Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rezalet WOTLK ön sipariş


NEOZEPRON

Öne çıkan mesajlar

preorder
şurda 3 tane yunan sitesi var adamların 10 milyon nüfusu var ondan sonra Türk serveri açın pls yazıyorlar birde :). Önce Türkiyede wow satılsında , bi 50 yılı var böyle avrupa ülkeleri arasında ismimizi görmenin
buda aral ithalat (yegane oyun ithalatçısı firma )ın yaptığı açıklamalar

siz çok acele ediyor ve panik yapıyorsunuz. ürünün ne zaman satışa sunulacağı daha yeni açıklandı ve daha türkiye satış fiyatı bile henüz net değilken ön siparişten bahsediyorsunuz. bende size gerekli bilgiyi zaten veriyorum. panik yapmayın lütfen. said:


50 ytl yurt dışı fiyatı olan ürün 70 ytl olacakmıs bu arada
ürünlerin beklenen fiyatları şöyledir. Sadece Wrath of the lich king: 70 YTL. Collectors ise 130 YTL olması bekleniyor. bun fiyatlar böylede kalabilir değişebilirde. said:

ne diyim arkadaşlar gene size D&R önünde sabahlama yolları gözüktü , benim gibi 3 büyük şehirde oturmayanlarda 15-20 gün bekler artık yurtdışı siparişlerini
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe pislik atmak gibi olmasın da, Sendit'teki son siparişim yola çıktıktan 1 ay sonrasına kadar bile elime geçmedi ve elime geçmedii için de Sendit alışverişimi iptal edip paramı iade etti. Sitelerinin tasarımını değiştirdiklerinden beri ilk siparişim ve öncekilerin hepsi sorunsuz gelmişken, bunun gelememesi kafamı karıştırdı. Sırf bu yüzden Sendit'ten preorder vermicem.
Gerçi nası alacam bilemiyorum, tam sınav haftamıza gelmese arkadaşla gidip DnR'ın önünde oluşacak kuyruğa girmeyi düşünüyoruz :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
d&r'da camping yapmadan ertesi gün alayım diyecem ama kalmadı diyecekler. gece yarısı bi oyun icin gotumuz mu donacak simdi yani.


geçen sefer 6 da mı 7 de mi orda olan arkadaş ismimizi yazdırmıştı saat 1 de anc aldık

bu sefer de öyle bi isim yazdırıcak cengaver varsa camping squad inv me :D


tank olarak da gelirim dps olarak da farketmez /lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:
TBC'yi sendit'den 1 ay öncesinden sipariş etmiştim. Sonra çok pişman oldum. Arkadaşlarım, öyle kuyrukta falanda beklemedi ertesi gün gidip D&R'dan aldılar. Ben 2 hafta bekledim. Bu sefer preorder falan yapmaya niyetim yok açıkçası.


aynısı bana oldu 2 hafta geç başladım TBC ye :D tövbe o gün bugündür sendit kullanmıyorum...

camping squadda beklemeye razıyım paket garantisi varsa :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...