Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Blood (2008) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3. sezon 2. bölüm

Eric ile Godric totenkopfmuş demek ki..vay be.

Dizideki lafayette hariç her zenci de mümkünse bir şekilde ölsün, tara ve annesi ne zaman gözükse ileri alasım geliyor artık.

20 gün mandalina ile beslenmiş insan kanı da iyiydi bu arada:D

bide Lorena'nın yanması hayal falandı bence..10 saniyede giderse o karakter yazık olur

vampirlerde de ne agi var be birader, lönk diye oturttu kafaya şamdanı

Mesaj tarihi:
barbu said:

lorena

o vampir billden filan da yaslı, oyle samdan alevi ile ölmez lol. bill guneste yandı da ölmedi.

True Blood dünyasında ne kadar yaşlıysan güneşe karşı dayanıklılığın o kadar çok azalıyor.
Mesaj tarihi:

gunes, ates

o sanırım sadece gunes icin. gerci tahmin sadece bilemeyiz. kadına samdan attı yani. o vampir samdandan olecek bir vampir degil. dedigin dogru ama gunese karsı lorena daha dayanıksız. ama samdan atesi ile olecek biri de degil, bill gunese dayandıgına gore. ki bill de genc degil yani. binyuz yasından buyuk.

edit: hatta 200den de buyuk sanırım.

Mesaj tarihi:
Ben bu yeni sezonun 2 bölümünden keyif alamadım henüz ya ilk iki sezon kadar . Bi de arkadaş doğru demiş , arka arkaya izleyince daha keyifli sanki bu dizi - gerçi bütün diziler öyle :) - İlk iki sezonu bi çırpıda indirip izlemiştim ne güzel
Mesaj tarihi:
nasıl bitiyor son bolum. sanırım eksik bir versiyonu indirdim ya.

i met a delightful baby vampire tonight. dedi bitti bolum. öle mi bitiyordu. cok sacma geldi.

boyle degilse sadece degil diyin. sonu solemeyin lutfne

Mesaj tarihi:
Hakkaten acaip bişi yaptı bill. Hani seni evire çevire ..... derler ya onu yaptı :P

Bu arada amacı öldürmekti ama ölmeyince sonunda arghhhhh diye bagırdı bolum bitti.

• Yeni Oluştur...