Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=98442&cat=110&dt=2008/09/19 aheahah gözü döndü resmen, ayrıca 21 yıldır yaşıyorum böyle demokrasinin koruyucusu, çok seslilik taraftarı, böyle güzel bi başbakan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İranlı aydınların büyük çoğunluğu, molla rejiminin yaptıklarını hep, "geçiş sancıları" olarak görüyordu. Her seferinde "Tamam bu sonuncusu" diyorlardı. Ancak bu tehlikeli gelişmeden haberdar olan gazeteci yazarlar da vardı. Ayandegan Gazetesi köşe yazarı Said Cevadi bunlardan biriydi. Her gün yazıyordu: "Faşizmin ayak seslerini duyuyorum!" Köşe yazarı Cevadi'yi bir kişi duydu: Ayetullah Humeyni. 'Yılmayacağız' manşeti Humeyni, Ayandegan'ın "baş belası" olacağını çoktandır anlamıştı. İktidara daha tam hákim olamadığı için ilk başta gazeteyi kapatamayacağını biliyordu. Bu nedenle boykot çağrısı yapmıştı. Sanıyordu ki gazete ya geri adım atacak ya da satamayıp iflas ederek kapanacaktı. tehlikenin farkındamısınız? başka bir başlıktaki iletimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eet fruit vendora karşı birleşmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Jadelith said: eet fruit vendora karşı birleşmeliyiz. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Jadelith said: eet fruit vendora karşı birleşmeliyiz. ahha şeker şey, mmo oyuncusuyumya ondan bana takılmış, beğendim espirini tuttum aferim sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 :) dimi komik bence de. bide mmo dan espiri bulmuş diye benle dalga geçenin imzasına bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 klasik bir akp hayranı arkadaşlarımızın bir topiği saptırma mantığı, konu ile alakasız kişilere saldırmak sonra konunun alıp başını gitmesi.gerçekden demagogların stratejisinin bir birine benzemesi ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İşine gelene demokrasi işine gelmeye salya sümük bir başbakanımız var. "Kendi halkına höt, yabancılara buyur göt" mantığı ile olmuyor bu işler görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ? saldırma mı. espiri yapıyodum yahu. kime saldırmışım nerde saldırmışım göster. tam tersi sen bana saldırdın ben espiri yaptıktan sonra. nese konuya dönelim boykot kötü kaka basın özgürlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben bugün faşizm gördüm ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bu adam konuşmasını, nerede ne demesi gerektiğini bilmiyor. Hayır, konuşmaların hepsini kasımpaşalı kankalara mı hazırlatıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Elindeki hazırlanmış metin bitince saçmalamaya başlıyor. Danışmanlarının demesi lazım kendisine. Sayın başbakanım kağıt bitince lütfen SUSUN diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Demokrasi demokrasi demokrasi Simpsonun 40 kere tahtaya yazdıgı gibi RTE ye de tahtaya 1 milyon kere demokrasi yazma cezası vermek lazım, agzıyla 1 milyon kere söyleyince havaya gidiyor çünkü, belki yazarsa daha iyi anlar, hep yazarak çalış daha iyi anlarsın deriz ya , işte buda onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: Elindeki hazırlanmış metin bitince saçmalamaya başlıyor. Danışmanlarının demesi lazım kendisine. Sayın başbakanım kağıt bitince lütfen SUSUN diye. Haha. Adama demezlermi bunu hak ediyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cidden kendi başına konuşamıyor. İlkel bir adam, daha mağradan çıkamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Diğer başlıkta yazdığımı tekrarlayayım; her türlü faşizan hareket uygulayanına göre ülkesinin iyiliği için yapılıyor bir anlasanız. ilkeli olmanın yararcı yaklaşımdan daha uzun vadede çok çok daha iyi sonuçlar vereceğini bir görseniz. neyse artık. ilkeleriniz varsa, gerektiğinde herkes için ve gerektiğinde herkese karşı geçerli olsun basının demokles'in kılıcı gibi sürekli iktidarın, ordunun, özel sektörün tepesinde olmasının hayati önemi olduğunu farkedin. nasıl akape'yi iktidara yakıştıramıyor olmamıza rağmen demokrasinin gelişmesi için darbelere karşı savunuyorsak, aydın doğan'ı da savunun. çünkü rte'nin abuk tepkisi -şantajı- sadece bir resmi belgenin yayınlanmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: İşine gelene demokrasi işine gelmeye salya sümük bir başbakanımız var. "Kendi halkına höt, yabancılara buyur göt" mantığı ile olmuyor bu işler görüyoruz. Hahahaa... RTE hakkında bugüne değin duyduğum en anlamlı tanım bu, ahahahaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, Biri tokat atıp, 'otur çocuum' demeli bu adama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Akıf fikir dağıtılırken şemsiye tutmuş bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 paramecium said: Selam, Biri tokat atıp, 'otur çocuum' demeli bu adama. Saygılar. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: İşine gelene demokrasi işine gelmeye salya sümük bir başbakanımız var. "Kendi halkına höt, yabancılara buyur göt" mantığı ile olmuyor bu işler görüyoruz. Hiç komik değil bir kere saygılı olun başbakana.En azından makamına hıh(aahahahahahaha harbi komikmiş:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hadi toplanıp devrimcilik oynayalım, Aydın Doğan mali destek çıkar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ula bu adam diktatör oldu yada biz bilmiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 adam zaten seçim afişlerinde "tel devlet, tek millet, tek lider" diyodu...belliydi faşizm geleceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Zaten bu fikirdekiler almıyorlar o gazeteleri.Boşuna konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar