DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 DoruK said: lincoln asist baros gol kewell top kapar bi tane de o atar. kornerdejn bi gol yeriz. 1-2 lincoln asist demişim WIN baros gol demişim WIN kewell gol demişim WIN bi tek gol kornerden gelmedi, bi de 2 ekstra gol var her şeyi bilmişim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yalnız baros gollerden sonra pek sevinmiyor. sırf kariyerini toplamaya gelmiş gibi bir hali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sevinmiyor diye bunu mu cıkardın asdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Valla benim için hava hoş eğer istatistiklerini düzeltmeye geldiyse tsl'ye buyursun atsın 20-25 tane bizde sevinelim oda mutlu olsun sonra da gitmek isterse satarız oohhh tadından yenmez valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 @toggie ne olabilir ki başka? @deathlord valla gol atan forvetimiz olmadığı için, ribery vakası falan olmasından korkuyorum inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 e abi kariyerini duzeltmek icin gelmis olması bizim icin daha iyi değil mi? adam dogustan galatasaraylı değil sonucta, fedakarlık beklemiyoruz ki. sozlesmesi bizde oldugu ve parası odendigi surece faydasını biz gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya tamam bize yararı tabi ki olacak. fakat bizi benimsemesi gerekiyor. diğer türlü takım içinde huzursuzluk çıkar uyumu bozar, küser bilmemne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mrlevie sen haksızsın ve sana bazı laflar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Maça gittim. Çok özlemişim İsmet Paşa'nın atmosferini. Eskiye oranla Kocaeli taraftarlarını daha aklı başında , sağduyulu gördüm. Bişeyleri aşmışlar şöyleki ; eskiden maç günü 34 plakalı arabaların tartaklandığı yerde şimdi Gs taraftarları burunlarının dibinden stada giriş yaptılar ve tek bi küfür bile olmadı. Tabi maç esnasında küfür oldu 1-2 defa (nerde olmuyoki?)Hodri meydan hala formunda ama ordada malesef tribünler 2 ye ayrılmış durumda. "Paşa" diye bi grup çıkmış. Etraftan duyduğumuza görede araları pek iyi değilmiş bu 2 grubun. Ama tezarühatlar güzeldi :) Maça gelince , Gs iyi bi takım olma yolunda gidio ama aynısını Kocaeli için söyleyemicem. Böle giderse küme düşerlerr. Tek ümidim Jestro ile Serhat iyileşince biraz daha iyiye olmaları. Onun dışında son olarak ; Gürkan istifa ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben 2 maçtır golden sonra barosun trübünlere koştuğunu görüyorum sevinçle siz nasıl görmediniz anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 baros nonda nın kucagına bile cıktı daha nasıl sevinsin adam ırkcı bide guya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 nonda'nın kucağına mı çıktı hmm... valla 20 gol atsın naparsa yapsın demiştim ama karar değiştirdim öyle kucak falan hoş şeyler değil bunlar olmaz pek hoşlaşmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Lincoln form tutmaya başladı ben yollansın derken hadi bakalım. nonda da barosun artıklarını toplamaktan başka bi şey yapamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 golleri, oneli pozisyonlari izleyebilicegimiz bi yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 goller için ligtv.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 goller sonrası özellikle yabancılar kendi aralrında gayet samimiydi(daha doğrusu hucüm oyuncuları)..gayet güzel görüntüler vardı..takım iyi yolda böle gider inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yahu sen Avrupa'nın devlerinde oynamış, dünya kupası avrupa kupası görmüş haldeyken daha 26 yaşında Türkiye'ye gelmişsin, daha adını duymadığın söyleyemediğin ünü önemi sıfır takıma gol atınca sevinmemenin nesi garip ki? Atsın Milan'a B.Münih'e gol bak nası seviniyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 said: baros nonda nın kucagına bile cıktı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 takım savunması çok zayıf bu 11 ile, arda topal ve balta kesin oynamalı onların yerine oynayan aydın ayhan ve volkan çok daha hücumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ayhan mı hücumcu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mehmet Topal'a oranla biraz daha hücumcu sayılır ayhan hatta şöyle söylenebilir lincoln aydın kewell gibi adamlar ofansif ortasaha , topal linderoth gibiler defansif ortasaha, ayhan bildiğin ortasaha işte biraz ondan biraz bundan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yapmayın ya ayhan nası hucümcu. en basitinden adam 4 5 senedir gs de sadece 1 kere şut çekti oda gol oldu sivas maçında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hucumcuyla golcu ayni degil, hucuma destek veriyo adam, pas dagitimi falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Roberto Carlos da şut çekiyor ama bu onu hücumcu yapmaz. Orda kasıt daha çok ayağında top tutuyor ileriye koşular yapıyor ara pasları atıyor vs manasındaydı zaten şöyle anlatayım sana Ayhan'ın milli maçta kaçırdığı pozisyonu düşün Mehmet Topal,Linderoth gibi adamları asla göremezsin o pozisyonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 şöyle diyim ayhanı hiçbir zaman ikili stoper'in gerisinde göremeyiz ama m.topal'ı görebiliriz. ayrıca ayhan futbola forvet arkası m.topal ise defans başlamış. ikisinin defansif özellikleri kesinlikle çok farklı galatasaray'ın oyun sistemine topal ve linderoth daha çok uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar