Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 4'e kadar baya iyi gibiydi ama nolduysa bebe dizisine dönüştü bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu peri savaşıyla başlayan bi bölüm vardı o bölümde bıraktım gay blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 5 te gayet toparladı beyler.Özellikle sezon sonu çok iyi bitti.Büyük merakla bekliyorum neler olacağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunn420 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Silphatos said: 4'e kadar baya iyi gibiydi ama nolduysa bebe dizisine dönüştü bi anda 1. sezonun ortasından başlayarak yayındaki en boktan dizilerden birine dönüştü, ve her nasılsa her sezon daha aptal bir plota sahip olmayı başardı. 3/10 would not watch. http://i.imgur.com/ibOur.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Dizinin son sezon finalini izliyorum. Yeni sezonu beklerken forumlarına bakayım bir diyorum eleştiri niteliği bile taşımayan olumsuz mesajları görünce doğru lan nasıl izledim ben bu diziyi onca bölüm. Sevmiyorum hiç güzel değildi diyorum bir anda soğuyorum o diziden.. Dizilerde özellikle de kitaptan esinlenmeyse tek bir temada ilerlemeli.. Diyelim bolca seks var. Millet atlıyor hemen sonra dizi olağan konusunda ilerlemeye devam edince aa yok bu dizi boka sardı yok eski tadı kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 perilice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=INJC8eHNNHM 10 bölüm olacakmış bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yeter de artar.. 10 bolum ya simdi enfes cikar az bolum diye heyheyleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SQaCScwqwR4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tGgt_jllHcA en sonunda humans vs vampires'a bağladılar sanırım. bide school girl Jessica hmmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 şu pam için ayrı dizi yapılsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 yeni bölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sihirli annem geri mi dönmüş adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 yemin ediyom daha dün düşündüm ah ulen böle bi dizi vardı noldu acaba diye sdfsadf iyi olmuş yazı geçirtir en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Bu dizi uyuşturucu gibi ya,kötü olduğunu bilirsin ama bırakamazsın hani.Her sezonu küfür ede ede izledim.Bu akşam hemen indiriyorum ilk bölümü dsfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ahaha özlemişim lan gerizekalı tara falan ahahasdasdas gene küfürler havada uçuşacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Tara gene aynı Tara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bolumu indirmistim, tara yine ayni tara denince bi an icimdeki hersey gitti. kalmadi. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 en kıral dizi bile max 4 sezon ya. Rutger Hauer için bi kaç bölüm daha şans vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ayrıca KHaRoN said: bolumu indirmistim, tara yine ayni tara denince bi an icimdeki hersey gitti. kalmadi. bitti. bu tara başka tara cıngıllı daşlı taraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 yine aynı tarane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 İlk sezon iyiydi sonra zorla izlemeye başladım. Bu sezonun güzel olacağına inanıyorum ilk bölüm fena değildi vampirli kurtadamlı dizilerin arasında izlenilebilecek sayılı dizilerden.. Diğer ergen dizilerine benzemiyor en azından.. Sookie dişlerini yaptırsa Tara'yı oynayan oyuncu değişse tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bence sookie'nin dişlerden öte çok farklı bi iticiliği var, sırf su kızıl hatunla pam için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Sookie çok rerörö hakikaten ama iyi başladı sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Barathrum said: Bu dizi uyuşturucu gibi ya,kötü olduğunu bilirsin ama bırakamazsın hani.Her sezonu küfür ede ede izledim.Bu akşam hemen indiriyorum ilk bölümü dsfdfd +1 + sookie olse dizi cok daha guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar