Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 3. sezon 2. bölüm Eric ile Godric totenkopfmuş demek ki..vay be. Dizideki lafayette hariç her zenci de mümkünse bir şekilde ölsün, tara ve annesi ne zaman gözükse ileri alasım geliyor artık. 20 gün mandalina ile beslenmiş insan kanı da iyiydi bu arada:D bide Lorena'nın yanması hayal falandı bence..10 saniyede giderse o karakter yazık olur vampirlerde de ne agi var be birader, lönk diye oturttu kafaya şamdanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lorena o vampir billden filan da yaslı, oyle samdan alevi ile ölmez lol. bill guneste yandı da ölmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Evet o şamdan olayı saçma olu nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hayal bence o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 barbu said: lorena o vampir billden filan da yaslı, oyle samdan alevi ile ölmez lol. bill guneste yandı da ölmedi. True Blood dünyasında ne kadar yaşlıysan güneşe karşı dayanıklılığın o kadar çok azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gunes, ates o sanırım sadece gunes icin. gerci tahmin sadece bilemeyiz. kadına samdan attı yani. o vampir samdandan olecek bir vampir degil. dedigin dogru ama gunese karsı lorena daha dayanıksız. ama samdan atesi ile olecek biri de degil, bill gunese dayandıgına gore. ki bill de genc degil yani. binyuz yasından buyuk. edit: hatta 200den de buyuk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 170 yaşında Bill, 1840 doğumluymuş wikiye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ben bu yeni sezonun 2 bölümünden keyif alamadım henüz ya ilk iki sezon kadar . Bi de arkadaş doğru demiş , arka arkaya izleyince daha keyifli sanki bu dizi - gerçi bütün diziler öyle :) - İlk iki sezonu bi çırpıda indirip izlemiştim ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yeni bolum kaç gibi çıkıyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 sabah 4-5 gibi cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Vanille şu lafına güvendim , torrente koymadan yatmayacam dedim, hırs yaptım inşallah haklısındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 aynen. ben de bekliyorum. indirip, izleyip ole yatcam die..ama yok ortada bisiler................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ahahah bende 4-5 gibi diyince bekliğim dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hobaa yalnız değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kandırıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bill evlamdım kese kağıdı denen birşey var gösteriş yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Never! o son hareketten sonra ölsün ama bi zahmet Lorena. Ben çekip koparcak sandıydım hatta direk sadfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ahaha warez'e inanmistim ben de, pardons =P bi daha kimse inanmicak bana pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Haftaya yokmuş yeni bölüm. Ondan sonraki hafta çıkacakmış 4. blm ep 4 promo http://www.youtube.com/watch?v=n7BGGt5A7ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 türkçe altyazı bulabilen var mı? ingilizce de olur gerçi turkcealtyazi.com daki altyazıyı indiren olmamış daha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 nasıl bitiyor son bolum. sanırım eksik bir versiyonu indirdim ya. i met a delightful baby vampire tonight. dedi bitti bolum. öle mi bitiyordu. cok sacma geldi. boyle degilse sadece degil diyin. sonu solemeyin lutfne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hayır öyle bitmiyor, biraz daha devamı var. ama bence MUTLAKA bul :) sezon 3 bölüm 3 Bill nasıl bir hayvansın sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 tekrardan bulup izledim baska versiyonunu. sonu ne bicim bitti ole. kafayı cevirmesi filan igrencti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 değişik fanteziler gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Hakkaten acaip bişi yaptı bill. Hani seni evire çevire ..... derler ya onu yaptı :P Bu arada amacı öldürmekti ama ölmeyince sonunda arghhhhh diye bagırdı bolum bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar