micha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yahu arkadaş sabahtan beri gittigidiyor hepsiburada oradan buradan ayakkabı, kışlık üst baş araştırıyorum.Vans ve Converse hastası biri olarak aradığım ürünleri bulabildim fakat böyle kafamda " şunu üstüme giysem altına bu olurmu olmazmı" moduna giriyorum.Yeni bir bölüm falan açsakta "Giyim" mesela böyle gözümüze carpan giyim tarzları modeller yeni cıkan ürünler falan resimlerini sallsasakta tartışsak.Hani diyorum teknolojinin en ince T 'sine kadar her ürünü birebir fiyatı zımbırtısıyla inceliyoruz şu giyim sektörünede bir el atsa Pati alemi nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahahahaha adam giyinemiyor ahahahahaha (paticik.com bölümüne ltf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 harbi eğlence ne alaka??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sorma bilader altı kaval üstü şişhane gibi oldugumu düşünüyorum bazen =)) Şöyle seçmece modeller falan atsak son kreasyonlar falan. Not:Bu arada yanlış yere açtığım için özür dilerim Kno Dışına taşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 giymeden almak zor olmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 micha said: Sorma bilader altı kaval üstü şişhane gibi oldugumu düşünüyorum bazen =)) Şöyle seçmece modeller falan atsak son kreasyonlar falan. Not:Bu arada yanlış yere açtığım için özür dilerim Kno Dışına taşırsanız sevinirim. paticik.com a taşınıcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gelecekte paticik; Sabah sabah seda sayan(bol bol spoiler) EMRE ALTUĞ EVLENMİİİŞŞŞ!!! Bengü akmerkezde ayakkabı alırken gözükmüş lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Milletin böyle kuru kalabalık yaptığı alışveriş merkezlerinde gezinmeyi sevmediğimden iternet üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.mağzalarda yer almayan yeni sezonlar bile nette olduğundan interneti tercih ediyorum. Mesela bulamıyorum hemen netten bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yanında satranç takımıda veriyorlarmı asasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gothic said: giymeden almak zor olmuyormu ? bencede zor olsa gerek hic cesaret edip alamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gothic said: yanında satranç takımıda veriyorlarmı asasfa hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zuhxzuczuxchzuzuhzhzhzuhhhuagaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bunu bedava verseler giymem ben mesela :) micha said: Milletin böyle kuru kalabalık yaptığı alışveriş merkezlerinde gezinmeyi sevmediğimden iternet üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.mağzalarda yer almayan yeni sezonlar bile nette olduğundan interneti tercih ediyorum. Mesela bulamıyorum hemen netten bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yav burdan yetkililere sesleniyorum şu damalıları kullanımdan kaldırsınlar artık nütfen..biri acilen bişiler yapsın yetiş bacım ya da!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gothic said: yanında satranç takımıda veriyorlarmı asasfa (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Uuu albümde dalga geçtiğimiz palyanço ayakkabılarından. Giymeyin abi şunları gençliğinize yazık. Giyim bölümüne gelince, forumun genel amacına çok ters alakasız bi bölüm. Biz oyun forumuyuz en nihayetinde, giyimle başlar daha başka anlamsız yerlere gider o yüzden kalsın. Garbage var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Satranç takımı gibi ayakkabı alacak olsam bende internet kullanırdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 cerebralis said: yav burdan yetkililere sesleniyorum şu damalıları kullanımdan kaldırsınlar artık nütfen..biri acilen bişiler yapsın yetiş bacım ya da!! kesinlikle katılıyorum ya, bu nedir ya, vans ayakkabılar toptan tarihten silinsin, gençlere marjinal olmak için daha farklı adam gibi yollar gösterelim. satranç takımı esprisi de olayı bitirdi zaten sdfgsfç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bence komple converseleri toplayıp yaksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 EagleEye said: bence komple converseleri toplayıp yaksınlar +sonsuz baydım artık herkeste, 5kişi gezio 4ünde converse, bırak firma da zengin oldu... gerçi bende giyiyorum asaffxzcasrazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 converse firması zaten zengin, bayadır nike'in elinde, dünyanın spor giyim devlerinden bir firma.. Yani aslında o eski converse havası yok, zaten fabrikaları da asyaya taşındı. Tüm olay ay çok rahat ay çok cool diye gezen tipler yüzünden her geçen gün kullanıcı sayısı artması.. Nike ürünü yani converse dediğiniz şey günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Estetik veya rahat olmayan ayakkabıyı giyenleri de, artık herkes giyiyor diye giymekten vazgeçenleri de anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 He he hiç converse im olmadı, hiç kendimi converse e yakın da hissetmedim, alsam yakışmazda zaten. Bir de converse giyicek şekilde giyinmiyorum : ) 12-13 yaş ayakkabısı gibi geliyor bana hep : ) Neyse, nike ayakkabı sektöründe başarılı, sonuçta converse giymesem de spor ayakkabı tercihim nike'dan yana, adamlar cidden bu işi biliyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Converse değil Vans . Ayrıca hayatta giyersin fanide giymezsin bundan bahsetmiyoruz ki ben sadece örnek verdim mağzada yok nette var ondan netten araştırıyorum dedim. Sizinde varsa hoşunuza giden ayakkabı kıyafet falan tartışalım yeni imajlar ortaya çıkaraliım =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yeni moda bunlarmış bende bulamıyorum hiç bir yerde o vansların üstüne iyi gider dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar