Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nostalji (kar, manzara resmi)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

tee kar yağdığı zaman gimli ile sokağa çıkmıştık. manuel makineyle çekmiştim resimleri. kardeşim anca bitirmiş filmi ve bugün geldi resimler. bu iki resmi annem babam çok sevdiler gaz falan verdiler "sen şu fotoğrafçılığa biraz merak salsana" falan diye
ben de paylaşiim dedim heh

moda sahiline inilen merdivenler:

moda sahili:
[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Sosyal ağlarda paylaş

bu ne abi?
aaa kar.
*! pencereden disari bakar, keske kar yagsaydi su daglarin üstüne diye iç geçirir*

fotografçiliga basliycaksan ben de geliyim :-P
severim bu tip fotolari çekmeyi:

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50790[signature][hline]rollin' rollin' rollin'
Though the streams are swollen
Keep them doggies rollin'
rawhide

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Nisan 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
güzel resimler
ben fotografcılıga basladım ufaktan
çektigim resimleri site açıp oraya koyucam sırf bunun için , hatta benim gibi birkaç kişi ilede ortak calısıp herkes cektigi resimleri yollasın siteye ekleyelim gibisinden bi projem var da su sınavlar fln filan dersler cok büküyo belimi şu aralar ehe fazla uğraşamadım :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ah güzel evim benim :) Ama bu kar sıralarında ben hep arkadaşta kalıyorum, göremiyorum bu güzelliği, tabi güzelliğin büyük ölçüde fotoğrafçıdan kaynaklandığını söylemeli ve
:tebrikz:
demeliyim![signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 25 Nisan 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
İki açıyı da ben gösterdiydim :Pp

Makine korkunç kaliteliymiş. Babanı takdir ettim sabo yau. Objektifi de iyi ayarlamışsın çekerken. Helal

1) oha merdiveni ben demiştim çekelim diye, ama manzarayı sen çekmiş idin önce =)
2) makine için demiştim sana kaliteli diye heh.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...