Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Worms World Party Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
turnuva bugun itibariyle baslamistir. ilk mesajdaki resmi buyutun. oradaki eslesmeler dogrudur. adaminizi bulup yapabilirsiniz maclari.

maclarin nasil oynanacagi konusunda bazi aciklamalar eksik kalmisti onlari ekliyim. hatirlatmalar da yapiyim:

1- harita secimi mac yapan 2 kisi arasinda gerceklesecektir. iki tarafin da uygun gordugu harita illa ki cikacaktir. sirasiyla ustu acik-magara-ustu acik seklinde oynanacaktir.

2- her tur 3 degil 2 gun icinde sona erecektir. maci tamamlanan kisiler macin sonucunu fastreloader, cokakilliadam ya da bana bildirebilirler. sonuclar tablo uzerinde islenecektir.

3- scheme i indirmeyi unutmayin. gerekli yere kaydedersiniz sonra. cokakilliadam belirtmisti.

eksik birsey kaldigini sanmiyorum ama varsada eklenebilir

@throne_eins_master: dun son gundu katilim icin. istersen fastreloader a sorup sansini dene. sablonu o hazirlamisti cunku
Mesaj tarihi:
Masteis ile ben bugün yaptık maçı. 2-1 aldım güzel oyundu kendisini kutlarım ter döktürdü bana baya :D

SS almayı denedik siyah çıktı :D masteis birazdan koyucak siyah ama okunabiliyormuş.
Mesaj tarihi:

ilk maçın ss :P
neyse pmlede atcazda siftahı koyak bari
baya eğlenceli bi maçtı yav XD zevk aldım baya

2-1 xenocide aldı
3 maç yapıldı (2 açık-1 kapalı)
1. map : masteis
2. map : xenocide
3. map : xenocide

na buda ss

• Yeni Oluştur...