Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne iğrenç bir basın-yayım

calimero

Öne çıkan mesajlar

arkadaş nasıl bir ülkedeyiz yahu. Kanal D, Star, Cnn
Turk bir adamın, o giydiriyo istediğine. Atv yi de almış başbakanın bilmemnesi o da dalkavukluktan başka bişey yapmıyo. onu da geçtim bi olay olmayınca yok şu şişmanlatıyo. yok bu masaj salonu über... haber izleyemez olduk resmen. bi tek işte ntv var o biraz izlenebilir. olsa uydu yemin ediyorum al jazeera dan başka bişey izlemicem. saçma salak yurdum haberlerindense bin kat iyidir. açarım, adamlar babalar gibi haber yapıyo. düşün BBC'yi beğenmemişler yeni kanal kurmuşlar. sinirlenmiştim bu haber mevzuuna, patlayıp kurtulayım dedim. kusuruma bakmayın artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kanallarda en nefret ettiğim şu,
önemli bilim, hayvan, çevre, doğa haberlerinde adamlar arkaya "gak gak gak, gik gik gik, guk guk guk" gibi saçma müzikler koyup, "alın size eğlencelik haber" diye sunuluyor.
Oysa bilmiyorlar ki, bu ülkede "başbakan bugün hangi açılış yaptı" haberini ciddiyetle izleyen olduğu kadar, "bugün hangi bilimsel buluş gerçekleşti" haberini de ciddiyetle izleyenler var.
ama işte dalga geçermiş gibi koyuyorlar adamlar haberleri.

zaten sağolsun tv kanalları, bilim ve çevre haberlerini hiç sallamadıkları için, bilim haberlerinden çok uzak kaldık, nedir ne değildir takip edemiyoruz televizyonlardan.

onlar hala gak gak müziğiyle bilim haberi yapadursun. yakışır abimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 2 senedir doğru dürüst bir haber kanalı yok. İlk haber biraz gündemle ilgili sonrasında tamamen sansasyonel medyatik saçma sapan bir haber bültenine döndü hepsi. Yani günün 2. haberi hemde ana haber kuşağında Bülent Ersoyun ağlaması olan kanallardan bahsediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da Yaklaşan Deprem
Kansere Çare Bulundu
Çocuk Sahibi Olamayan Çiftler Müjde!: Tüp Bebek Teknolojisinde Dev İlerleme
Allah diye bağıran x ilçe sakinlerini korkuttu
Ufak panda hayvanat bahçesinin maskotu oldu
Amerika'da korkunç kaza (youtube den alıntı kaza görüntüsü)
Ramazan Özel: Ramazan'da x caiz midir, y yapmak günah mı, oruç z ile açılır mı, zekeriya hocaya sorduk (ardından zekeriya saçmalar 2 dakika)
Parmak Çocuk, tam 32 milim boyunda
Güneydoğu'da Hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı
Hande Yener den Zehir zemberek açıklamalar: Kaynım bana kaydı
Sokak çocuğunun dramı
Okullar açıldı, trafik çilesi bitmedi.
Gökyüzünde Yemek Yemek ister misiniz!1
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
İstanbul'da Yaklaşan Deprem
Kansere Çare Bulundu
Çocuk Sahibi Olamayan Çiftler Müjde!: Tüp Bebek Teknolojisinde Dev İlerleme
Allah diye bağıran x ilçe sakinlerini korkuttu
Ufak panda hayvanat bahçesinin maskotu oldu
Amerika'da korkunç kaza (youtube den alıntı kaza görüntüsü)
Ramazan Özel: Ramazan'da x caiz midir, y yapmak günah mı, oruç z ile açılır mı, zekeriya hocaya sorduk (ardından zekeriya saçmalar 2 dakika)
Parmak Çocuk, tam 32 milim boyunda
Güneydoğu'da Hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı
Hande Yener den Zehir zemberek açıklamalar: Kaynım bana kaydı
Sokak çocuğunun dramı
Okullar açıldı, trafik çilesi bitmedi.
Gökyüzünde Yemek Yemek ister misiniz!1

abi haahahahahauhau harika olmus
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı şeyleri düşünüorm ama şöyle söyliyelim. İnsanların izlediği kanallar ve herkezin kafasında oluşan bi haber bülteni tarzı bi şey mevcut. Şimdi adamlar tamamen gerçekçi haber verse,şu ankinden farklı reyting düşme riski var neden yapsınki habercilik anlayışı kaldımı adamlarda?. Para kazanıyomu habere bile reklam alıyo arasına o derece düşünün. Niye reyting kaybetsin ayrıca şöle bi şeyde var her dediğiniz kanal aynı şeye dönse 1 tane yeni bi kanal çıkıp şu anki yayın stiline dönse az isim yapsa alayını yine yalan eder diye düşünüorm. Ama dediklerinizin hepsine katılıyorum benide rahatsız ediyo bu haberler falan.. EN İYİSİ PATİDEN AL HABERİ! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...