Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de bağış ve yardımlaşma derneği açtım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paraya ihtiyacım var... pardon... İhtiyacı olanlara para dağıtmayı planlıyorum. Yeni dernek açtım ben. Adı Dost Kapısı e.V. Toplanan paralarla fakirlere, yoksullara, açlara, sokak köpeklerine, ev kedilerine, hayvanat bahçesi aslanlarına, vahşi hayat kaplanlarına yardım edeceğiz. Onları giydireceğiz, besliyeceğiz, üstlerini örteceğiz. Bu büyük sosyal sorumluluk projesine desteğinizi bekliyorum.
Bağışlarını esirgemeyen kişiler kendi inançlarına göre öbür dünya için çok güzel sevap işlemiş olacaktır. İster müslüman olun, ister reenkarnasyona inanın, ister politeist pagan pisliği (3p) olun, hepinize cennet garanti olacaktır. Bağış yapan ateistler bile 3 sevap puanı kazanacaktır. Daha çok para bağışı yapın, daha çok şanssınız artsın.
Pamuk eller cebe. e.V. (emrediyorum, Verin!)

(bağışları özel mesaj yoluyla alıyorum, faşist CHP'cilerin karışmasını istemiyorum. Faşist, darbeci bunların hepsi. Terbiyesizler!)
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
dostum dernek açtım demişsin ama bu derneğin televizyonda duygu sömürüsü programı yok?

Ona da sıra gelecek, herşey adım adım.
Mesaj tarihi:
gıda yardımına gerek yok da plazma neden olmasın evet iyi olur hatta

mawiman said:
ben yardım ederdimde bütün paramı deniz fenerine kaptırdım yoksa yani neden sana vermeyim parayı

canım sağolsun :)
paran olduğu zaman verirsin nasılsa
Mesaj tarihi:
titancılar gibi 3 bagıs yapan getirene 1 bagış bedava olsun cabuk toplanır bagışlar :P

sonra ferrari arkamızda elimizde şampanya hey hey hey diye bagırırken basılırız kameralara ..

otantik olur
  • Yeni Oluştur...