alyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Engineer açmayı düşünüyorum şuan patch yükleniyo forumda yeterince bilgi bulamadım order oynayan zaten az ama engineer oynayan order ın içinde de az sanki, oynanış veya skiller konusnda bi problemmi var acaba dışardan bana çok tercih edilir gibi görünyor ama yeterince ilgi yok sanırım, oynayan arkadaşlar tecrubelerini aktarırlarsa çok sevinirim...
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dwarf Engineer hakkında çok bilgim yok ama Axe Bite serverına giriceksen Oyundan Guruboc a tell atıp sorabilirsin... Open Betada lvl 14 engineer ı vardı. O sana daha detaylı bilgi verebilir.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 class izlenimleri topiğinde var engineer hakkında bilgi. yoksa oraya zor oraya yazalım derli toplu olsun
alyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hmm ben göremedim demekki bazı sayfalara hızlı göz ucuyla baktım, tekrar kontrol edeyim...
Apis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ironforge Sanayi ve Ticaret Bakanlığından Emekli Yüksek Mühendis Cadastropf olaraktan hemen paylaşayım görüş ve önerilerimi; Hunter dışında bir işine yaramaz. Para kazandırmaz. Öyle ölümcül alet edevatıda yoktur. (Mesela bomba yaparsında, o bombayı atacağına multi shot at aynı, hatta daha fazla dmg verebilirsin.) Ama Hunter isen; Kendi yaptığın bir tüfeği kendi imalatın mermilerle kullanmanın zevki hiçbirşeyde yok. Uçak falanda eğlenceli tabii, gözlükler Karazhan üstü Raid yapmıyorsan çok başarılı ama bu kadar. En son geçen Ocak başında durum buydu en azından.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Apis said: Ironforge Sanayi ve Ticaret Bakanlığından Emekli Yüksek Mühendis Cadastropf olaraktan hemen paylaşayım görüş ve önerilerimi; Hunter dışında bir işine yaramaz. Para kazandırmaz. Öyle ölümcül alet edevatıda yoktur. (Mesela bomba yaparsında, o bombayı atacağına multi shot at aynı, hatta daha fazla dmg verebilirsin.) Ama Hunter isen; Kendi yaptığın bir tüfeği kendi imalatın mermilerle kullanmanın zevki hiçbirşeyde yok. Uçak falanda eğlenceli tabii, gözlükler Karazhan üstü Raid yapmıyorsan çok başarılı ama bu kadar. En son geçen Ocak başında durum buydu en azından. wat
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Warcraft kısmında sorsan kimse cevap vermez değerini bilin :P
hunty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Apis said: Ironforge Sanayi ve Ticaret Bakanlığından Emekli Yüksek Mühendis Cadastropf olaraktan hemen paylaşayım görüş ve önerilerimi; Hunter dışında bir işine yaramaz. Para kazandırmaz. Öyle ölümcül alet edevatıda yoktur. (Mesela bomba yaparsında, o bombayı atacağına multi shot at aynı, hatta daha fazla dmg verebilirsin.) Ama Hunter isen; Kendi yaptığın bir tüfeği kendi imalatın mermilerle kullanmanın zevki hiçbirşeyde yok. Uçak falanda eğlenceli tabii, gözlükler Karazhan üstü Raid yapmıyorsan çok başarılı ama bu kadar. En son geçen Ocak başında durum buydu en azından. Ne iciyorsan banada versene?!
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bence konuyu wowa atın bu saatten sonra. bozuntuyada vermeyin.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1- Komik olmuş o. 2- Her class için ayrı topic açmasanız da, class izlenimleri adlı topikte baksanız, yoksa da orada sorsanız daha güzel olmaz mı? Bence olur, öyle yapalım.
Öne çıkan mesajlar