Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oh bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 eeeeeeeee nasıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Eric <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aileleyle izlenir mi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 öpüşen kadınlar var. spoiler oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vaniLLe said: nie 2 bölüm birden var ? edik: alla alla warezde 402 de var ama imbd'de 3 temmuzda cikiyo gözüküyo. annamadim. Game of Thrones'ta da bir bölümü HBOGo ile erken yayınlamışlardı bunda da aynısnı yapmışlar. İkinci bölüm var ama HD si yine normal zamanda çıkar heralde. İlk bölümde iyiydi. Başındaki perili kısım hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Emaleth said: Eric <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bir saniye, 2 bölüm mü var şu an? 2.si varsa izlenebilir seviyede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dizinin başında olan olayları direk sildim ben kafamdan. hahaha neydi abi o. cinler periler diye dalga geçeceğimiz şeyleri adamlar diziye döşemiş. kartopu wars! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Abi çok merak ettim ne kadar kötü olacak diye dizi. WE HAVE A NEW LOW. Officially en kötü dizisi HBO'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Tara yüzünden izlemiycem diyordum, dizi bozduysa hiç dokunmayayım. Jessica'yı özlerim biraz ama Taranın alt dudağını görünce nefes almayı bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bozan falan bişi yok eskisi gibi mis gibi dizi. Sadece ilk 3 dakikası gereksiz olmuş o kadar. Adamlar bişiler kurgulayacak ilk 3*4 dizi ona zemin ayarlıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bence gerçekten ağır saçmalamaya müsait bi ortam oluşturuluyor. cinler periler vampirler kurt adamlar panter kadınlar... ...derken bi de cadılar çıktı. dağ gibi lafayette'i elele tutuşup güneşi filan selamlayan wiccanların arasına attılar. ama eric o kadar canım ki... gerizekalı suki. akılsız kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eric için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Eric Sookie gibi ulvi meselelere takıldıgından beri dizi de öldü Eric de. Nerede o viking nerede Eric. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahahahahah tara jhgfkıeujf tara ahahahaha... tara ya... tsıssısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Inb4 Taranın dudagının Sookie'ye "Seni öldü sanmama sebep oldun, küstüm sana" tripleriyla 5 bölüm titretmesi, 10 bölüm Sookie Bill'e "güvenimi cignedin yüzlerce kere hayatımı kurtararak, lanet olsun nasıl güveniccem ben erkeklere" tripleri, Jessica direk monogamy'den sıkılmış ergen. bildigin soap opera olmuş işte. Nerede o kasvetli güney amerika temalı vampir dizisi nerede bu. Big boss da periler ve cadılar bu arada. A job well done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 BiTcH_oFBaT said: dizinin başında olan olayları direk sildim ben kafamdan. hahaha neydi abi o. cinler periler diye dalga geçeceğimiz şeyleri adamlar diziye döşemiş. kartopu wars! aynen, çok feci kötüydü. dizi toparlar umarım tuhaf bi hal almaya başladı eski tadı alamıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 xunn said: Nerede o viking nerede Eric. Geçiniz. yok geçmeyelim. viking is one kind of cool. du komple spoilera aliym de neme lazım... karı seni reddediyor diye evini satın alıp içeri dalmak, girer girmez uuu beybi çekmek, bütün bunları da bir "sana inancımı hiç kaybetmedim beybeh" kisvesine yalan yalan büründürmek is a new level in assertiveness. herif kitabını yazıyor assertive cool'un, viking ne ki, vampir kralı ne ki... velhasıl, eric dizideki tek ne yapacağı merak edilesi adam. yakışıklılığını filan sittiredin, ona fangirller çıldırıyor yeterince. biz yüksek beklentili ve kalkık popolu dizi kitlesi olarak konuyu burasından tutalım bence. eric ve onun yavrusu şu şuh kadın (adını unuttum bi an) olmasa, hiç çekilmez turubıladu. herkes bi sümüklü, herkes bi kifayetsiz, herkes bi ağlak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vay anasını! kart zampara taktikleri bu kadar rağbet görüyor yani? bu arada bu diziye 2 bölüm daha hak veriyorum, sonrasını kendisi düşünsün. geçen sezon gibi bayık geçecek intibası edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 rağbetten kastın ratingse evet, adam iki şekil çekiyo da bişey seyrediyoruz. yoxa nikahımıza alıcaamızdan diil. bu da olmasa dizide seyredebileceğimiz şeyler: - taranın titreyen alt dudağı - sukinin küstüöm oynamoyoromları - bill'in sümüklü ilanı aşkları - ceysının idiot halleri - bar sahibi kuçu adamın çalkantılı ruh çorbası - vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 eric bildiğin emo geçiniz ya, bill dağıtıcak ortalığı. 3 sezon aptal rolü yaptı ama bu sezon patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çok dandik bölümdü o 9 dakka dandik aksiyon verdiler işte.sonra dizi normal haline döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Eric Reiiss,40dk boş boş baksa izlerim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kızları anlıyorum tamam da erkeklerdeki eric çılgınlığı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar