Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 100-140 ytl lik bir bütçe ayarladım. sinekkaydımsı , acıtmadan zorlamadan her uzunlukta tüy kıl alabilecek bir makina arıyorum. philips'in coolshave gibi ismi olan alet vardı (şu üç tane dairesel bıçaklı, üstten basınca fırt diye krem sıkanlardan), memnun sayılırdım gayet ancak motoru yandı dün, duman falan çıkıyordu garantisi de bitmişti kaldım öyle. cruzer vardı bir de reklamı baya yapılan, onu alacaktım de bilmeden almayayım dedim, şu çok iyidir şu böyledir hede hödö diyebileceğiniz ürünler varsa öğrenmek istiyorum. tşkler. edit : ha şey diyecektim bir de, sadece toptan alma fonksiyonunun dışında inceltme vs için de kullanabileceğim bir şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Philipsi filan boşver tahtakale zaza hana git al bir moser :) en kalitelisini al zaten 150 civarındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pahalı traş makineleri dandik oluyor.bu televizyonlarda cıkanlar çok kötü.10 ytl ye scarlett var.öür boyu goturur seni.taragı makası falanı sora her turlu kılı tüyü alır ben 300 ytl ye traş makinesi almıstım.sinirden duvarlara fırlattım. o berberlerin kullanıgı ince ufaklardan da alabilirsin.100 dolara almıstım gçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben de alsam iyi olacak. Resim istiyoruz buraya. Kirli sakal bırakan, ucuzcana makineler bile olur. hatta daha iyi olur. 30sn'de tarzan'dan insana döndürenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu aletleri bilenler braun bi yana diğer markalar bi yana der. Benim bi manyak arkadaşım Türkiyede olmayan 500$lık bi modeli getirtmeye çalışıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bundan var bende. Uzun zamandır kullanıyorum, şu an satılmıyor erhalde yenileri çıktı. Uzun sakalı almakta biraz zorlanıyor, boğaz kısmını da tahriş ediyor bende. Ama losyonunu verirseniz, huyuna suyuna gidip doğru kullanırsanız güzel alettir. Sinekkaydı yapıyor hakkaten, fark etti geleneksel çözümlere göre. İlk birkaç hafta acı çektirir yalnız cilt alışana kadar sdfg. Gerçi ben sinekkaydı traş istemiyorum, boyunu ayarliym istiyorum o yüzden bi cruzer almayı düşünüyordum da forumlarda sakalınızı resmen çekip kopartıyor acıdan ağlıyorsunuz falan yazmış, korktum sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 "lf" başlıkta geçiyor da neyi ifade ediyor tam olarak bu 3lü yuvarlaklar sakal uzunsa çok uğraştırıyor jiletle almak daha mantıklı oluyor düz modellerin ucuzları tahriş ediyor, pahalı olanları daha iyidir herhalde ama pahalıdır işte http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24687 sakal düzeltmek için şu tarz bişey laızm, braun da var bi kaç mdeli 50 ytl civarında olanlar ama denemeden karar verilmez böle şeylerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet o üçlüden vardı zaten bende ama dediğiniz gibi uzun sakallarda kullanılmıyor. bu yüzden üstteki philipsinki gibi bir alet vardı ek olarak, ister yüzün dibinden ister 4-5 cm ötesinden kesiyordu, yeterince kısaltınca da diğeriyle toptan kesiyordum. ama hepsini aparat vs takarak tek alette arıyorum işte, cruzer3 ideal gibi geldi ama sinekkaydı alıyor çok fantastik diyen de var sakalı koparıyor kesmiyor vs diyen de. x bölgesinde 1 cm , y de 5 cm bırakıcam, z de toptan alacağım gibi isteklere cevap verecek tek bir makina arıyorum yani, cruzerdan başka da pek göremedim ; başka yok diyorsanız düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cruz3r falan almayın.çok kötü.almıyo sakalları.ben aldım pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 O bahsettiğim ayarlama olayı filipslerde yok pek. bu 3 başlıklı dalga motoru her yeri sinekkaydı yapıyor. gerçekten ama çok pürüzsüz oluyor hakkaten sdf. Yanında gelen favori düzeltme aparatcağızı da pek işe yaramıyordur herhalde sakal için. Cruzer da varmış ayarlama olayı da, ben rahatıma düşkünüm öyle çatur çutur dalamam sakala sdg Ayrıca hakkaten ucuzlara bulaşmayın. Şu bahsettiğim filipsler losyon bilmemne cart curt teknolojisi kullanıyor fakat onlardan bile şikayet eden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cruz3r fena değil, 4. sü ek olarak vücut kılı da alıyor diye biliyorum. Ama benim sakallar seyrek sayılabileceğinden sorun yaşamıyor olabilirim. Ek: Cruzerlarda baya bi ayar çekilebiliyor sakala, uzunluk ayarı falan olarak. Ben kullanmıyorum da kullanan olur elbet diye söyleyeyim dedim aklıma gelmişken =) kafaları falan var 2-3 tane. Pili de iyi dayanıyor, zaten fişe takılı da kullanıldığından o kadar kritik değil =P @Cintonik: Düzenli olarak jiletlerini temizleyip yağlıyor musun? Bunları yapmazsan almamaya başlıyor alet, nazlı biraz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bende philipsin geçen sene 400 liraya yakın satılan modeli var. aman diyim uzak dur philipslerden en iyi buysa daha alt modelleri dahada beter. artıları: bendeki modelin şarjı baya uzun(1 saatten fazla gidiyo) eksileri: - kirli sakal olayı yok sanırım hiç bi philipste saç kesme aparatı var sadece onu banyoda falanda kullanabiliyosun - krem çıkartma olayı