dunno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 zaten kullanio musunuz bilmiyorum ama on parmak yazmayi ogreten siteler var. cok oneriyorum ben! free onlinr touch typing diince cikiyolar bu mesaji on parmak yazdimm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 dunno said: zaten kullanio musunuz bilmiyorum ama on parmak yazmayi ogreten siteler var. cok oneriyorum ben! free onlinr touch typing diince cikiyolar bu mesaji on parmak yazdimm:) olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ahah belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Marifet 11 parmak yazabilmekte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Staj yaptığım yerde data girerken, müdür gelip, nasıl böle 12 parmak yaziosun sen bizim kızlara da öğretsene demişti ^_^ (bizim kızlar = call centerda çalışanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 paticik sayesinde de de kızlar paticiğe gelsin sdgsdfsdgf =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aa o aklıma gelmedi işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 on parmak yazmak mi daha hizlidir yoksa insanin kendisine gore gelistirdigi yontem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 insanın kendine göre değiştirdiği yöntem yeri geldi mi süper oluyo. mesela bi elimle yazıcıyı tokatlıyorum, ya da bardak tutuyorum falan, sol el coşuyo klavyede, tek başına hallediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 10 parmak yazabilmek için chat yapacaksın. 90ların sonunda internete girmeye başlamış herkes 10 parmak yazmayı irc de öğrenmiştir heralde :) Ya şimdi bana şirket notebook verdi kendi notebookumdan farklı klavyesi kabus gibi bişey iki ayrı klavye kullanmak. Birde 15.4" notebookun klavyesine numpad eklemişler türkçe karakterler yarım boy enter ufacık fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben altı parmak yazıyorum yetiyor yahu baya..sol 5ki sağ sadece işaret parmak typo oluyor arada ama olsun =) shift falan olunca da yüzük parmak da giriyor işe sağdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Eternalus said: insanın kendine göre değiştirdiği yöntem yeri geldi mi süper oluyo. mesela bi elimle yazıcıyı tokatlıyorum, ya da bardak tutuyorum falan, sol el coşuyo klavyede, tek başına hallediyo +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 8 kullnıyorum genelde. ben. serce parmakları nadiren kullanıyorum. ama illa ki hızlı yazacam diyosanız F klavye alacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 5 parmakda hızlı yazıyorum 10 parmakda ayrıca kursun kalem ile 12 parmak denemem bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Bir süre bilgisayarla haşır neşir olduktan sonra iki elini klavyenin üstüne koyduğunda tuşların yerlerini hiç düşünmeden parmaklarının yazmak istediğin tuşlara gidiyor zaten kasmayın öyle site kurs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 siz şimdi gece mesaj da yazamıyorsunuzdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 weafrsesdhb fdm kghuılkö hujılçe45 3q ae345tyghbkpş.ouykjcgytrxh hiç parmak kullanmayınca böle oluo.. bkz: kafayı kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben 6 parmak felan yazıyorum sanırım max. hatta 5. sol elden 3 parmak sağdan da 2 parmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben dikkat etmiyorum ama 10 parmak yazıyorum galiba dikkat etmeye çalışınca olmuyo bravo dunnocum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de 6 parmak yazıyomuşum serçe ve baş parmaklar işin içine girmiyo hiç. hıı farkettim sol elimin baş parmağı boşluk tuşuna basıyomuş bide sol elimin serçe parmağını hızlıca ctrl a yapacağımda kullanıyomuşum. yeni farkediyorum ahah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 8 parmak yazıyomuşum baktım şimdi, orta parmaklarımı hiç kullanmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 10 parmak yazmak eğitimsiz zor. ne kadar pc başında vakit geçirirsen geçir 10parmak yazamassın 8 yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben 9 parmak yazıyorum. harf bazında düşünürsek aslında 6 ama. sol baş parmak sadece space e basıyo, sol serçeyi sadece caps lock ve shift için, sağ serçeyi sadece enter için kullanıyorum. sağ baş parmağımı yazarken kullanmayıp touchpad i onla idare ediyorum. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 valla gayet hızlı yazıyorm da sanmıyorm böyl 10 9 falan olsun numda kullanıyorm genellikle birde msj yazmaktan telde sesli harfleri yutmaya baya alıştım ne hikmetse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 on parmak yazmak hepsini ayrı ayrı kullanmak mı demek yoksa hızlı yazmak mı demek. hani vay be abicim 10 parmak yazıosun maşşallah der biri ama aslında sen sol elden 3 parmak harflere, baş parmak space'e, sağ elden 3 parmak harflere küçük parmak enter'a atamışsındır. o zaman da on parmak mı oluo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar