Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Absolut iyi çözüm bulmuşsun da her seferinde böyle mi yapacaz yahu :S yokmu bunun bi fixi filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 windowed mod mu oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 inevitable city korku filmi gibi lan, garip gurup bi yere gittim portalla, dustum oldum. kendimi hellraiserda gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Absolut said: Bende hiç olmuyor crsh falan. Ama alt tab sorunum var onuda alt tab sonrası siyah ekran çıktıgında /logout yazıp 20 saniye bekleyince char seçme ekranına otomatik dönmesi sonucu sıra beklemeden hemen geri girerek hallediyorum :) Bende de aynı sorun vardı windowed oynuyorum ama sayesinde max çözünürlüğü açamıyorum =p desktop'u hep 1280 kullanırım ben ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Absolut said: Bende hiç olmuyor crsh falan. Ama alt tab sorunum var onuda alt tab sonrası siyah ekran çıktıgında /logout yazıp 20 saniye bekleyince char seçme ekranına otomatik dönmesi sonucu sıra beklemeden hemen geri girerek hallediyorum :) Obaa çok iyiymiş bu. Reputation verdim sana abso (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gil Estel said: Absolut iyi çözüm bulmuşsun da her seferinde böyle mi yapacaz yahu :S yokmu bunun bi fixi filan :( En guncel beta catalystleri indirmeyi deneyin, eger updated degilse bir de ustune stok driverlar varsa, fan devir sorunu olabilir, ondan da isinma yaratip artifactlenme cikariyordur grafikler, clocklu da degil anladigim kadariyla kartlar. Alt-Tab zamazingosu icin /logout simdilik, patch cikarip duzeltmeleri lazim adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Altdorf CTD (Crash To Desktop) için baya bi başlık var forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 alt tab olayi bende ayniydi, siyah ekran geliyodu, sonra kendilinden duzeldi, hic bisi yapmadim, simdi alt tab li mesela acinca duzeliyo hemen.. ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bende alt tabdan sonra grafikler bi 20-30 saniye baya iğrenç oluyo,sonra toparlıyo yavaş yavaş. kartım saphire 4850. kartımdan kaynaklanan sorun bazen web sayfalarındaki resimler(sadece resimler) karıncalanıyo falan. veya bazen warcraftta alt tab yapıp geri geldiğimde ekran sararıyo çizgi çizgi oluyo gidip gidip geliyo falan. gerçi benim driverlar kutudan çıkanlar,kart 90 derecede geziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nedanko said: alt tab olayi bende ayniydi, siyah ekran geliyodu, sonra kendilinden duzeldi, hic bisi yapmadim, simdi alt tab li mesela acinca duzeliyo hemen.. ilginc.. dün bi patch yükledi oyun, belki odüzeltmiştir. Bende bi deneyeyim bugun alttabı bakim düzelmişmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aha bugunde patch yüklüyo, ama ne patch note görebiliyoruz ne bişey (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Knockbacklerin eşşek gibi uzağa (özellikle dağ, duvar, tepe, vb. yerlerden aşağı) atmasına nefret ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 dün cücenin biri dagdan attı beni, bildigin dagdan assagı uçtum ama canım 1hp bile gitmedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Alt tab zonelara göre hatalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Craft skilleri birazdaha geliştirilmeliymiş. Bir ana skillin yanına en az 2 tane toplayıcılık gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oyun zaten sürekli crashliyor bide altdorf FELAKET :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu windows'a düşme, her girişimde 380 kişilik sıra beklediğim serverımda da oluyor. sktmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 O olay lagla alakalı sanırım. Dün gece başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ozellikle son patch ile basladi, rvr senario yaparkende frame frame takilmalarda olusuyor artik. gerci /reloadui komutunu kullanarak biraz duzelme oluyor ama yinede rahatsiz edici duzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bazı yaratıkları(özellikle pq'larda heroların) bir görünüp bir kaybolması yada ölmmişken bir an ölüm efektine geçmesi gibi bir sorun yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 herolarda değil ama pq da bazı moblarda "already dead" hatasına ve görünüp kaybolma hatasına rastladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Blighted Animals questinde yaşadım ben mesela birkaç sefer, Hero'yu döverken vanish attı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Emperor ch5'in olduğu bölgede(sanırım) yaşadım. Büyük devimsi yaratıklar vardı. Saat eç olduğu için fazla dikkat edemedim. Zaten sonuna yetişmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ZaugnaKhaldun said: herolarda değil ama pq da bazı moblarda "already dead" hatasına ve görünüp kaybolma hatasına rastladım ben evet bu cok oluyo moblarda.. bi kac kere heronun ranged ataklara karsi pasif durdugunu8 gordum, biri yanina gidince daliyo, kovaliyo, ama ben ranged dalinca bana dalmiyo duruyo orada baska kimse yokken.. birde dun acayip bisi oldu, dun senaryo yaparken Mourkain Temple'da, biz kazandik ama oyun bitmedi, senaryo takildi, olunce oldugumuz yerden spawn oluyoduk tekrar, 15 dk bitene kadar pvp yaptik yani, deli gibi experience aldik tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bir major bug fix patch gelse, süper olacak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar