Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Burak yaratıcılık olayında çok kötüsün, belirtmek istedim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 The reals are hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Antibiyotik tedavim bitmediği için ve dişimin orada hala apse olduğu için yardırma işlemi bayram sonrasına kaldı, hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 off apse olayı en kötü kısmı. sırf apse var indiricem diye it herif bana 4 kutu antibiyotik hap 10 tane de iğne vermişti. şerefless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 PICS OR GTFO! Ya da ben bunu bi daha düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fede said: off apse olayı en kötü kısmı. sırf apse var indiricem diye it herif bana 4 kutu antibiyotik hap 10 tane de iğne vermişti. şerefless Ben günde 2 tane 1 gramlık Augmentin alıyorum, nispeten ilk zamankine göre daha az acıyor şu anda, ağrı kesici falan olmadan. O kadar vahim durumda değildi yani benimki, o yüzden herhalde o kadar abartı şeyler vermez bana. Yarın gidip görücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de hepsini birden içmedim zaten. sırayla içiyorum hep. bitiyo kutu olmamış bu bunu da al diyo. kobay etti beni. böbrek filan kalmamıştı. çok vahim değilse seninki, genelde bi kutuyla geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 antibiyotik demeyin bana günde 5gr yutuom 10gündür. kutu bitene kadar ölecem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 *tık tık* 4 5 senedir ağzıma sürmedim antibiyotik. direk bünyemin ırzına geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eisenheim çektirdin mi sağ kaldıysan yaz şuraya babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sadece soruyu okudum yanıtlıyorum emınım 4 sayfada coktan yanıtlanmıstır ama 15 gun surdu tam olarak ıyılesmes,3 gun aysun kayacı gibi dolastım.1 hafta sonunda dıkıslerı alıyorlar son haftada ıste cok sıcak cok soguk bagırma gulme can yakıyor aaz. benim 2 gunde şişliklerim vardı ama doktor zor bi çekim oldu senınkı dedı.agzımın kenarlarını yırttı zıra agzın cok kucuk bahanesıyle(en can yakıcı kısım budur harbıden yırtırdı agzım) daha az acılı olanı da vardır emınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oha aysun kayacı gibi mi? pls tüm kızlar 20likleri aldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 irin said: sadece soruyu okudum yanıtlıyorum emınım 4 sayfada coktan yanıtlanmıstır ama 15 gun surdu tam olarak ıyılesmes,3 gun aysun kayacı gibi dolastım.1 hafta sonunda dıkıslerı alıyorlar son haftada ıste cok sıcak cok soguk bagırma gulme can yakıyor aaz. benim 2 gunde şişliklerim vardı ama doktor zor bi çekim oldu senınkı dedı.agzımın kenarlarını yırttı zıra agzın cok kucuk bahanesıyle(en can yakıcı kısım budur harbıden yırtırdı agzım) daha az acılı olanı da vardır emınım doktora diyemedin mi lan senin ellerin gocaman diye :) bana da dişci 2sn de bir ağzını daha büyük aç biraz daha aç kocaman aç deyip durduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 azıcık ucundan 20 yaş dişi kendini gösterse yine Yardırarak Aldırma durumu mu gündeme gelir bi de hap şeklinde yemek tabletleri icat edilmeden ağızla ilgili hiç bişeye girişmemk laızm, acıyı heşeyi geçtim aç kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yardırıp aldırdım. hala ameliyatlıyım..iğneyi dişime bi vurdu heryer yavaş yavaş beyazlaşmaya başladı dedim "ben ii hissetmiyorum" hemen koltuğu yatırdı alkol filan koklattı sora kendime geldim ameliyat başladı..ameliyatta canım yanmadıda canım sıkıldı ameliyat günü canın biraz acıyo ilk zamanlarda...sonraki gün geçiyo ağrısı filan.. alışıyosunda biraz.. ameliyattan önce öküz gibi yemek yemeni tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben de bugün konuşmaya gittim, vücuduma bişey girmesini sevmiyorum ve ameliyat sırasında afk olmam hoş olmaz diye doktor 3 gün Diazem kullanırsın, ameliyata gelmeden de bi tane alırsın hiç problem çıkmaz dedi, hoşuma gitti bu fikir. Bir de tok karın olmasının yanı sıra sütlaç muhallebi falan gibi sağlam tatlı şeyler yiyip gel ki kan şekerin düşmesin dedi. Benim diş direk yan yatmış, efsane yatmış ama komik gözüküyor resmen röntgende, düşmüş gibi. Kolay olmayacak falan dedi, 1 saati bulur dedi seninki ne kadar sürdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Aha benimkiler bunun tıpkısının aynısı, direk. Var mı böyle olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sağ alt dişim öyle benim de, "cerrah arkadaşım var onu çağırırım" falan diyodu en son benim dişçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Xaenin said: Aha benimkiler bunun tıpkısının aynısı, direk. Var mı böyle olan? Bunda birşey yok be..yardırıp üstten,dıştaki kemiği frezleyip tak diye dışarı çıkarcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 ben çapada yaptırdım benim dişler düzgün çıkıyodu fakat çenemde yer yoktu..ön dişlerin filan şeklini bozar die aldırıyorum hepsini bide zaten sağ alttaki ağrı yapıyodu onu aldırdım ilk sol alttakini 1 ay sonra filan giderim aldırmaya.. üsttekiler daha tam oluşmamış benim ameliyat 45 dak civarında sürdü sanırsam.. tatlı yeme fikri çok iyi ben mal gibi aç gittim ameliyata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Xaenin said: Aha benimkiler bunun tıpkısının aynısı, direk. Var mı böyle olan? AHA BENİMKİ İŞTE. YARIN 13.30 da gircem. ŞANS DİLEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 good luck bro get ride out these madafaka your fakin' mouth. u can doit edit: nası bi ingilizce lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Şimdiden geçmiş olsun yardırarak aldırcaklara. O yatık olanlar dişeti yarıldıktan sora muhtemelen kırılarak alıncak 3 parça halinde. Ameliyat boyunca hiçbi şey hissetmiceksiniz. Zaten doktor sorcak sürekli "şöle yapınca hissediyo musun" vs diye. Sormazsa da en ufak bi ağrı/sızıda söylersen durur, belki iğne yapar biraz daa. Operasyonun toplam süresi için şöle bi tahminde bulunayım: 1 saat 5-10 dakika. Sonra yanaklarda buzla eve gitmece, akşama kadar öle oturmaca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 1saat naptın ya? benimki 10dakkada bitmişti. bundan biraz daha az yamuktu. bi 10derece fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Abi iki diş, ikisi de yatık. Benim biraz daha az yatık dişim 30 dk sürmüştü mesela. Ama tahmin sonuçta ya, dediin gibi 10dk falan da sürebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar