vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Tanım:Genellikle Ferdi,Müslüm,Çılgın Sedat vb. arabesk sanatçılarının yaptığı müzik yoluyla bulaşan hastalık,insanda aşagılık duygusunu uyandıran kişide psikolojik sorunları ortaya çıkaran ölümcül bir hastalıktır. Belirtileri: *Ergenlik çağında arabesk müzik dinlemek *Kişi kendi iç hayatınaçekilir *Mor yada daha abes renkli bir cepgen,kırmızı pantolon,sarı gömlek,sivri topuklu ve ucu sivri kundura,1 adet cep telefonu kabı,altın vb takılar ayrıyetn tesbih tercih edilen kıyafet ve aksesuarlardır *İnsanlara karşı hitap bozukluğu görülür(Baba=Peter) *Genellikle mobilete binerler,otobüse bindiklerinde arka koltuğu işgal ederler *Eve gec gelmeler,bilardo ve kahvehanelere gitmeler ilk belirtilerdir *Okuldan uzaklaştırma,dersi asma,kopye çekme,kavga etme hastalığın genel özellikleridir Alınması Gereken Tedbirler: *Hastalık sakinlikle karşılanıp en yakın psikolağa başvurulmalı! *Hastaya arabesk tarzı müzik dinletilmemeli aksine rock müzik ve klasik müziğe başvurulmalı! *Korsan kasetciler ortadan kaldırılmalı! *Sanayideki henüz bu hastalık ile tanışmamış olan çıraklara gerekli ilk yardımın yapılmalı! *Bu hastalığı gecirmekte olan şahıslardan çoçuklar uzak tutulmalı,aynı ortamda bulunmamalı! *Hastaya jean,t-shirt türü elbiseler giydirilmeli! *Gerekli tedbirler alınmazsa hasta intihara kadar gidebilir. Hastalığın Sıkça Görüldüğü Bölgeler: 1-Sanayi ve çevresi 2-Varoş mahalleler 3-Meslek liseleri 4-Kahve ve bilardo salonları 5-Otobüs durakları ve kebapçılar NOT:Bu hastalığa yakalanan kişileri görmeniz halinde en yakın hastalık şubemiz olanKİVTKGV(kroları iyileştirme ve topluma kazandırma gönüllüleri vakfına)başvurmanız rica olunur www.kro.com.tr ‘Krolar kardeş ilgilenmeyen kalleş’ ‘Krolara sahip çıkalım onlar bizim yarınlarımız’ produced by vivavale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahauahah çok ii ya walla yarıldım, demeyi isterdim ama; hiç olmamış yani ciddi ciddi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sıçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tellos said: ahauahah çok ii ya walla yarıldım, demeyi isterdim ama; hiç olmamış yani ciddi ciddi olmamış. HAHAHAHAHAHA güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 cok vasifsiz bi yazi olmus. Voys bile daha iyisini yazar yani dusun I kadar kotu yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tellos said: ahauahah çok ii ya walla yarıldım, demeyi isterdim ama; hiç olmamış yani ciddi ciddi olmamış. hahahah yazıya değil yoruma güldüm resmen dsfsgsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 çok eski bi yazı sanırım kaset maset dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tellos said: ahauahah çok ii ya walla yarıldım, demeyi isterdim ama; hiç olmamış yani ciddi ciddi olmamış. tam dedim neresine yarılmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bazı yerlerde haklılık payı var tabi ama o kadar salayınca çıkmış aradan biraz doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 VASAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 peter degil o peder heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Hiç komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 psikol ağa cok komikti bence gizli espriler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kro ama bak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 anamis ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dünyayı kurtaran adamın oğlu topicinde birisi film hakkında çok güzel bişi demişti kimin dediğini hatırlamıyorum ama aynı şeyi bunun için uyarlıyacam bu yazıyı okumayın gidin daha yararlı bişiler yapın nebilim ayakparmaklarınıza bakın yada yerdeki parkeleri sayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 amerikalilarin bi lafi vardir ay vuc reidr voc peynt diray derler boyle durumlarda, meali boyanin kurumasini izlerim daha iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2000 e girmeden uyarladığım bişidi.eski defterleri karıştırırken buldum paylaşmak istedim.arkadaşlar beğenmemişler ehh aradan 8 yıl geçince beğenilmio tabi.ne kadar hızlı tüketen bi toplum olmuşuz.pehhhh eskimişiz lan :( :( en iyisi gidip tv atarimi kuriim ben :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2000de olsa gene begenmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: 2000de olsa gene begenmezdim. nerden biliyosun arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 emme karizma ne be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ama karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar