Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giyim Tarz vs.

micha

Öne çıkan mesajlar

Yahu arkadaş sabahtan beri gittigidiyor hepsiburada oradan buradan ayakkabı, kışlık üst baş araştırıyorum.Vans ve Converse hastası biri olarak aradığım ürünleri bulabildim fakat böyle kafamda " şunu üstüme giysem altına bu olurmu olmazmı" moduna giriyorum.Yeni bir bölüm falan açsakta "Giyim" mesela böyle gözümüze carpan giyim tarzları modeller yeni cıkan ürünler falan resimlerini sallsasakta tartışsak.Hani diyorum teknolojinin en ince T 'sine kadar her ürünü birebir fiyatı zımbırtısıyla inceliyoruz şu giyim sektörünede bir el atsa Pati alemi nasıl olur
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin böyle kuru kalabalık yaptığı alışveriş merkezlerinde gezinmeyi sevmediğimden iternet üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.mağzalarda yer almayan yeni sezonlar bile nette olduğundan interneti tercih ediyorum.

Mesela

bulamıyorum hemen netten bakıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

bunu bedava verseler giymem ben mesela :)

micha said:
Milletin böyle kuru kalabalık yaptığı alışveriş merkezlerinde gezinmeyi sevmediğimden iternet üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorum.mağzalarda yer almayan yeni sezonlar bile nette olduğundan interneti tercih ediyorum.

Mesela

bulamıyorum hemen netten bakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Uuu albümde dalga geçtiğimiz palyanço ayakkabılarından. Giymeyin abi şunları gençliğinize yazık.

Giyim bölümüne gelince, forumun genel amacına çok ters alakasız bi bölüm. Biz oyun forumuyuz en nihayetinde, giyimle başlar daha başka anlamsız yerlere gider o yüzden kalsın. Garbage var mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:
yav burdan yetkililere sesleniyorum şu damalıları kullanımdan kaldırsınlar artık nütfen..biri acilen bişiler yapsın
yetiş bacım ya da!!

kesinlikle katılıyorum ya, bu nedir ya, vans ayakkabılar toptan tarihten silinsin, gençlere marjinal olmak için daha farklı adam gibi yollar gösterelim.

satranç takımı esprisi de olayı bitirdi zaten sdfgsfç.
Sosyal ağlarda paylaş

converse firması zaten zengin, bayadır nike'in elinde, dünyanın spor giyim devlerinden bir firma..

Yani aslında o eski converse havası yok, zaten fabrikaları da asyaya taşındı. Tüm olay ay çok rahat ay çok cool diye gezen tipler yüzünden her geçen gün kullanıcı sayısı artması..

Nike ürünü yani converse dediğiniz şey günümüzde.
Sosyal ağlarda paylaş

He he hiç converse im olmadı, hiç kendimi converse e yakın da hissetmedim, alsam yakışmazda zaten. Bir de converse giyicek şekilde giyinmiyorum : ) 12-13 yaş ayakkabısı gibi geliyor bana hep : )

Neyse, nike ayakkabı sektöründe başarılı, sonuçta converse giymesem de spor ayakkabı tercihim nike'dan yana, adamlar cidden bu işi biliyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Converse değil Vans . Ayrıca hayatta giyersin fanide giymezsin bundan bahsetmiyoruz ki ben sadece örnek verdim mağzada yok nette var ondan netten araştırıyorum dedim.
Sizinde varsa hoşunuza giden ayakkabı kıyafet falan tartışalım yeni imajlar ortaya çıkaraliım =oP
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...