Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aciliyetten taksimde sevgilinin doğum gününü kutlamalık yer

knoxville

Öne çıkan mesajlar

babylon'un yanından 20 metre kadar ilerle solda bir apartman var oradan gir en üst kata çık. balkon isimli bir mekana gideceksin. zaten yukarda tabelasını göreceksin. manzarası güzel, içmek zevkli, yemek güzel vs. nezih bir ortam fakat tuzludur. north shield dediğin için para sorunu olmadığını düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bu arada başlık da ne çirkinmiş arkadaş. Acil macil değil benim işim geniş geniş yazabilirsiniz.

Şimdi bu kiçınet için güzel diyorlar, biraz tuzlu biliyorum. Onun dışında 360 ve lebi derya tam olarak nerde, yemekleri nasıl pasta masta nasıl olur falan detay verin.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Biz de arkadaşın doğumgününü kutlayacağız. Şöyle harala gürele olmayan manzarası güzel ve taksimde bi mekan arıyoruz.

Bu ferreronun bahsettiği yerin güncel durumunu bilen var mı? Alternatif tavsiyelere de açığım.

Bide bu taksimdeki midpoint nası bi yer?

balkon bamnbaşka midpoimt bambşka abi yani dgm gunu konseptiniz nasıl olcakki
fiyatları falan uygun aslında balkonun,keyiflide leş adamlar hiç yok.
yagmurlu gunlerde biraz skntı oluyo asmalı ama tersı kapalı
böle apartmanlar arasından bi deniz manzarsı
biraz harala gürele muzık çalıyo arada djmsi kadın bozabiliyo konuşmanızı
midpoint h.cafe gibi yerlerde gitcem para var öle bi etkinlik diyosan 360 lebiyderya çok daha iyi yada nuteras açıldımı biliyorum ama orada olur 12den sonra kopuşluk manzarada great
çıktıktan sonrada (gerçi cmt olsa çok daha iyi bi randıman alınabilirdi ama)
yoldan yürüyenl kalabalık 3 4 kişilik sevecen bi gruba ''arkadaşlar bugun mervenin denizin vs. dogum gunu,sizde kutlarmısınz'' de bütün istiklalde iyk dogdun nananna haykırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...