Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

vaniLLe said:

ey
vah.

dizi baslamadan önce kuruyodur belki cadiri, atimda surda otlaya dursun tadinda.

agzi kapali olunca gideri var. :|

ya pardon ama bu kızlar şu kaşlarını "kaşar" gibi almaktan ne anlıyorlar anlamıyorum. bu ne ya? bu nası bi kaş alımı. hafif biraz daha kalın ve düz olsa kaş böyle yavşak bişey olmasa suratında çok şey değişir bu kızın ve gideri olur. ama o surat ne öyle ya. kafa atasım geliyo
Mesaj tarihi:
Cystein said:

ya pardon ama bu kızlar şu kaşlarını "kaşar" gibi almaktan ne anlıyorlar anlamıyorum. bu ne ya? bu nası bi kaş alımı. hafif biraz daha kalın ve düz olsa kaş böyle yavşak bişey olmasa suratında çok şey değişir bu kızın ve gideri olur. ama o surat ne öyle ya. kafa atasım geliyo

Azerbaycan'da çok mutlu olabilirsin :D
Mesaj tarihi:
çok kötü bölümdü.şu gay olaylarına biraz ara verseler artık.dizinin 20dk sı gay actionlara gitti

sukinin vucudu 10 numarada şu suratı dişler kötü
Mesaj tarihi:
abi nerenizle izliyosunuz anlamıyorum ki :D bill sookie'yi sömürdükten sonra güneşlendi resmen. demekki güneşe resistans getiriyo bunların kanı. yeterince içince yahut sookiede kan kalmayacak kadar sömürünce belkim güneş altında günlerce tur atabilirsin...
Mesaj tarihi:
3 bölüm izledim sookie'nin ağzına ağzına vurup, kafa atıp, dişlerini dökesim geliyor. ne antipatik bir hatun ya. resmen 4-5 gündür bu yüzden izlemiyorum diziyi. halbuki gayet komik ve güzel yerleri var.
Mesaj tarihi:
suki iyi oyuncu.fiziğide 10 numara ama.o surat yok mu kafasını gözünü kırası geliyor insanın

bu dizi yer yer gayliklerle falan sıksada karakterler falan çok iyi bence.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

quote s03e09

now to weather
tiffany!

ahuahuah efsaneydi bu baya. Russel ftw! asdfdsfsfd

Yanlız Sookie'nin ne olduğu olayını cidden uzattılar artık, biraz baydı o mevzu.

Birde Franklin'in her sahnesinde bir müzik çalıyor arkada böyle onun theme müziği gibi onu bulabileceğim bi yer var mı acep :)
Mesaj tarihi:
russell muthis bir adam ya. dizi super gidiyor cidden. gaylikler baymaya basladı ama. eski delikanlı ibne lafayette gitmis neye donusmus boyle. olmadı. baymaya basladı
Mesaj tarihi:
@programer
evet abi ya birisine
"i know what you are" demezsin direkt "you are bla bla " dersin. amaaan poff
ama dizideki karakterler coştu. panter emel ve ailesi vs shifterlar olcak galiba :D
  • Yeni Oluştur...