sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 tee kar yağdığı zaman gimli ile sokağa çıkmıştık. manuel makineyle çekmiştim resimleri. kardeşim anca bitirmiş filmi ve bugün geldi resimler. bu iki resmi annem babam çok sevdiler gaz falan verdiler "sen şu fotoğrafçılığa biraz merak salsana" falan diye ben de paylaşiim dedim heh moda sahiline inilen merdivenler: moda sahili:[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 1.'ye OHa falan oldum yani :) 2.de çok güzel, gaz verir Bencede başla fotoğrafçılığa bak süper çekiyosun sende yetenek var ben gördüm onu :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ahh kar yağsa da eğlensem...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bu ne abi? aaa kar. *! pencereden disari bakar, keske kar yagsaydi su daglarin üstüne diye iç geçirir* fotografçiliga basliycaksan ben de geliyim :-P severim bu tip fotolari çekmeyi: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50790[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Nisan 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 *içi gider hıııı*[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 güzel resimler ben fotografcılıga basladım ufaktan çektigim resimleri site açıp oraya koyucam sırf bunun için , hatta benim gibi birkaç kişi ilede ortak calısıp herkes cektigi resimleri yollasın siteye ekleyelim gibisinden bi projem var da su sınavlar fln filan dersler cok büküyo belimi şu aralar ehe fazla uğraşamadım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 DynamicK bu gün kadıköydemiydin ?[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 vay be süper fotolar helal!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 2. yi sevmedi 1. babadır[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 1. si çok güzel bence http://www.photosig.com e yolla ordakiler nası daha güzel olabileceği konusunda tavsiye de verirler[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Ah güzel evim benim :) Ama bu kar sıralarında ben hep arkadaşta kalıyorum, göremiyorum bu güzelliği, tabi güzelliğin büyük ölçüde fotoğrafçıdan kaynaklandığını söylemeli ve :tebrikz: demeliyim![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 çok güzel açılar yakalamışsın[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 O merdivenlerden az düşmedim ha. O yüzden sevemedim kusra bakma ehe.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 birinci süper[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 2side wallpaper olmalık zaten boyutları da büyük. beyaz bi themele çok güzel gidiyolar benden söylemesi[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ilk resme bayıldım harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bıshop, 24 Nisan 2004 21:54 tarihinde demiş ki: DynamicK bu gün kadıköydemiydin ? evet bu arada bende kom bikaç resim de simdi koyamam pazartesi veya salı fln :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ikisinide güzel yakalamışsın ;) Helal...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 off of çok güzel resimler ya.bigün istanbuldan ayrılınca hiç düşünmezdim istanbulu özleyeceğimi...ama o merdivenleri tekrar görünce direk lise anılarım geldi aklıma ofki ne of... *!Şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satıyım...*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 İki açıyı da ben gösterdiydim :Pp Makine korkunç kaliteliymiş. Babanı takdir ettim sabo yau. Objektifi de iyi ayarlamışsın çekerken. Helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Gimli, 25 Nisan 2004 01:03 tarihinde demiş ki: İki açıyı da ben gösterdiydim :Pp Makine korkunç kaliteliymiş. Babanı takdir ettim sabo yau. Objektifi de iyi ayarlamışsın çekerken. Helal 1) oha merdiveni ben demiştim çekelim diye, ama manzarayı sen çekmiş idin önce =) 2) makine için demiştim sana kaliteli diye heh.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar