DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 benjani said: alex ilk yılda süper ligde 24 gol 16 asist, 2. yılda 15 gol 24 asist, 3. yılda 19 gol 11 asist yapmış Şimdi 1-2 noktayı açıklığa kavuşturalım; 1-Futbol skordan ibaret değildir eğer öyleyse Humberto Suazo dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur(!). 2-Alex'in geldiği yıl ile bugünkü Türkiye ligi seviyesi ve oynanan futbol çok farklı.O zamanlar 2 ön libero diye bir sistem yoktu oldukçada daha fazla gol atılıyordu Fatih Tekke'nin 31 golü de buna işarettir zaten.Elazığa 7 atmalar öbürüne 5 atmalar geçmişte kaldı gidip hacettepeye yenilip dönmeler var artık. 3-Alex ilk geldiği yıl hiç bir ciddi maçta hiçbirşey yapamadı.Koşmayan top ayağına gelene kadar hiçbirşey yapmayan bir yapısı vardı bugünkü Alex ile karşılaştırılamayacak kadar kötüydü istatistikler aksini gösterse de. 4-Alex'in asistlerinde o golleri atanların hiç payı yok mu biz değil miydik Luciano forvet olmalıymış diyen.Nobre'nin sürekli ceza sahası dışında frikik kazandırması takıma da ayrıca Alex'in istatistiklerine katkı sağlıyordu. Ben burda Alex kötü futbolcu demiyorum,Lincoln çok iyi futbolcu da demiyorum ama birini silip anasına küfretmeden önce biraz süre vermek lazım Lincoln'ün yediği tekmeyi türkiye liglerinde kimse yemedi.Sakatlanıyor doğal olarak ayrıca psikolojik olarak demoralize olması da cabası sürekli tekme yiyen adamda oyun zevki mi kalır? Maç hakkında da söylicek bişey yok komedi laubalilik karışımı bişey bide ağır cenabetlik var takımın üstünde işin komik yanı o gollerin 3 te 1 i girseydi ve farklı kazansaydı GS bütün yorumlar farklı olucaktı futbol işte bu yüzden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 alex daha çok tekme yemiştir emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Voys said: yalnız her kolay rakibimiz dişediş. zor bi takım gelse yemın ederım iyi oynicaz. potansiyel var. karşı takım oyunu bozuyor bızımkılerde dağılıyor şımarıyor kötü oynuyor. rakiplerimizde böyle hayatının oyununu oynuor. al geçen hafta lig maçında ömer hayatının oyununu oynadı. o günkü oyunu yılın kalecisi ödülü kazandırmalıydı. bugünde yine ne paslaştı herifler. kalecileride iyiydi aslında çok kurtardı.yok öyle bir şey kendimizi avutmaca o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Meira ortalıyo Servet kaçırıyo sonra kontra atak fln yiyo gs.. Çok dağınıktı valla, Ofansdaki oyuncuların bireysel yetenekleriyle kazanılmış bir maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sexdrugsrocknroll said: alex daha çok tekme yemiştir emin olyalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sexdrugsrocknroll said: alex daha çok tekme yemiştir emin ol alex lincoln kadar top alıp süren bir oyuncu değil lincoln her top aldıında illaki sürüyor bundan dolayı alex in daha çk tekme yediini sanmıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dEaThMooN said: Meira ortalıyo Servet kaçırıyo sonra kontra atak fln yiyo gs.. Çok dağınıktı valla, Ofansdaki oyuncuların bireysel yetenekleriyle kazanılmış bir maç.. aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 top aldırmamak için arkadan tıklandığı 49785430 tane pozisyon vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Darqainu said: aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe Bir kadro da sen kursana; merak ettim doğru kadro nasıl olmalıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eldar said: Darqainu said: aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe Bir kadro da sen kursana; merak ettim doğru kadro nasıl olmalıydı? tipik kahve mantığı, bi kadroda sen kursana lafı. sorun skibenin kurduğu kadro yada oyuncular değil. sorun şu ; kurduğu takıma oynattığı futbol. mantalite farkı kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 a win is a win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Darqainu said: dEaThMooN said: Meira ortalıyo Servet kaçırıyo sonra kontra atak fln yiyo gs.. Çok dağınıktı valla, Ofansdaki oyuncuların bireysel yetenekleriyle kazanılmış bir maç.. aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe valla guzel yazmissin hala anlayamadim adam bu takima ne yaptirmak istiyo ve eminim suanda duzen yok takimda , gs nin kadrosu cok cok dha iyi yonetilebilecek bi kadro eminim duzen yakaladiktan sonra cok daha iyi yerlere gelicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eldar said: Darqainu said: aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe Bir kadro da sen kursana; merak ettim doğru kadro nasıl olmalıydı? Saçmalığa bak. O zaman teknik direktörlere para dökmeye ne yazık. İyi bir teknik direktör gidince aynı kadro ile lige devam edilirdi ve takım başarılıysa başarıdan başarıya koşulurdu. Her teknik direktör taktik uygulayabilir ama onu icraata dökmek için bir yeteneği bulunmalıdır. Sorun burada başlıyor Galatasaray'da da. Skibbe'ye çokta suçlamıyorum. Sonuçta Türkiye hakkında hiçbir şey bilmeyen bir adama takımı emanet ettik. Teknik direktörlüğü de ahım şahım olmayan biri ayrıca. Ben anlamıyorum bu Gs'yi zaten. Kardeşim şöyle Avrupa'da ad yapmış falan bir yabancıyı alırsın da yani Skibbe niye? Onun yerine kendi dilini bilen, Türkiye'yi tanıyan orta düzey bir adamı takımın başına getir daha iyi gerçekten. Açıkçası Galatasaray'ın bana kalırsa yanlış yaptığı tek transfer Skibbe. Bunu Gs'nin aldığı sonuçlara bakarak daha doğrusu onların üstünden söylemiyorum. Skibbe'nin henüz çok genç olması, kariyerinde pek büyük hoca denilecek başarısının olmaması ve Türkiye'yi hiç tanımamasından dolayı söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 rubrubbakidibakbak said: eldar said: Darqainu said: aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe Bir kadro da sen kursana; merak ettim doğru kadro nasıl olmalıydı? Saçmalığa bak. O zaman teknik direktörlere para dökmeye ne yazık. İyi bir teknik direktör gidince aynı kadro ile lige devam edilirdi ve takım başarılıysa başarıdan başarıya koşulurdu. Her teknik direktör taktik uygulayabilir ama onu icraata dökmek için bir yeteneği bulunmalıdır. Sorun burada başlıyor Galatasaray'da da. Skibbe'ye çokta suçlamıyorum. Sonuçta Türkiye hakkında hiçbir şey bilmeyen bir adama takımı emanet ettik. Teknik direktörlüğü de ahım şahım olmayan biri ayrıca. Ben anlamıyorum bu Gs'yi zaten. Kardeşim şöyle Avrupa'da ad yapmış falan bir yabancıyı alırsın da yani Skibbe niye? Onun yerine kendi dilini bilen, Türkiye'yi tanıyan orta düzey bir adamı takımın başına getir daha iyi gerçekten. Açıkçası Galatasaray'ın bana kalırsa yanlış yaptığı tek transfer Skibbe. Bunu Gs'nin aldığı sonuçlara bakarak daha doğrusu onların üstünden söylemiyorum. Skibbe'nin henüz çok genç olması, kariyerinde pek büyük hoca denilecek başarısının olmaması ve Türkiye'yi hiç tanımamasından dolayı söylüyorum. +1, fazla söze ne gerek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 rubrubbakidibakbak said: eldar said: Darqainu said: aynen katılıyorum yukardakilere ayrıca skibbeden de çok korkuyorum ayıptır söylemesi gerizekalı olsa böyle garip taktik yapmaz heralde..geçen yıl feldkamp sonrası yöneten antrenörlere versinler bu takımı da örensin skibbe Bir kadro da sen kursana; merak ettim doğru kadro nasıl olmalıydı? Saçmalığa bak. O zaman teknik direktörlere para dökmeye ne yazık. İyi bir teknik direktör gidince aynı kadro ile lige devam edilirdi ve takım başarılıysa başarıdan başarıya koşulurdu. Her teknik direktör taktik uygulayabilir ama onu icraata dökmek için bir yeteneği bulunmalıdır. Sorun burada başlıyor Galatasaray'da da. Skibbe'ye çokta suçlamıyorum. Sonuçta Türkiye hakkında hiçbir şey bilmeyen bir adama takımı emanet ettik. Teknik direktörlüğü de ahım şahım olmayan biri ayrıca. Ben anlamıyorum bu Gs'yi zaten. Kardeşim şöyle Avrupa'da ad yapmış falan bir yabancıyı alırsın da yani Skibbe niye? Onun yerine kendi dilini bilen, Türkiye'yi tanıyan orta düzey bir adamı takımın başına getir daha iyi gerçekten. Açıkçası Galatasaray'ın bana kalırsa yanlış yaptığı tek transfer Skibbe. Bunu Gs'nin aldığı sonuçlara bakarak daha doğrusu onların üstünden söylemiyorum. Skibbe'nin henüz çok genç olması, kariyerinde pek büyük hoca denilecek başarısının olmaması ve Türkiye'yi hiç tanımamasından dolayı söylüyorum.+1 katılıyorum ama Skibbe ye de hak vermek lazım sezon öncesi hazırlıklarında şu son maçlarda oynayanların nerdeyse hiç biri yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lincolnü burada savunanalara sadece şunu söylemek istiyorum. bu adam, arda gibi bir adamın 500 bin euro aldığı takımda 2.5 milyon euroa yakın bir garanti para alıyor senelik yanılmıyorsam. alexten bile fazla. alex bile 2 milyon euro alırken senede bırakın da bişeyler bekleyelim bu adamdan. eğer 2 ara pas atınca alkışlayacaksak bu adamı iliçi niye gönderdin bu adamı aldın ? gönderdikleri iliç ortalamanın biraz üstünde bir oyuncu olmasına rağmen çok daha fazla faydalı oldu gs ye. 2.5 milyon euro verip sonunda hagiden sonraki beklenen 10 numara diye getirdikleri adamın, köy takımına attığı bal golüyle ve 2 ara pastan çok fazla daha şey yapması lazım eleştirilerden kurtulabilmesi için.şu isviçrede 1. lige yeni yükselmiş takıma karşı oynadığı futbol ölçü değil. ha ilk geldiği gibi oynadığı 2 maç gibi oynasın eyvallah sevinirizde alkışlarızda.unutulmazlar arasına girer ama eğer böyle oynıyacaksa bir an önce satsın yönetim bizi de kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arda 500k almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 toggie said: arda 500k almıyor geçen sene ücretini yükseltmişlerdi diye hatırlıyorum 1.1 m dolara ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sezon bası iyilestirme yaptılar sozlesmede. bilmiyorum tam ne kadar aldıgını, ama alması gerektigi kadar alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 geçen sene 500 bin euro garanti maç başına 12.500 euro alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 benim 1 yılda kazanamadığımı adam 90 dk da kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bir de bu var, galatasaray hep futbolculara alması gerektiği kadar para verir, fenerbahçe ise hep gerekenden fazla verir. Nasıl bir tabudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yanlış bilmiyorsam gilardino yıllık 1.5 milyon euro alıyor. tsl deki ücretler aşırı abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 nocom said: yanlış bilmiyorsam gilardino yıllık 1.5 milyon euro alıyor. tsl deki ücretler aşırı abartı. o ücretleri alamasalar,tr ye gelmezler ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yabancılar için dememiştim. türk oyunculardan bahsediyorum. hem ücretleri hem bonservisleri için. örnek olarak gökhan ünal ts ye 5 milyon euro bonservis ile gitti. çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar