Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warhammer veryansın

Apache

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Bende hiç olmuyor crsh falan. Ama alt tab sorunum var onuda alt tab sonrası siyah ekran çıktıgında /logout yazıp 20 saniye bekleyince char seçme ekranına otomatik dönmesi sonucu sıra beklemeden hemen geri girerek hallediyorum :)

Bende de aynı sorun vardı windowed oynuyorum ama sayesinde max çözünürlüğü açamıyorum =p desktop'u hep 1280 kullanırım ben ühühü.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bende hiç olmuyor crsh falan. Ama alt tab sorunum var onuda alt tab sonrası siyah ekran çıktıgında /logout yazıp 20 saniye bekleyince char seçme ekranına otomatik dönmesi sonucu sıra beklemeden hemen geri girerek hallediyorum :)

Obaa çok iyiymiş bu. Reputation verdim sana abso (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Gil Estel said:
Absolut iyi çözüm bulmuşsun da her seferinde böyle mi yapacaz yahu :S yokmu bunun bi fixi filan :(

En guncel beta catalystleri indirmeyi deneyin, eger updated degilse bir de ustune stok driverlar varsa, fan devir sorunu olabilir, ondan da isinma yaratip artifactlenme cikariyordur grafikler, clocklu da degil anladigim kadariyla kartlar.

Alt-Tab zamazingosu icin /logout simdilik, patch cikarip duzeltmeleri lazim adamlarin.
Sosyal ağlarda paylaş

bende alt tabdan sonra grafikler bi 20-30 saniye baya iğrenç oluyo,sonra toparlıyo yavaş yavaş. kartım saphire 4850.

kartımdan kaynaklanan sorun bazen web sayfalarındaki resimler(sadece resimler) karıncalanıyo falan. veya bazen warcraftta alt tab yapıp geri geldiğimde ekran sararıyo çizgi çizgi oluyo gidip gidip geliyo falan.

gerçi benim driverlar kutudan çıkanlar,kart 90 derecede geziyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
herolarda değil ama pq da bazı moblarda "already dead" hatasına ve görünüp kaybolma hatasına rastladım ben

evet bu cok oluyo moblarda..

bi kac kere heronun ranged ataklara karsi pasif durdugunu8 gordum, biri yanina gidince daliyo, kovaliyo, ama ben ranged dalinca bana dalmiyo duruyo orada baska kimse yokken..

birde dun acayip bisi oldu, dun senaryo yaparken Mourkain Temple'da, biz kazandik ama oyun bitmedi, senaryo takildi, olunce oldugumuz yerden spawn oluyoduk tekrar, 15 dk bitene kadar pvp yaptik yani, deli gibi experience aldik tabii ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...