boş alan var bu free alan oyunu yüklemek için gerekli alanmı yoksa çalışması içinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Optimizasyon sorunu var sanırım WAR'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Takılmayla oyundaki collision ı karıştıranlar da olabilir. Önünde arkanda birileri varsa yuruyemiyorsun ve takılma olarak algılanabilir bu. Grafik problemi bende alttab yapınca oluyor. Texture lar gidiyor 3-4 saniye sonra geri geliyorlar. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gangren said: Optimizasyon sorunu var sanırım WAR'da. +1 diyorum. dedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 C3nK said: elesso said: http://www.systemrequirementslab.com masaüstüne düşme direverlarla ilgili olabilir. Şimdi test ettim free drives fail gösteriyor.Harddiskte 7 gb boş alan var bu free alan oyunu yüklemek için gerekli alanmı yoksa çalışması içinmi ? oyunun kurulumu için gerekli alan o oyun sende kuruluysa fail edip etmemesi sorun değil o kısmın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 canavar laptopum var aoc yi 2x de fln 30 35 fps de kaldırıyorum. Bu oyunun kasma gibi bir lüksü olmamalı olamaz yani ne kasıyor diye saatlerce düşündüm bir baktık fln şimdi laptop kullanan arkadasları bilgilendiriym oyun desktoplarda fazla kasmıyor yalnız bizde ! GUI yi ayarlayan firma hertürlü parçaya göre destek çıkarmamış sanırım normalde texture memry cache yi full a almamız gerekir benim bildigim. oyunu hizlandirir epey. fakat yapmama ragmen hiçbir değişiklik olmuyor. birdiger konu ise xp yuklemeniz. Neyse ya bi çare bulacam zaten deneme amaçlı oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 /reloadui dene. Birde ram bosaltan program kullan, senin basina gelen memory leak Ilk once ram I bosalt sonra komutu kullan. /reloadui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben hiç sorun yaşamıyorum. vista var bende de 32 bit ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 makinalardaki genel problem fps problemi hatta en son bunu ben guilde yazarken ekran kartım kitlenmisdi yazamamısdım :D neyse. Simdi bu fps problemi benim dikkat ettigim kadarıyla sıklıkla openbeta da kullanılan clienti ceken kullanıcılarda yaygın ben dahil olmak uzere . Cok basit bir denemeden sonra arakadsın laptop una dvd den kurup denedik ve iyi sonuc aldık . Laptop un ozellikleri benim pc den daha altta buna ragmen takılma olmadan calıstırabıldı oyunu .Kabaca tabiriyle oyunda fps problemi olanlar dvd den yuklemeyi denesin (800 mb patch war goze alıyorsanız), birde siyah ekran masaüstüne atma gibi konularda window modda ki cozunurluge ve acık veya kapalı olan seceneklere bakınca duzelıyor iki cozunurlukde aynı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 512x512 400 mhz DDR ramim var. ancak oyunda 20 dakika kadar kaldıktan sonra kasmaya başlıyor. 1 gb ram alsam sorunu çözebilir miyim? Ayrıca Amd 3500+ da işlemcim var, bunu da bios üzerinden overclock yapabilir miyim? sadece overclock yapmam sorunu çözer mi? Forumlardan da araştırdım ancak net bir overclock bilgisi bulamadım. Bildiğim kadarıyla her işlemcinin stable olduğu ayarı varmış, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 O/C isine girismek eger ilk defa yapiyorsan rehber, ince ayar vs okumadan gayet sakat bir olay, stok coolerla zaten ayri bir isi tehlikesi var, kabul edilebilir performans cikislarinda clocking yapmak icin en mantiklisi stok cooleri degistirmek, google'dan arat ''AMD 64 3500+ clocking guide'' ya da ''AMD 64 AM2 clocking guide'' gibisinden, iyice okuyup anlamak sart yalniz, islemcinin elde kalmasi sonradan mumkun bir olay dikkatli yapilmazsa. Standart bir MMO oyuncusu icin artik 2gig sart oldu gibi zaten, 4gig bile standart olmaya basladi sayilir, DDR2'ler de bayagi ucuzladi gerci artik da, DDR400 stickler su parasi nerdeyse artik, rahat bulursun, bir upgrade kesinlikle yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 eyvallah sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Herkese merhaba yine, Bende çok değişik bir durum oluştu. Ekran krtım ile igili tüm bileşen kriterlerinde herşey yolunda iken, bir üst ve bir alt ekran kartı modelim de sorun yokken benim nvidia 7400 go da yetersiz ibaresi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sanırım laptop versiyonu olmasından kaynaklanıyor yolladığın resimde okuduğum kadarıyla. NVIDIA GeForce series · FX 5900, FX 5950 · 6600, 6800, · 7600, 7800, 7900, 7950 · 8400, 8500, 8600, 8800 · 9400, 9500, 9600, 9800 · GTX 260, GTX 280 Laptop versions of these chipsets may work, but may run comparatively slowly. Standalone cards that are installed in vanilla PCI slots (not PCIe or PCIx or AGP), such as some GeForce FX variants, will perform poorly. Integrated chipsets such as the ATI Xpress and the NVIDIA TurboCache variants will have low settings selected, but should run satisfactorily. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende Vista 64 bit yüklü(cpu=q9300 ram=1600mhz4gbdual 9800gtx) oyunda hiç bir şekilde fps düşüşü yaşamıyorum.Dediğin kale savaşında bende vardım herhangi bir problem olmadı.Vistayla alakalı olduğunu sanmıyorum. Yaşadığım 2 problem var 1. Altdorfda yürürken heran masaüstüne atabiliyor birde Altdorfda Alt+Tab yaparsam geri döndüğümde siyah ekran diğer hiç bir bölgede yapmıyor bunu. Diğer problemde lagdan sinir bozucu out of range problemi arkasına yapışık gittiğin adama skillerin fail,cone los uyarıları vermesi.Oyunculara takılma falan zaten kalabalık bölgede yürümek işkence oluyor her yere takılıyorsunuz.Pc den değilde sanırım bağlantıdan kaynaklanan ağırlaşmalar oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oyunda 8800GT SLI ile bile sorun yaşıyorum, en son 1440x900'e çekip su, gölge vs. gibi nispeten gereksiz ayarları kısmak zorunda kaldım, driverlarım da güncel. Bunu yaptıracak kadar aşmış grafikleri olsa anlarım da, onlar da yok yani, bariz optimizasyon sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İşlemciden olabilir mi? MMO larda fps e katkıları var işlemcilerinde oldukça. Çünkü ben her şey açıkken 50 üstü fps alıyorum(keep savaşları hariç) 8800gt ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bende solo kasarken hersey fullde 60fps falan alıyorum ama RvRde fastestFPSye getiriyorum ehrhangi bir takılma olmuyor ve 50 civarı fps oluyor 8800 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar