Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
endless_night said:
LathspeLL said:
Orjinal alicam oyunu.

sabah uyku sersemi yanlış yazmışım orjinal serverdan oynarsan lag sorunu yok ama himatci vs gibi programlardan oynarsan çok laglı oluyor

WTF himatci.

hamachi olmasın o
Mesaj tarihi:
futbol bu kadar zor bir oyun mu , yoksa konami gibi "atarici" firmalardan yapay zeka beklemek hata mı?

benim oyuncum dışındaki diğer 9 oyuncu , neden hiç hareket etmez? aralara koşu yap , boşa kaç. yok anacım bekle sen rakibin arkasında ben sana atarım pas merak etme.
Mesaj tarihi:
oyuncuların savunma sırasındaki yapay zekaları eskiye göre düzelmiş gibi. bi de kanatlara doğru atılan arapaslar geçmişe göre ÇOOOK iyi olmuş. bunun yanı sıra taçlardaki saçmalıklar daha beter bir durumda.. düzelmeyen bir ton sorun da var ama. bakalım nasıl birşey olacak.
Mesaj tarihi:
arcane ikisi için de çok problem yaşadığımı/gördüğümü hatırlamıyorum, biraz açar mısın?

ha bi de top player artık harbiden zor olsun ya. gidip aston villayla her seferinde barcelonaya milana 5 atmıyım istiyorum yani oynanabilsin..
Mesaj tarihi:
demoyu oynadım bugun, alakası yok abi ps3'teki ile? hiç beğenmedim, ne ummuştum halbuki cl videosunu izledikten sonra. bi garip geldi oyun nedense, 2008 oynarken boyle hissetmemistim.
  • Yeni Oluştur...