Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paraya ihtiyacım var... pardon... İhtiyacı olanlara para dağıtmayı planlıyorum. Yeni dernek açtım ben. Adı Dost Kapısı e.V. Toplanan paralarla fakirlere, yoksullara, açlara, sokak köpeklerine, ev kedilerine, hayvanat bahçesi aslanlarına, vahşi hayat kaplanlarına yardım edeceğiz. Onları giydireceğiz, besliyeceğiz, üstlerini örteceğiz. Bu büyük sosyal sorumluluk projesine desteğinizi bekliyorum. Bağışlarını esirgemeyen kişiler kendi inançlarına göre öbür dünya için çok güzel sevap işlemiş olacaktır. İster müslüman olun, ister reenkarnasyona inanın, ister politeist pagan pisliği (3p) olun, hepinize cennet garanti olacaktır. Bağış yapan ateistler bile 3 sevap puanı kazanacaktır. Daha çok para bağışı yapın, daha çok şanssınız artsın. Pamuk eller cebe. e.V. (emrediyorum, Verin!) (bağışları özel mesaj yoluyla alıyorum, faşist CHP'cilerin karışmasını istemiyorum. Faşist, darbeci bunların hepsi. Terbiyesizler!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İsim talihsiz olmuş. Dost Kapısı deyince Private Kerhane izlenimi bırakıyor insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Siz bağış verin, biz ismi bile değiştiririz gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ahahaha çok iyi ya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 2.000.000 ateist bagis yapinca biriken puanlarla tanrinin olmadigi resmen kanitlanicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 2.000.000 ateist var mı patide? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 din fobisi oluşuyo bu yobaz hortumcular yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dostum dernek açtım demişsin ama bu derneğin televizyonda duygu sömürüsü programı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 seni desteklicek bir gazete flnda bul bulvar fln:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Eternalus said: dostum dernek açtım demişsin ama bu derneğin televizyonda duygu sömürüsü programı yok? Ona da sıra gelecek, herşey adım adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sevap point listesi yok :( Ben şimdi gıda yardımı yaparsam kaç sevap point kazanıcam bilmiyorum mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 plazma kabul edio musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Alman moderetörler ile ortaklaşa yapılan bir opoerasyon sonucunda topiği buraya aldık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben yardım ederdimde bütün paramı deniz fenerine kaptırdım yoksa yani neden sana vermeyim parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gıda yardımına gerek yok da plazma neden olmasın evet iyi olur hatta mawiman said: ben yardım ederdimde bütün paramı deniz fenerine kaptırdım yoksa yani neden sana vermeyim parayı canım sağolsun :) paran olduğu zaman verirsin nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 mumkun olsa akil bagislardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bura garbıc burdan pek bısey cıkmaz cok lazımsa bıseyler gecen bırı buzdolabı kapısı atmıstı onu verem bagıs nıyetıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aquila said: mumkun olsa akil bagislardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Semiz Feneri olsun program yapın tv de bide tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 titancılar gibi 3 bagıs yapan getirene 1 bagış bedava olsun cabuk toplanır bagışlar :P sonra ferrari arkamızda elimizde şampanya hey hey hey diye bagırırken basılırız kameralara .. otantik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben Evimi bağışladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aah aah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar