Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 of çok mantarmış trailer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Of yeni gelenler süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 az kaldıaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 geçen sezonu izlemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ehehe bu sezonuda ızleme yaz sonu bırlıkte ızlersın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ya şu yetkili bir abla vardı hani ne olmuştu o? Nan Flanagan mı neydi? Biri spoiler olarak yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Aket-Atum said: Ya şu yetkili bir abla vardı hani ne olmuştu o? Nan Flanagan mı neydi? Biri spoiler olarak yazabilir mi? medyatik sarıyı mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Aket-Atum said: Ya şu yetkili bir abla vardı hani ne olmuştu o? Nan Flanagan mı neydi? Biri spoiler olarak yazabilir mi? Sezonun sonunda Bill ile Eric'e atarlandı Sookie'nin köpeği olmuşsunuz diye. Bill'de "WE ARE NOT FUCKIN PUPPY DOGS" dedi soktu kazığı kalbine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yani lapa oldu gitti koskoca basın sorumlusu kaç yüzyıllık hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 götüm gibi yine sezon aşsdlfk izlicez ama edit: ilk bölümü izledim ordan biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 edit: Dizimag geldi aklıma izledim :D İmmerse kayıtların sonu eksik aklınızda olsun. http://www.youtube.com/watch?v=V6jxxagVEO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://i.imgur.com/Dp1PI.jpg Jessica ile Eric olmasa çekilmez şu dizi. "We fight like brother and sister but fuck like champions" sadfsafadsda Tara'da bi ölemedi ffs. Vampir Tara hiç çekilmez. Alt dudağını süper hızda titretir artık. Birde Lafayette'in Alcide'e atarlanması iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 izleyimde yatayım ya, eric'in yanındaki nordic hatuna bayılıyorum jessica falan tırı vırı (:P) yeni gelen werewolf hatun neymiş öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Off çok iyiydi bölüm , bazı yerler biraz hızlı geçilmiş gibiydi ama yeni ablalarımız taş gerçekten ^^ yeni abilerimizi de 2. bölümde görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Eric gene pompişledi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Jessica (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 progamer said: Tara'da bi ölemedi ffs. Vampir Tara hiç çekilmez. Alt dudağını süper hızda titretir artık. ahahah direk şu. sevinmiştim geçen sezon ne güzel. Şimdi gene aynı tas aynı hamam, hatta dediğin gibi gelişmiş olarak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sanırım kalp krizi geçiriyorum jessica:(((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Tam bu sefer kurtulduk diyorduk ki pfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 demonoid e koydum alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 x.264leri iyi oluyor mu? boşuna 2gb uğraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi steve newlin cok efsane bu sezon. o nasil bi giris oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi bu şekilde hiç çekilmiyor ya... ...tara. lan hayır vampir oldu kadın hala aptallık peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 S05E02 abi şükret beyin özürlü olarak devam etmedi kafası patlayınca..bir de öyle olduğunu düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Slm, ben bu diziye başladım da .. sormak istedim : Olay paso erotizm mi, başka bi şey yok mu ? ona göre devam edicem seriye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar