fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 diss çadırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sayfa atlamışız, eksik kalmasın^^ Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. gözlerimden yaş geldi ya ölüyorum ben puahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 iyi niyetle okudum ben sonra larakene koptum. disturbance işte hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. olabiliyo böyle hatalar. asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ata demirerrin çadır muhabbeti geldi aklıma.aa gima torbası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Pogodi düşünsene orada 4 sene yaşayacağını. Süper olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 burda kız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 evlenene kadar bu dısı mılletının susu pusu bakımı halkayı takınca bırden koy verıyorlar herseyı once sac bas gıdıyo sonra kılo ustune kılo derken olmuslar nenem gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 6 sayfa foto bekledım beyhude beklemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. puhaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ardeth said: demek ki mühendis kızlar kötü, temel bilimci kızlar iyi oyleyiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 inanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 degil iste. (ps: neden sadece degil yazamiyorum ya, aynisi varmis mesajimin, BELKİ ADAM 1 DEFADA ANLAMİYO, ki anlamiyolar iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mühendis kızlar kötü : yalan Temelbilimciler iyi : bilmem Temelbilimciler daha iyi : yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kanıtla.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya, hemen bi koruma hemen bi sahiplenme. biyikli diye adi cikan kiz grubu degil miydi onnar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Pala duygu, erkek esra falan çıkıyor aralarından evet. Ama azınlıktalar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 boğaziçinde ne kızlar gördüm temel bilim, sözel bölümler falan bıyıkları benden fazlaydı. itüde 5. senem HİÇ görmedim daha ulan. makinadayım üstelik. gayet bakımlı taş hatunlarımız var gelin ayarlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sly-One said: boğaziçinde ne kızlar gördüm temel bilim, sözel bölümler falan bıyıkları benden fazlaydı. itüde 5. senem HİÇ görmedim daha ulan. makinadayım üstelik. gayet bakımlı taş hatunlarımız var gelin ayarlıyım. ankara hacettepe kızlarının üstüne tanımam veya bilkent :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 *bitching mode on* BIZ DAHA TASIZ TAMAM MI SENIN AGZINI KIRARIM COCUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar