Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Emaleth said: Bu ne zaman başlıycak? Neden hiç hype yok? :) ust resme bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 arcane said: vampir hikayesi dediler peri masalı çıktı. http://www.youtube.com/watch?v=Hk7X6WOZ6iw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Lafayette sizi kınıyor ve size laflar hazırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 lafayette normalde 3. bolumde oluyo, buraya kadar gelmesi mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bende onu diyecektim benim oyumla seçildi diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LpBCkUowooI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=87wLEFJM37A&feature=share başlıyor pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yoklukta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 off bu tara mali olmedi miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 lan gelmemis hala spoiler veriyonuz bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kacta geliyo ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 İlk sezondan beri beklenen olaylardan biri gerçekleşiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 agzimdaymis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 EVET EVET EVEEET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jason adamımsın btw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 spo Çok net ölmeedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 en iyi bölüm çirkin karı öldüyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bölümün en iyi tarafı beklenen olayın gerçekleşmesi gerisi sihirli annemden hallice he bi de jasonla sahibinin sahne iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Ööff ben bile beğenmedim ilk bölümü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 tara gitti anasi geldi, hay sulalenize sicayim. (lafayet reyiz haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ahaha olm 2. bölüm başını seyrederken ekranı kırıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aquila said: tara gitti anasi geldi, hay sulalenize sicayim. (lafayet reyiz haric) Hislerime tercüman olmuşsun /: Seriye yapıştılar kanını emiyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 of berbat bir bölümdü ya. iğrenç ötesiydi. zor dayandım. eric de mi hastalanmış? damar damardı gogsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 GETTİ DAĞ GİBİ ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Namertler nasıl da kıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar