Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

on parmak yazmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten kullanio musunuz bilmiyorum ama on parmak yazmayi ogreten siteler var. cok oneriyorum ben!
free onlinr touch typing diince cikiyolar

bu mesaji on parmak yazdimm:)
Mesaj tarihi:
Staj yaptığım yerde data girerken, müdür gelip, nasıl böle 12 parmak yaziosun sen bizim kızlara da öğretsene demişti ^_^ (bizim kızlar = call centerda çalışanlar)
Mesaj tarihi:
insanın kendine göre değiştirdiği yöntem yeri geldi mi süper oluyo. mesela bi elimle yazıcıyı tokatlıyorum, ya da bardak tutuyorum falan, sol el coşuyo klavyede, tek başına hallediyo
Mesaj tarihi:
10 parmak yazabilmek için chat yapacaksın. 90ların sonunda internete girmeye başlamış herkes 10 parmak yazmayı irc de öğrenmiştir heralde :)

Ya şimdi bana şirket notebook verdi kendi notebookumdan farklı klavyesi kabus gibi bişey iki ayrı klavye kullanmak. Birde 15.4" notebookun klavyesine numpad eklemişler türkçe karakterler yarım boy enter ufacık fln.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
insanın kendine göre değiştirdiği yöntem yeri geldi mi süper oluyo. mesela bi elimle yazıcıyı tokatlıyorum, ya da bardak tutuyorum falan, sol el coşuyo klavyede, tek başına hallediyo

+1
Mesaj tarihi:
Bir süre bilgisayarla haşır neşir olduktan sonra iki elini klavyenin üstüne koyduğunda tuşların yerlerini hiç düşünmeden parmaklarının yazmak istediğin tuşlara gidiyor zaten kasmayın öyle site kurs vs.
Mesaj tarihi:
ben de 6 parmak yazıyomuşum serçe ve baş parmaklar işin içine girmiyo hiç. hıı farkettim sol elimin baş parmağı boşluk tuşuna basıyomuş bide sol elimin serçe parmağını hızlıca ctrl a yapacağımda kullanıyomuşum. yeni farkediyorum ahah =P
Mesaj tarihi:
ben 9 parmak yazıyorum. harf bazında düşünürsek aslında 6 ama.
sol baş parmak sadece space e basıyo, sol serçeyi sadece caps lock ve shift için, sağ serçeyi sadece enter için kullanıyorum. sağ baş parmağımı yazarken kullanmayıp touchpad i onla idare ediyorum.
baya iyi.
Mesaj tarihi:
on parmak yazmak hepsini ayrı ayrı kullanmak mı demek yoksa hızlı yazmak mı demek. hani vay be abicim 10 parmak yazıosun maşşallah der biri ama aslında sen sol elden 3 parmak harflere, baş parmak space'e, sağ elden 3 parmak harflere küçük parmak enter'a atamışsındır. o zaman da on parmak mı oluo yani :)
  • Yeni Oluştur...