iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Böyle bir şarkı var.2 gündür ağzıma takıldı.nerde duyduysam artık.bugün arkadaşımdan söyleyeni öğrenip çektim,baştan sona dinledm.Normalde dinlediğim müzik tarzıyla tamamen alakasız olmasına rağmen sapıkça ard arda deli gibi dinliyorum.nereye kdr sürcek? çok tatlı şarkı bu ama. oğuzhan koç söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ok giden günlerim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ferhat göçer söylüyo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sixoms said: ferhat göçer söylüyo olmasın? oğuzhan koç söyledi ilk ama ona vermiş şarkıyı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Silkin kendine gel:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sana hemen aynı hastalığa yakalanmış ve atlatmış birisi olarak çözümü söylüyorum. o şarkıyı dinle biraz daha sonra Rafet'in 2008 albümünü al.ondan sonra ferhat dinlemicen ferhata geçicen.ama bundan nası kurtulcağımı henüz bende çözemedim sürekli dinliyorum şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bir sure sonra kendiliğinden geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Electric Six - "Gay Bar" bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bence bmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 magusa limanı ve bir yetim türküsü elinde olan varmı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiceğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Biri rafet mi dedi? O kadar uğraştığım bişeydi ama kimse dokunmadı bile., Reklam yapmak hakkım ama dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çok güzel hareaketler bunlardaki elemanın şarkısı dimi bu.agıza dolanan tarzdan.ama 2 kereden fazla dinlenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 gel bana çukkulata sefgilim ben seni pek çok pek çok severim. bu şarkıyı mırıldaniom bende ne zamandır. galiba ülkerin bi reklamında kullanılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu bitki yer örtücü olarak kullanılabiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oha bi bitkileri askerde paso yolduruyolardı görünce moralim bozuldu böle aptal bi bitki olmaz olamaz olmamalıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 böyle şarkılar var benliğimize işleyen büyülü bunlar adasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 2pacAmaruShakur said: oha bi bitkileri askerde paso yolduruyolardı görünce moralim bozuldu böle aptal bi bitki olmaz olamaz olmamalııııkarıştırıyo olmayasın yav. endemik olarak bulunmuyo türkiyede sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 katır tırnağıdır o yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 PATA said: Sana hemen aynı hastalığa yakalanmış ve atlatmış birisi olarak çözümü söylüyorum. o şarkıyı dinle biraz daha sonra Rafet'in 2008 albümünü al.ondan sonra ferhat dinlemicen ferhata geçicen.ama bundan nası kurtulcağımı henüz bende çözemedim sürekli dinliyorum şarkıları oğuzhan koç diye biri söylüyor bunu.hala dinliyorum.sanırım kurtulamicam =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Moruk otur Arap Şükrü-Ayrılacağım bi kere dinle bağımlılığı gör! Gül ki Sevgilim'e de bağımlı olduğumu sanmıştım ama yok yani yalanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bgn zaten bi zardanadam-sarışınlar boktur. bi bu şarkı arasında psikolojim bozuldu. bence ben sapıtıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar