Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardırarak Aldıran Var Mı?

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

fede said:
off apse olayı en kötü kısmı. sırf apse var indiricem diye it herif bana 4 kutu antibiyotik hap 10 tane de iğne vermişti. şerefless

Ben günde 2 tane 1 gramlık Augmentin alıyorum, nispeten ilk zamankine göre daha az acıyor şu anda, ağrı kesici falan olmadan. O kadar vahim durumda değildi yani benimki, o yüzden herhalde o kadar abartı şeyler vermez bana. Yarın gidip görücem.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece soruyu okudum yanıtlıyorum emınım 4 sayfada coktan yanıtlanmıstır ama

15 gun surdu tam olarak ıyılesmes,3 gun aysun kayacı gibi dolastım.1 hafta sonunda dıkıslerı alıyorlar son haftada ıste cok sıcak cok soguk bagırma gulme can yakıyor aaz.

benim 2 gunde şişliklerim vardı ama doktor zor bi çekim oldu senınkı dedı.agzımın kenarlarını yırttı zıra agzın cok kucuk bahanesıyle(en can yakıcı kısım budur harbıden yırtırdı agzım)

daha az acılı olanı da vardır emınım
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
sadece soruyu okudum yanıtlıyorum emınım 4 sayfada coktan yanıtlanmıstır ama

15 gun surdu tam olarak ıyılesmes,3 gun aysun kayacı gibi dolastım.1 hafta sonunda dıkıslerı alıyorlar son haftada ıste cok sıcak cok soguk bagırma gulme can yakıyor aaz.

benim 2 gunde şişliklerim vardı ama doktor zor bi çekim oldu senınkı dedı.agzımın kenarlarını yırttı zıra agzın cok kucuk bahanesıyle(en can yakıcı kısım budur harbıden yırtırdı agzım)

daha az acılı olanı da vardır emınım

doktora diyemedin mi lan senin ellerin gocaman diye :)
bana da dişci 2sn de bir ağzını daha büyük aç biraz daha aç kocaman aç deyip durduydu.
Sosyal ağlarda paylaş

yardırıp aldırdım.
hala ameliyatlıyım..iğneyi dişime bi vurdu
heryer yavaş yavaş beyazlaşmaya başladı
dedim "ben ii hissetmiyorum" hemen koltuğu yatırdı alkol filan koklattı
sora kendime geldim
ameliyat başladı..ameliyatta canım yanmadıda canım sıkıldı
ameliyat günü canın biraz acıyo ilk zamanlarda...sonraki gün geçiyo ağrısı filan.. alışıyosunda biraz..
ameliyattan önce öküz gibi yemek yemeni tavsiye ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bugün konuşmaya gittim, vücuduma bişey girmesini sevmiyorum ve ameliyat sırasında afk olmam hoş olmaz diye doktor 3 gün Diazem kullanırsın, ameliyata gelmeden de bi tane alırsın hiç problem çıkmaz dedi, hoşuma gitti bu fikir. Bir de tok karın olmasının yanı sıra sütlaç muhallebi falan gibi sağlam tatlı şeyler yiyip gel ki kan şekerin düşmesin dedi. Benim diş direk yan yatmış, efsane yatmış ama komik gözüküyor resmen röntgende, düşmüş gibi. Kolay olmayacak falan dedi, 1 saati bulur dedi seninki ne kadar sürdü?
Sosyal ağlarda paylaş

ben çapada yaptırdım
benim dişler düzgün çıkıyodu fakat çenemde yer yoktu..ön dişlerin filan şeklini bozar die aldırıyorum hepsini
bide zaten sağ alttaki ağrı yapıyodu
onu aldırdım ilk
sol alttakini 1 ay sonra filan giderim aldırmaya..
üsttekiler daha tam oluşmamış

benim ameliyat 45 dak civarında sürdü sanırsam..
tatlı yeme fikri çok iyi
ben mal gibi aç gittim ameliyata..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiden geçmiş olsun yardırarak aldırcaklara.
O yatık olanlar dişeti yarıldıktan sora muhtemelen kırılarak alıncak 3 parça halinde. Ameliyat boyunca hiçbi şey hissetmiceksiniz. Zaten doktor sorcak sürekli "şöle yapınca hissediyo musun" vs diye. Sormazsa da en ufak bi ağrı/sızıda söylersen durur, belki iğne yapar biraz daa.
Operasyonun toplam süresi için şöle bi tahminde bulunayım: 1 saat 5-10 dakika. Sonra yanaklarda buzla eve gitmece, akşama kadar öle oturmaca sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...