Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Selam patiler. İçimi dökme isteği duydum birden izninizle derdimi açıklayayım. Şimdi efendim, benim babam 1994 yılında kanser oldu ve çok şükür de atlattı bu rahatsızlığı. Ancak ben bu olaydan sonra kanser fobisi gibi bişeye sahip oldum, annemin başı ağrısa acaba beyin kanseri mi oldu, babamın midesi ağrısa acaba mide kanserimi oldu, sırtı ağrısa acaba akciğer mi? falan gibi bir sürü düşünceyle doldurdum kafamı yıllarca. Neyse, bundan 4 sene evvel öss den aylar önce boynumda şişlikler farkettim, lenf bezlerim şişmiş. Hemen araştırdım falan lenf kanserini, belirtilerini okuyorum ne okuduysam çıkıyo-psikoloji nasıl etkiliyo lan bünyeyi- falan filan. Ben böyle çalışmayı falan bıraktım, nasıl olsa ölücem lan modundayım falan. Doktora da gitmiyorum acı gerçeği bir de ondan duymamak, gereksiz tedavilere katlanmamak için. Birgün annem tuttu kolumdan götürdü bir hematolog a. Test falan yaptılar bişey çıkmadı. G.tümde patladı yani teorim. Sağlık karnemde de son doktora gidişim bu olarak gözükmekte. Neyse efendim aradan yıllar geçti, annem ağrıları yüzünden doktora gitti SLE adlı illet bir hastalığa sahip olduğu çıktı. Vücudun immune sistemi kendine saldırıyormuş falan, bütün organlara hasar veren illet bir hastalıkmış, belirtilerinden biri de ciltte kabarmalar falanmış. Annemde de bu belirti ortaya çıktı ve doktoru dermatolog a sevk etti. Ben de düşündüm "ulan zaten hastalığın belirtisi bilmiyo mu bunun o olduğunu kesin bi pislik var cilt kanseri oldu" şeklinde. Biyopsi yaptılar sonucu tam 1.5 ay bekledik ve bu süreçte ben 4 yıl normal yaşayan ben yine eski günlerime dönmüş oldum. Temiz sonuç çıktı çok şükür ama akabinde midem fenalaştı, yok mide kanserimi oldum yok gastrit mi oldum diye düşünürken midem geçti. Şimdi de gözüm ağrımaya falan başladı. Korkuyorum. Acaba göz doktoruna gidip temiz sonucu alırsam bir de psikiatriste falan mı gitsem diyorum. Böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 merak etme sana hastalıktan bişicik olmaz..takılmana bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fena halde hastalık hastası olmuşsun bence.Hastalıklardan vb. lerinden başka birşeyler düşün, geçer o zaman.Bilinç altından intihar etme istegin de olabilir. (no offance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Wrath gelsin unutucaksın hepsini abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi bu yaşadığın durumun biraz daha değişik versiyonunu ben 1 yıldır yaşıyorum. Hikayesini uzun uzun yazarım bi ara şimdi bavul hazırlamakla meşgulum de... Fakat ne yaparsan yap internete girip belirti felan okuma çünkü her boku uyduruyosun kendine o psikolojiyle. Psikologdan önce yakınlarınla konuşmayı dene bana dedem çok yardımcı olmuştu mesela "Eeeh sikerim seni len ölünür mü öyle hemen" demişti(küfür için sori fakat direk aktarmak istedim =) ) evet aynen böyle dedi bunun baya bi faydası oldu dedem çok değişik bi insandır =) Neyse yani çevrendekilerle felan konuşarak ve kendini kasarak aşmaya çalış bunu. Mesela miden mi ağrıyo önce lan bişi mi oldu yoksa lan yoksa çok kötü bi hastalık mı bu? falan diye düşünücen önce sonra onu sallama bi süre "eeh sokarım lan çok yedim herhalde ondan oldu" de... Bunu yavaş yavaş yapa yapa normale dönebilirsin... Ben böyle döndüm yani psikoloğa da gittim de kadın sadece "düşünme bunları dedi"..........(bi sürü nokta) Ulan düşünmeyi başarsam sana gelmem zaten arızalı mısın? Öyle kendi kendime aştım sonra... Öncesini de anlatırım sonra. Neyse geçmiş olsun. Sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 vivavale said: merak etme sana hastalıktan bişicik olmaz..takılmana bak:) kısaca demek istediğim buydu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cd vallahi çok haklısın ya. hele şu internetten belirti okuma şeysi varya. ulan ne okusam var semptom manyağı oldum deliricem üşütücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Dynun said: Wrath gelsin unutucaksın hepsini abiTükürdüğümü yalamıycam Dinanım. Almıycam WotbK ^^ ama diablo3 alırım eğer ölmezsek kısmet olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tam tersi var.. ailemden birilerine bişiler oluyor ve cozutuyorum.. en son kardeşimde bi tansiyon problemi çıktı. daha çok genç lam! kan tahlilleri falan bi sürü şey.. bundan sonra da kalp ve böbrek damarlarına bakılacak falan.. sertlik var mı diye.. sanırız böbrek yetmezliği değil en azından artık cidden gerilmelerin ötesindeyim.. ailemden birini telefonla arayınca 3-4 kere açmazsa bile "nooldu yaw şimdi!" moduna giriyorum.. argh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 geçmiş olsun abi annem yüzünden o da var bende=P söylediğim SLE hastalığı çok ciddi bişey çok illet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Longshanks said: Cd vallahi çok haklısın ya. hele şu internetten belirti okuma şeysi varya. ulan ne okusam var semptom manyağı oldum deliricem üşütücem. Okuma abi herifler 6 sene okul okuyup üstüne uzmanlık yapıp öyle teşhis koyuyolar hakaret lan resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahaha vallahi doğru dedin. öteki türlü bi program yaparlardı semptomları yazardın uygun olanları eşleştirip hastalık teşhisi yapıverirlerdi. ama yine de gidicem göz doktoruna ciddi bişey değildir belki rahatsızlık verici:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dasaaa said: tam tersi var.. ailemden birilerine bişiler oluyor ve cozutuyorum.. en son kardeşimde bi tansiyon problemi çıktı. daha çok genç lam! kan tahlilleri falan bi sürü şey.. bundan sonra da kalp ve böbrek damarlarına bakılacak falan.. sertlik var mı diye.. sanırız böbrek yetmezliği değil en azından artık cidden gerilmelerin ötesindeyim.. ailemden birini telefonla arayınca 3-4 kere açmazsa bile "nooldu yaw şimdi!" moduna giriyorum.. argh! acil şifalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 geçmiş olsun bence önce bi psikoloğa, sonra da bi psikiyatriste git, fena olmuşsun başta takmamaya çalış bi, hani miden falan ağrıyınca ne biliyim, bu hastalıktan değil ben psikolojik olarak bunu yaratıyorum diye kendi kendini telkin et, işe yaramazsa psikoloğa git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi postu okudum, haklısın böyle bir sorunun olabilir ama şunu demekten alıkoyamıyorum kendimi ve diyorum da. baban kanseri atlatmış. bu dünyada belki de milyonlarca insanda bir kişinin başına gelebilecek çok büyük birşey. bence bundan sonra hayatta daha dirençli olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ormana temız havaya ıhtıyacın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ya kendi kendine geçirmeye çalışacaksın, hakkaten o semptomlar okudukça çıkıyor yani, garip. Ya da ilaç falan kullan ne diyim. O paranoyayla nasıl yaşanır bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Abi bi tarafın 1 haftadan fln fazla ağrıyosa gidersin doktora .. onun dışında her bi tarafın ağrıdığında bu psikolojiye girersen senin bünye 30'unda zaten gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hocam git bi psikiyatriste paranoya çok kötü bi olay ayrıca büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lan acaba milyarder olduğunu düşünsen belirti olarak 3-5 milyonun olur mu ? :D Psikolog iyidir candır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 böyle durumlar yaşadıgımda etrafımda ben daha dinden imandan çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende hep var bu olaylar. kendimle .aşşak geçiyorum artık. millet dio hastalık hastasısın. valla lan diyorum dur bu gün gözümde sivilce çıktı bi chek-up tan geçiyim diyorum. ama içten içe sakat bi durum gerçekten. hayatla .aşak geçmek en mantıklısı böyle durumlarda. tavsiyem odur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hayır ben bi de doktora gitmiyorum içime atıp üzülüyorum öyle pis bişey. bu arada herkese teşekkürler okuyup zaman ayırdığı içün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 smash said: geçmiş olsun bence önce bi psikoloğa, sonra da bi psikiyatriste git, fena olmuşsun başta takmamaya çalış bi, hani miden falan ağrıyınca ne biliyim, bu hastalıktan değil ben psikolojik olarak bunu yaratıyorum diye kendi kendini telkin et, işe yaramazsa psikoloğa git derim Smash oldukça doğru söylemiş.Psikolok çözüm bu iş için.İlaçlar terapiler herşey tamamlanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar