endless_night Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 orjinal oyundan oynarsan sorun yokda diğer illegal yollardan oynarsan lagdan topu bile göremiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Orjinal alicam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 15 ekim'den 11 kasımamı attılar bunlar oyunun çıkış tarihini :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 zaten kasımda çıkmıcakmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ekim 15 biliyordum ben.Bir başka sitede 17 Ekim 2008 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 US 11 kasım EU 17 ekim olarak belirlenmiş çıkış tarihleri.(oh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 LathspeLL said: Orjinal alicam oyunu. sabah uyku sersemi yanlış yazmışım orjinal serverdan oynarsan lag sorunu yok ama himatci vs gibi programlardan oynarsan çok laglı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 konami pes08'de online konusunda batırdı resmen. orjinal serverlarda bile acayip lag vardı. akıllanmışlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 endless_night said: LathspeLL said: Orjinal alicam oyunu. sabah uyku sersemi yanlış yazmışım orjinal serverdan oynarsan lag sorunu yok ama himatci vs gibi programlardan oynarsan çok laglı oluyor WTF himatci. hamachi olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 himatchi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çok beğendim ben 2009'u, senditten verdim ön siparişini 30-35 civarı bişeye denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 30-35 ne? hangi para birimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 YTL Senditte oyun 16-17 pound falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ha ben konsola bakıyomusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 PC £15.89 Free Delivery diyo altta da.ondan bahsedilmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 evet buydu demek istediğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 futbol bu kadar zor bir oyun mu , yoksa konami gibi "atarici" firmalardan yapay zeka beklemek hata mı? benim oyuncum dışındaki diğer 9 oyuncu , neden hiç hareket etmez? aralara koşu yap , boşa kaç. yok anacım bekle sen rakibin arkasında ben sana atarım pas merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oyuncuların savunma sırasındaki yapay zekaları eskiye göre düzelmiş gibi. bi de kanatlara doğru atılan arapaslar geçmişe göre ÇOOOK iyi olmuş. bunun yanı sıra taçlardaki saçmalıklar daha beter bir durumda.. düzelmeyen bir ton sorun da var ama. bakalım nasıl birşey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kaleci topu oyuna elle doğru düzgün sokabiliyor mu? Uzun top mekaniği adam edilmiş mi? Sanırım PES'in gameplay adına en büyük iki sorunu bunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 arcane ikisi için de çok problem yaşadığımı/gördüğümü hatırlamıyorum, biraz açar mısın? ha bi de top player artık harbiden zor olsun ya. gidip aston villayla her seferinde barcelonaya milana 5 atmıyım istiyorum yani oynanabilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bence bu oyunda fos çıkıcak ama elimiz mahkum oynamaya inş online modu düzgün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 demosunu oynadım bugün. artıları da var eksileri de. güzel ama. beendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 demoyu oynadım bugun, alakası yok abi ps3'teki ile? hiç beğenmedim, ne ummuştum halbuki cl videosunu izledikten sonra. bi garip geldi oyun nedense, 2008 oynarken boyle hissetmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kontrolleri değiştirmek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 biri said: Frht] - 17 Eylül 2008 Çarşamba 08:56 Arkadaslar PES 2009 PS2 de bu şekilde olacak mı bilen var mı lütfen cevap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar