Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dwarf Engineer yardım lütfen...

alyy

Öne çıkan mesajlar

Engineer açmayı düşünüyorum şuan patch yükleniyo forumda yeterince bilgi bulamadım order oynayan zaten az ama engineer oynayan order ın içinde de az sanki, oynanış veya skiller konusnda bi problemmi var acaba dışardan bana çok tercih edilir gibi görünyor ama yeterince ilgi yok sanırım, oynayan arkadaşlar tecrubelerini aktarırlarsa çok sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ironforge Sanayi ve Ticaret Bakanlığından Emekli Yüksek Mühendis Cadastropf olaraktan hemen paylaşayım görüş ve önerilerimi;

Hunter dışında bir işine yaramaz.
Para kazandırmaz.
Öyle ölümcül alet edevatıda yoktur. (Mesela bomba yaparsında, o bombayı atacağına multi shot at aynı, hatta daha fazla dmg verebilirsin.)

Ama Hunter isen;
Kendi yaptığın bir tüfeği kendi imalatın mermilerle kullanmanın zevki hiçbirşeyde yok.

Uçak falanda eğlenceli tabii, gözlükler Karazhan üstü Raid yapmıyorsan çok başarılı ama bu kadar.

En son geçen Ocak başında durum buydu en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Ironforge Sanayi ve Ticaret Bakanlığından Emekli Yüksek Mühendis Cadastropf olaraktan hemen paylaşayım görüş ve önerilerimi;

Para kazandırmaz.
Öyle ölümcül alet edevatıda yoktur. (Mesela bomba yaparsında, o bombayı atacağına multi shot at aynı, hatta daha fazla dmg verebilirsin.)

Ama Hunter isen;
Kendi yaptığın bir tüfeği kendi imalatın mermilerle kullanmanın zevki hiçbirşeyde yok.

Uçak falanda eğlenceli tabii, gözlükler Karazhan üstü Raid yapmıyorsan çok başarılı ama bu kadar.

wat
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Para kazandırmaz.

Ama Hunter isen;

Ne iciyorsan banada versene?!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...