Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHA Yağmur

DoruK

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
abi kış soğuk, karanlık, sıkıcı ve kasvetli.
yaz ise sıcak, aydınlık ve dilediğini yapmana izin veren bir hava var.

Sly-One said:
kış >= yaz üzgünüm

Yaz güzeldir, eğer İsveç'te (veya benzeri kuzey ülkeleri) yaşıyorsan...

Dilediğini yapmana izin veren hava = 40 derece, %90 nem... Hmm, pek istediğini yapamıyorsun, kapanıyorsun evde klimanın altında...

Kış daha güzeldir. Sakindir, böcek felan yoktur, sivrisinek yoktur, terleme derdi yoktur, serindir. Beyaz manzaranın yerini hiç birşey tutamaz, hastasıyım onun.

Çamur felan denmiş de, toprak olmadığında çamur da olmaz. Yollarımızın çamurlu olmasının nedeni, sürekli kazı yapılması ve çıkartılan toprakların yollarda bırakılması. Öyle yerlerde çamur olması için kış olması gerekemez, ilkbahar ve sonbaharlarda yağmur yağınca da çamur oluyor zaten...
Ha, normal ormanlık/toprak alanlarda kar yağınca çamur olmaz, zaten karın üstünde yürüdüğün için çamurlu yerlere de girmez ayağın. Ama şehirlerde yollar farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kış nasıl sevilmez ya? İnsanı kendine getirir o soğuk, dinç olursun. Ayrıca ne kadar soğuksa o kadar giyinirsin ama ne kadar sıcaksa o kadar soyunamazsın. Yazın yapış yapış olmaktan nefret ediyorum. Kışın her yer bembeyazken açan güneş: priceless.

Ayrıca kış aktiviteleri>yaz aktiviteleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle, saat 21.45 sularında (kelime anlamıyla) tam 700 metre yokuş aşağı şelale olmuş sokakta koşup metrobüse ulaştım, durakta e-5 ortasındaki deli rüzgarla dondum. Daha sonra b.evlerde inip 500 metre kadar daha koşup kardeşimi aldım. Daha sonra onun "kız" hızıyla eve döndük ve o arkadaşından aldığı şemsiye, yağmurluk kombosuyla bir gram ıslanmazken ben donuma kadar ıslandım (kelime anlamıyla) . Bu nedenle yağmurdan nefret ettim.

Şimdi ise cam kenarında sıcak evimde elimde çikolata + meyve suyu kombosuyla oturuyorum, müzik dinliyorum, dışarda yapmurun çişimi getiren şarıltısı eşlik ediyor. Bu nedenle yağmuru sevdim.

Mevsim tercih etmem gerekirse kışı seçerim, sinek yok, soğuk var, kızları yağmurda şemsiye altında durağa götürmek gibi ucuz taktikler var. Tabii daha sonra taktiğin çalıştığı kızla yağmur/karda yürüme eziyeti de var ama artık kızlar hayalperest değil pragmatik olduklarından bu da yakında ortadan kalkacak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

hammalık yaw giyinmek.. kat kat kat..

ben hammal değilim ama. sevmiyom öle giynmeyi. rahat adamım ben. dışarıda koşayım, kuşlar kelebenkler olsun, çiçeklerin renklerini göreyim, deniz kenarında böle buuz gibi bi şprit (sprite) içeyim isterim. sabah kalkınca ceset torbası gibi paltoya tıkılmak değil de camları kapıları açmak isterim.. renk görmek isterim.. arkadaşlarla çimenlerde yayılmak, çekirdek çitlemek, sohbet etmek isterim.. ısınmak için doğalgaza vereceğim para ile mojitomu yudumlamak isterim.. sabah erken kalkınca deniz kenarında koşuya çıkmak ve üzerimde fazla bişi taşımamak isterim..

monochrome bişi işte kış. cga grafiklere bile sahip değil garip mevsim. bi de uzun mu uzun..

kalın kalın giyinmeyi de sevmiyom, üşümeyi de..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
abi siz çok mu kilolusunuz genel olarak yaw?
ya da ben terlemiyorum..

gerçi sıcak dokunmuyor bana fazla galiba..

neyse para toplayın da siz kış sevenlerin arasından uzaklaştırın benim gibi yaz çocuunu.. mısır da sıcak galiba. oraya da yollasanız olur beni.

mısır uçağı diye alaskaya yollamak lazım seni 3 ay kal dön bak neler oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
abi nereye çıkıyon koşuyon zıplıyon kelebeklerle. güzel yurdumun über nemli havasıyla 10 dakika sonra yapış yapış ter oluyorsun. hele toplu taşıma araçlarına yazın binmek gibi başlı başına bir sorun var. leş yahu.

kışı sevelim, sevdirelim.

ilkbahardan bahsediyor sanırım o.
çiçekler kelebekler felan...
Sosyal ağlarda paylaş

yok lam, bildiğin yaz. ilkbahar hep ıslak nereye koşuyorsun. ıslanırsın anca.. onda da mont zorunluluğu var, şemsiye uçları da gözünü çıkartır koşarsan zaten.

ilkbahar aylarında ya düşüp beyin kanamasından ya da göz çıkmasından gidersiniz.. bir de nezle, anjin, faranjit vs var..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
yok lam, bildiğin yaz. ilkbahar hep ıslak nereye koşuyorsun. ıslanırsın anca.. onda da mont zorunluluğu var, şemsiye uçları da gözünü çıkartır koşarsan zaten.

ilkbahar aylarında ya düşüp beyin kanamasından ya da göz çıkmasından gidersiniz.. bir de nezle, anjin, faranjit vs var..

ilkbaharda hafif, rahat, tüy gibi bir yağmurluk ile çıkıp hafif ıslanmanın tadını hiçbirşey vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...