Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kroluk anamisi

vivavale

Öne çıkan mesajlar

Tanım:Genellikle Ferdi,Müslüm,Çılgın Sedat vb. arabesk sanatçılarının yaptığı müzik yoluyla bulaşan hastalık,insanda aşagılık duygusunu uyandıran kişide psikolojik sorunları ortaya çıkaran ölümcül bir hastalıktır.
Belirtileri:
*Ergenlik çağında arabesk müzik dinlemek
*Kişi kendi iç hayatınaçekilir
*Mor yada daha abes renkli bir cepgen,kırmızı pantolon,sarı gömlek,sivri topuklu ve ucu sivri kundura,1 adet cep telefonu kabı,altın vb takılar ayrıyetn tesbih tercih edilen kıyafet ve aksesuarlardır
*İnsanlara karşı hitap bozukluğu görülür(Baba=Peter)
*Genellikle mobilete binerler,otobüse bindiklerinde arka koltuğu işgal ederler
*Eve gec gelmeler,bilardo ve kahvehanelere gitmeler ilk belirtilerdir
*Okuldan uzaklaştırma,dersi asma,kopye çekme,kavga etme hastalığın genel özellikleridir
Alınması Gereken Tedbirler:
*Hastalık sakinlikle karşılanıp en yakın psikolağa başvurulmalı!
*Hastaya arabesk tarzı müzik dinletilmemeli aksine rock müzik ve klasik müziğe başvurulmalı!
*Korsan kasetciler ortadan kaldırılmalı!
*Sanayideki henüz bu hastalık ile tanışmamış olan çıraklara gerekli ilk yardımın yapılmalı!
*Bu hastalığı gecirmekte olan şahıslardan çoçuklar uzak tutulmalı,aynı ortamda bulunmamalı!
*Hastaya jean,t-shirt türü elbiseler giydirilmeli!
*Gerekli tedbirler alınmazsa hasta intihara kadar gidebilir.
Hastalığın Sıkça Görüldüğü Bölgeler:
1-Sanayi ve çevresi
2-Varoş mahalleler
3-Meslek liseleri
4-Kahve ve bilardo salonları
5-Otobüs durakları ve kebapçılar
NOT:Bu hastalığa yakalanan kişileri görmeniz halinde en yakın hastalık şubemiz olanKİVTKGV(kroları iyileştirme ve topluma kazandırma gönüllüleri vakfına)başvurmanız rica olunur
www.kro.com.tr

‘Krolar kardeş ilgilenmeyen kalleş’
‘Krolara sahip çıkalım onlar bizim yarınlarımız’

produced by vivavale
Sosyal ağlarda paylaş

2000 e girmeden uyarladığım bişidi.eski defterleri karıştırırken buldum paylaşmak istedim.arkadaşlar beğenmemişler ehh aradan 8 yıl geçince beğenilmio tabi.ne kadar hızlı tüketen bi toplum olmuşuz.pehhhh eskimişiz lan :( :( en iyisi gidip tv atarimi kuriim ben :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...