Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kocaelispor - Galatasaray ~21.09.08~ 19:00

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Maça gittim. Çok özlemişim İsmet Paşa'nın atmosferini. Eskiye oranla Kocaeli taraftarlarını daha aklı başında , sağduyulu gördüm. Bişeyleri aşmışlar şöyleki ; eskiden maç günü 34 plakalı arabaların tartaklandığı yerde şimdi Gs taraftarları burunlarının dibinden stada giriş yaptılar ve tek bi küfür bile olmadı. Tabi maç esnasında küfür oldu 1-2 defa (nerde olmuyoki?)Hodri meydan hala formunda ama ordada malesef tribünler 2 ye ayrılmış durumda. "Paşa" diye bi grup çıkmış. Etraftan duyduğumuza görede araları pek iyi değilmiş bu 2 grubun. Ama tezarühatlar güzeldi :)
Maça gelince , Gs iyi bi takım olma yolunda gidio ama aynısını Kocaeli için söyleyemicem. Böle giderse küme düşerlerr. Tek ümidim Jestro ile Serhat iyileşince biraz daha iyiye olmaları. Onun dışında son olarak ; Gürkan istifa ! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Roberto Carlos da şut çekiyor ama bu onu hücumcu yapmaz.
Orda kasıt daha çok ayağında top tutuyor ileriye koşular yapıyor ara pasları atıyor vs manasındaydı zaten şöyle anlatayım sana Ayhan'ın milli maçta kaçırdığı pozisyonu düşün Mehmet Topal,Linderoth gibi adamları asla göremezsin o pozisyonlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle diyim ayhanı hiçbir zaman ikili stoper'in gerisinde göremeyiz ama m.topal'ı görebiliriz. ayrıca ayhan futbola forvet arkası m.topal ise defans başlamış. ikisinin defansif özellikleri kesinlikle çok farklı galatasaray'ın oyun sistemine topal ve linderoth daha çok uyuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...