hiç bi işe yaramıyo dahada zorlaştırıyo kesimi sakalları ağırlaştırdığı için - jiletle 1 dakkada halletceğin tıraş 10 dakkaya kadar uzayabiliyo aha burdada bi tek kalmış vs gibi heel uzunsa abov - uzun sakalı keserken çok acıtıyo - hep bi kaç tane kaçırıyo sabah uyku sersemi ve çok aydınlık olmayan bi banyoda yaptıysan kesimi yüzünde abuk subuk yerlerde birer sakal tanesi kalabiliyo - yüzün tahrişe alışsada boynun(benim için böyle daha doğrusu) alışmıyo boynun hep kızarık ve benek benek oluyo her kesimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 100-140 ytl ye git jilet al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 elesso o dediğinden bende de var. sakal uzunsa önce o favori hedesiyle kesip kısa ve dikleştiriceksin, sonra normal keseceksin. (sonra da jiletle hatta haha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Selam, Cilde ve sakal tipine göre Broun/Panasonic diyen de var, Philips diyen de var. Traş makinasındaki altın kurallar: -en fazla 24 saatte bir traş ol -asla uzun sakala vurma -asla ıslak veya nemli sakalı kesmeye çalışma -yağsız temiz cilde uygula Bende Philips var. Kuru tipi tercih ettim, ıslak tip nem alınca şişen sakalı kesmekte zorlanıyor. Her sabah mutlaka traş olurum, yatıya bir yere gideceksem yanıma alırım. Banyo sonrası traş olmam. Akşamdan yüzümü güzelce temizler ve yıkarım. 1,5 yıldır kullanıyorum, boğaz kısmımda bile sorun yok :) Elekli tip makinalarda o elek çok ince, kırılırsa yüzünüze faça yiyorsunuz :P Ben Philips'in 3lü bıçaklarını tercih ettim, memnunum. Ama bu memnuniyet kişiden kişiye değişir, haberiniz olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Para'ya katılıyorum taktiksel açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eskiden kirli sakallı cool serseri erkektim philips aldığımdan beri evlenilecek erkeğim. bende slya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kirli sakal bırakamıyor muyuz bu aletlerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 elesso said: bende philipsin geçen sene 400 liraya yakın satılan modeli var. aman diyim uzak dur philipslerden en iyi buysa daha alt modelleri dahada beter. artıları: bendeki modelin şarjı baya uzun(1 saatten fazla gidiyo) eksileri: - kirli sakal olayı yok sanırım hiç bi philipste saç kesme aparatı var sadece onu banyoda falanda kullanabiliyosun - krem çıkartma olayı hiç bi işe yaramıyo dahada zorlaştırıyo kesimi sakalları ağırlaştırdığı için - jiletle 1 dakkada halletceğin tıraş 10 dakkaya kadar uzayabiliyo aha burdada bi tek kalmış vs gibi heel uzunsa abov - uzun sakalı keserken çok acıtıyo - hep bi kaç tane kaçırıyo sabah uyku sersemi ve çok aydınlık olmayan bi banyoda yaptıysan kesimi yüzünde abuk subuk yerlerde birer sakal tanesi kalabiliyo - yüzün tahrişe alışsada boynun(benim için böyle daha doğrusu) alışmıyo boynun hep kızarık ve benek benek oluyo her kesimden sonra. Philips tek kelime ile LEŞ yazık olmuş verdiğin paraya üzüldüm. Birkere herşeyden önce devri yüksek olucak yoksa vurvur... kesmez uzun sürer ve kesene kadar mahfeder yüzünü. Dünyanın en iyi traş makinası markasıda Panasonic'tir. Panasonic alın garanti veriyorum pişman olmazsınız.Beyenmeyen yüzüme tükürsün o derece :P Panasonic ES8813'i öneririm. Daha iyi modelleride var ama pahalanıyor git gide.... Bu alet 13 bin devir , philips modelleri ise 3000 bin devir civarında farkı hesap edin Fiyatıda 200 milyon civarı Özellikleri Fantaziye kaçmak isteyenlerede bunu öneririm.Normal bir makina 2 bıçaklı olurya bu hayvan alet 4 bıcaklı :) Panasonic ES8243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 başlıktaki lf ne demek? ben hala çözemedim. bi yerde daha gördüm bunu. Looking for imiş. abicim ne bu kıslatma özentisi yaa. adam gibi yazsanız olmaz mı. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Looking For Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 deviler, jel fışkırtanı fln amma aletmiş bunlar böyle. ev arkadaşımda ne var bilmiom ama onunki iyi bişi molla kıvamından direk temiz yüzlü masum çocuk moduna geçirio elemanı. ben hala uzay aracıymış gibi bakiom tabii alete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 traş ve düzeltme için ayrı ayrı makinalar almaya karar verdim, cruzer falan gibi bilmemkaçı bir aradalar kötüymüş anladığım kadarıyla da ikisi toplam 250'yi çok da geçsin istemiyorum. panasonicten de memnun genelde herkes, ama 300 ytl ye kadar çıkıyor gördüğüm kadarıyla sadece traş makinaları : 200 civarına olan da buldum gerçi bunu yazarken, http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgates7036 , suyla yıkanabiliyorsa yeterli olur sanırım. önerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bende Philips Hq8 var .. Kirli sakal olayını favori düzeltmek için kullanılan kısımla yapıyorum :D Gayet de güzel oluyo valla asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bende böyle sinek kaydı yapan değilde kili sakal bırakan hatta mümünse saç ve sakal aynı anda alabilen bir alet bakıyorum (ikisinide 3 vursa yeter) öneriler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar