Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Pique'ninki penaltıydı elle oynadığı, ama o top yere düşmeden önce de faul vardı Barcelona'ya, onu da yedi. Ya da haksız kırmızıya da sayabilir. Çok güzel oldu. Barcelona Chelsea'ya karşı, futbol korkaklığa karşı, kalite kalitesizliğe/kifayetsizliğe karşı kazandı (tu) Avrupa'dan banlesinler Chelsea'yı pls.
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sleepingdeath said: Kırmızı üzerine ne yapsa telafi edemez zaten o ayrı da +1 Mülteci said: picomudur nedır elınle oynadı paso.anelkanın pozısyonunda o penaltıyı veremıyorsan ol zaten artık. barca her sene aynı senaryo. bu futbolla manchaster acımaz.messı 0 futbol 1 assıst...yok boyle bısey. manu neye acımıyo pardon? chelsea gibi defans mı yapıcak manu? haha. bu arada chelsea güzel oynamadı, ama doğru oynadı. 2. maçta barçanın kaleyi bulan tek şutu gol zaten.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 DeathLord said: Hakem rezil etti maçı ya =) Her ne kadar kırmızıdan sonra Barca'yı desteklesem de haketmemişti Barca turu. Bedavadan geldi. Dani Alves için yorum yapmıyorum.Adam 92 dakikada 1 tane top düşürebildi ceza sahasına.O da rakibe indi.Allahtan Iniesta vuruyor topa ^^ Neyse benim için sorun yok kırmızı şeytanlar finalde tertemiz yargılar bu Barca'yı. Bu kadar eksikle nasıl bi kadro çıkıcak merak ediyorum =) bak aynı fikirde olabiliyoruz :) en azından finalde aynı takımı destekliyo olucaz :)
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Alves yok diğer maç iyi oldu gibi :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mülteci said: picomudur nedır elınle oynadı paso.anelkanın pozısyonunda o penaltıyı veremıyorsan ol zaten artık. barca her sene aynı senaryo. bu futbolla manchaster acımaz.messı 0 futbol 1 assıst...yok boyle bısey. Anelkanın pozisyon değil elle oynama penaltıydı bi tek. Ama ondan önce havada Chelsea'lı oyuncu faul yaptı top yere inmeden onu da çalmadı onu çalsa zaten elle oynama olmayacak.
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 chelsea bence gayet güzel oynadı. final maçı ingilterede oynansa kesin manchester kazanır derdim ama muallakta işte
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bende Barca'nın oyun tarzını daha çok seviyorum ama hani defans yaptı diye kötü futbol oynadı demek de ayıptır. Son derece kaliteli futbol oynadılar zaten açık net hakeden taraftı bana göre. Boş alanda 627367263 tane pas yapmaya başlamış Barca bu arada midem bulandı bi ara tadını kaçırdılar... Messi için parantez tamam yetenekli iyi güzel hoş da kusura bakmayın daha çok fırın ekmek yemesi lazım öyle en iyi futbolcu klasmanına çıkması için. @Tunch =)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yanlız ensonki chelsea barca macındada ronaldinyo o noktadan galiba atmıştı aynı gene geçmişti turu barca
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 barcanın kaleyi tutan tek şutu gol oldu, iyi de oldu hakem de yanlış kırmızı karttan sonra iyice sapıttı, kaç tane penaltıyı yedi ama güzel oldu, barca bu sene almıycaksa tüm kupaları bi daha hiç almasın zaten
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 TD)Pentagram said: yanlız ensonki chelsea barca macındada ronaldinyo o noktadan galiba atmıştı aynı gene geçmişti turu barca O maçlarda da az küfretmemiştim. Ronaldinho'ya her dakika faul yapıyolardı başka türlü durduramayınca. Chelsea kalitesiz bir takım, hep de kalitesiz kalacak işte. Adamlar futbolu öldürmek üzerine taktik kurup oynuyor çünkü
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Rewendor said: TD)Pentagram said: yanlız ensonki chelsea barca macındada ronaldinyo o noktadan galiba atmıştı aynı gene geçmişti turu barca O maçlarda da az küfretmemiştim. Ronaldinho'ya her dakika faul yapıyolardı başka türlü durduramayınca. Chelsea kalitesiz bir takım, hep de kalitesiz kalacak işte. Adamlar futbolu öldürmek üzerine taktik kurup oynuyor çünkü Kalitesiz demeden önce takdir etmeyi öğrenmek lazım, geçen yıl final oynadılar, bu yılda son anda elendiler. Basit şeyler değil bunlar. İlla göze hoş gelen futbol oynamak zorunda değil takımlar. Barcelona o kalitesiz takıma karşı şut çekemedi bugün gol hariç, kaç tanede pozisyon verdi.
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Harbiden Alves maçın en kötü adamıydı.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sixoms said: Rewendor said: TD)Pentagram said: yanlız ensonki chelsea barca macındada ronaldinyo o noktadan galiba atmıştı aynı gene geçmişti turu barca O maçlarda da az küfretmemiştim. Ronaldinho'ya her dakika faul yapıyolardı başka türlü durduramayınca. Chelsea kalitesiz bir takım, hep de kalitesiz kalacak işte. Adamlar futbolu öldürmek üzerine taktik kurup oynuyor çünkü Kalitesiz demeden önce takdir etmeyi öğrenmek lazım, geçen yıl final oynadılar, bu yılda son anda elendiler. Basit şeyler değil bunlar. İlla göze hoş gelen futbol oynamak zorunda değil takımlar. Barcelona o kalitesiz takıma karşı şut çekemedi bugün gol hariç, kaç tanede pozisyon verdi. okadar eksik ile? saçma sapan verilen fauler ile? ve ortasahasına gömülü 11 futbolcu var iken normal değilmi?
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Evet normal, paticikten takım çıkarsak böyle olurdu maç zaten.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Süper oldu ya nasıl sevindim anlatamam...Şu mal ingilizler kaybederse kupayı süper olacak,finali Londra'da izlemek var şimdi Barça lıların yanında inadına!!!
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 o değilde poolun ahı tutmuş bariz =)
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sixoms said: Kalitesiz demeden önce takdir etmeyi öğrenmek lazım, geçen yıl final oynadılar, bu yılda son anda elendiler. Basit şeyler değil bunlar. İlla göze hoş gelen futbol oynamak zorunda değil takımlar. Barcelona o kalitesiz takıma karşı şut çekemedi bugün gol hariç, kaç tanede pozisyon verdi. Takdir etmeyi öğrenmeme gerek yok biliyorum, hakedeni de takdir ederim zaten. Ama yıllardır sertlik ve çirkeflikle ya da defansa kapanıp (ülen adamlar fenerbahçeye bile kapanmıştı daha napsınlar) korkak futbol oynayarak başarı yakalamaya çalışan takıma zerre saygı duymam, takdir falan da etmem. Konuştuğumuz takım 10 sene öncesinin Chelsea'sı olsa tamam, ya da bir GS bir FB falan olsa tamam, bütçen ne, etin ne budun ne ki açık futbol oynayacan. Ama sen neredeyse en yüksek bütçeli futbol kulübüyken, kadronun değeri 100lerce milyon euroyu bulurken Şampiyonlar Ligi gibi birincil hedefi izleyiciyi tatmin etmek olan bir turnuvada yarı final eşleşmesi gibi büyük bir turda şu futbolu oynarsan, şu karaktersizliği yaparsan bırak takdir etmeyi "Metin Özerdoğan" (bkz: küfürbaz metin) özdeyişleriyle uğurlarım öyle takımı.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sixoms said: Evet normal, paticikten takım çıkarsak böyle olurdu maç zaten. Olmazdı, ama Chelsea'nın yarı bütçesine çeyreği bütçesine kuracağın takımla da sırf kapanarak buraya kadar getirebilirdin Barcelona'yı. Yunanistan'ın şampiyon olması gibi işte, kadrosu kaçta kaçıydı elediği takımların? Eğer chelsea gibi büyük takımsan, taraftara oynuyorsan, hele ki maddi güç olarak zirvedeki takımlardansan, oynayacağın futbol bu değil.
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Haftasonu Real Madrid'e deplasmanda 6 atmış bi Barcelona var karşında. Daha birkaç gün önce atak futbolu oynamaya çalışınca ne olcağını gösterdiler. O kadar basit olsa Barcelona'yı kapanarak bu hale getirmek, şu ana kadar niye kimse getiremedi? Barcelona'yı haftasonu o kadar övüyosak, bugün onlara karşı son anda kaybeden Chelsea'yide övmemiz lazım diye düşünüyorum.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yanlız 1-0 bitseydi.yorucmular neyim ler chelsea çok iyi defans yaparak kazanmayı bildi diceedi. büyük ihtimal bu skordan sonra hem kötü oynadı hemde yenildi dicekler
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Aiko said: chelsea bence gayet güzel oynadı. final maçı ingilterede oynansa kesin manchester kazanır derdim ama muallakta işte Neresi güzel ? Çakılı defans 7 kişinin arasında yarımşar metre. Orta yapsan gitmez şut çeksen kaleye ulaşana kadar birine çarpar. Vasat futbol ve erken gelen golün üzerine yatıp oynamak. Bir ingiliz takımına yakışmayacak düzeyde bir futbol sergiledi. Barça 10 kişi kaldığında bile bu değişmedi ve sonunda bedelini ödedi. 90+3'de gol olunca apartmanı inlettik o derecede delirtti bizi chelsea ^^
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Valla övmek değil de, Chelsea'ya söyleyeceğim tek şey var: "Şimdi sabaha kadar vakit geçirebilirsin Chelsea"
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ha bu arada chelsea iyi bir defansiz futbol oynadı.ki adamlar genelde böyle oynuolar yani.1 tane atıp yatıyolar barça ispyanyada salak salak goller kaçırmsa bu aşamaya gelmezdi ztn bu tarz futbolun getirdiği risk buydu ztn.atarsın yatarsın ama yedinmi çıkaramazsın
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 zlorwf said: Harbiden Alves maçın en kötü adamıydı. alves in yaptigi tek adam gibi ortanin devaminda gol oldu zaten.
Öne çıkan mesajlar