LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben 2008'i oynamamistim, bir cok kisi begenmiyordu 2008'i. 2'sinide oynayanlar 2009'a "asmis, hersey degismis, su ana kadar ki en iyi pes ve en iyi futbol oyunu" falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Maç süresini uzatma zımbırtısıda çıktı ohh indirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çin malı topic açılıp kitlenmiş hala buraya mesaj atan yok, uplayalım da bi yenisi daha açılmasın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ben şimdi canlandırırım burayı: Fifa çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kazım > fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ya bende maç suresini uzatmak için olan programda save dediğimde error werio napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu oyun klavyeyle oynanıyo mu ya düzgün şekilde? ne bileyim r2 si var l2 si var tuşlar bin tane karışır sürekli gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 arcane said: Ben şimdi canlandırırım burayı: Fifa çıktı! Ronaldinho said: kazım > fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 o top sesi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mumu said: bu oyun klavyeyle oynanıyo mu ya düzgün şekilde? ne bileyim r2 si var l2 si var tuşlar bin tane karışır sürekli gibime geliyo. oynanmıyor yani şahsen ben oynamıyorum klavyeyle pc'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 o diil de fifa 10 numara olmuş ps3te pes yalan bu sene geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mumu said: bu oyun klavyeyle oynanıyo mu ya düzgün şekilde? ne bileyim r2 si var l2 si var tuşlar bin tane karışır sürekli gibime geliyo. ben sadece klavye ile oynuyorum :) playstationda yenildiklerimi hemen pcye alip gerekli cezayi klavye ile kestikten sonra geri yolluyorum, yakinda ps3 e klavye takma yollarinida aricam. r2 w (kosma 2 1 hangisi bilmiyorum ,kosma olucak sekilde) l2 q r1 c l1 z ile butun kombinasyonlara musait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Gilean said: o diil de fifa 10 numara olmuş ps3te pes yalan bu sene geçmiş olsun kaç gb fifa demosu indireyim ps3'e. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Masquerade said: Gilean said: o diil de fifa 10 numara olmuş ps3te pes yalan bu sene geçmiş olsun kaç gb fifa demosu indireyim ps3'e. :p ps3 ver kanka olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 demoyu bilmiorum oyunun kendisinden bahsediorum çıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 GEd said: playstationda yenildiklerimi hemen pcye alip gerekli cezayi klavye ile kestikten sonra geri yolluyorum Sırf klavye meselesi mi ki? Oyunun kendisi de resmen biraz daha farklı oluyor PS-PC arası, benim tecrübe ettiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bana da farklı geliyor oyun. PS'de oynamaya alıstıgım icin yıllardan beri (yıllardan beri dedigim tee 2002 senesinde falan oynuyodum ben bu oyunu yanlıs hatırlamıyosam) PC'de oynamak hep zor gelmistir. Ama PS3 alacak param olmadıgı icin de bu seneden itibaren alısmaya baslıycam. Zaten oyunun baya guzellestigini duyunca da cok sevindim, CL lisansları da cabası. Demoyu indiriyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok abi oyun aynı size öyle geliyor. çözünürlük-ekran boyutu farkı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sırf çözünürlük değil ama ya. Arkadaş PS getiriyo mesela, orda bilmemkaç kere yeniyo, gelip PC'ye oturuyoruz yine ikimiz de kollarla oynuyoruz, genelde ben yeniyorum. İyice alıştıktan sonra gene yenmeye başlıyo. Var yani bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oyun aynı maynı değil nereye aynı. yeteri kadar pes oynayan herkes bilir pc ps versiyonlarının ve eskiden pes ile winning isimli oyunların arasındaki bariz farkları. ekranla çözünürlükle falan da zerre alakası yok konunun. oyunun hızı pas teknikleri bile oynama gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla pes6 gayet aynıydı pc ps2 iki platformda da kapışarak öğretebilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kuzen delisi bu oyunun, onla kapısacam ben 2009'da bakalım. aslında biz cafeye gittigimiz zaman aynı takımda olup cl yapıyoruz o daha zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet birbirine alışınca milleti karşına alıp tokatlamak harbi çok zevkli bi olay sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ya PES2008'i internet oynayan var mi? Cok lagli oluyormus, oynanmiyormus gibi yorumlar duydum. PES09 almasam mi demeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar