Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alternatif dinler.(tamamen geyiktir)

Numb

Öne çıkan mesajlar

valeron senin dediğin kutsal kitap olayı İLAHİ DİNLER de vardır..her dinde değil..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

he o zaman başka...bizim sembolümüzde pepelek olsun...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Nisan 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 23 Nisan 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
said:
BonePART, 23 Nisan 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
kemikilcim gicik oldugunu uyarmadan istedigini yapmana izin veren bi din war
satanism

Satanizim bir din deildir sapikca bir inanistir . Din ; Kutsal kitabi olan belirli bir yaraticisi olan dir . satanizimde Seytana inanilir yani SEytan bir tanri deildir Tanrinin Lanetledigi bir Kuludur . Bir Kitabi vs 'si yoktur ...

başkasının inandığı bi tanrıya inanmadığın için onların inandığı şeyin din olmadığını söylemek yanlıştır bence
satanizm için demiyorum her din için geçerli yani
Sosyal ağlarda paylaş

alternatif dinler deyince alternatif rock, alternatif sporlar gibi bişi olmuş, :) sıkıldıkça alternatife yönelirsin gibi..

ha soruyu şu şekilde anlasam da cevaplasam: mitolojik tanrı filan olsaydım nasıl bir din kurardım hebelesi..

benim kuracağım dinde günah işleyenlerin popsuna şimşek çakardı anında, popolarına kıymet vermiyorlarsa işlesinler günah..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 23 Nisan 2004 17:02 tarihinde demiş ki
başkasının inandığı bi tanrıya inanmadığın için onların inandığı şeyin din olmadığını söylemek yanlıştır bence
satanizm için demiyorum her din için geçerli yani

sen konuş daha konuş.
Mevlananın müritleri yakalasında bi gün seni gör[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 23 Nisan 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
said:
BonePART, 23 Nisan 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
kemikilcim gicik oldugunu uyarmadan istedigini yapmana izin veren bi din war
satanism

Satanizim bir din deildir sapikca bir inanistir . Din ; Kutsal kitabi olan belirli bir yaraticisi olan dir . satanizimde Seytana inanilir yani SEytan bir tanri deildir Tanrinin Lanetledigi bir Kuludur . Bir Kitabi vs 'si yoktur ...

Satanist olmamama ve satanizmi baya gülünç bulmama karşın, bence önce öğrenelim satanizm neymiş, önyargılarımızdan arınalım, herkesin inancına engizisyon-vari "SAPIKTIR! KAZIK+YAĞ+ODUN+ATEŞ GETIRIN!" bakış açısı ile yaklaşmayalım. "Din" kavramını copyright etmeyelim, elalemin inancını kendi inancımızın süzgecinden geçirip yargılamayalım. Bütün inançlar için geçerli bunlar.

Onun dışında satanizm baya gülünç ve ciddiye alınması zor popularist bir "gençlik" akımı gibi gelmiştir bana. Ayriyetten filozofumsu yaklaşımları olan satanistler de var ki pek bilgim yok onlar konusunda, bana uzak allaha yakın olsunlar :)

Hak yol Kapitalizm ama sonuçta, tartışma yok! ;P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...