PhysX Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tıkladığımızda değil, yeni pencerede açıp refreshleyin. en azından operada böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 iyide saatleri belirlesek artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Abi saat belli değil rakibini bulduğun zaman yapıcaksın maçını üç gün içinde. Maçı yaptıktan sonra sonucu ikiniz birlikte bildiriceksiniz, bizde kazananı üst tura çıkarıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de katılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 turnuva bugun itibariyle baslamistir. ilk mesajdaki resmi buyutun. oradaki eslesmeler dogrudur. adaminizi bulup yapabilirsiniz maclari. maclarin nasil oynanacagi konusunda bazi aciklamalar eksik kalmisti onlari ekliyim. hatirlatmalar da yapiyim: 1- harita secimi mac yapan 2 kisi arasinda gerceklesecektir. iki tarafin da uygun gordugu harita illa ki cikacaktir. sirasiyla ustu acik-magara-ustu acik seklinde oynanacaktir. 2- her tur 3 degil 2 gun icinde sona erecektir. maci tamamlanan kisiler macin sonucunu fastreloader, cokakilliadam ya da bana bildirebilirler. sonuclar tablo uzerinde islenecektir. 3- scheme i indirmeyi unutmayin. gerekli yere kaydedersiniz sonra. cokakilliadam belirtmisti. eksik birsey kaldigini sanmiyorum ama varsada eklenebilir @throne_eins_master: dun son gundu katilim icin. istersen fastreloader a sorup sansini dene. sablonu o hazirlamisti cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bay geçmişim. kingpin - shadowfury galibiyle yapıcakmışım. eralp gelse de eline bi verseme. ehere mehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yavaş ver de saçın başın dağılmasın. shadow burda mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Peki herhangi bir sebeple maçı yapamayanlar ne olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 elenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kingpin said: yavaş ver de saçın başın dağılmasın. shadow burda mısın ? burdayım şimdi, hamachi de açık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hadi kim yapıyor maçını izleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Masteis ile ben bugün yaptık maçı. 2-1 aldım güzel oyundu kendisini kutlarım ter döktürdü bana baya :D SS almayı denedik siyah çıktı :D masteis birazdan koyucak siyah ama okunabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ilk maçın ss :P neyse pmlede atcazda siftahı koyak bari baya eğlenceli bi maçtı yav XD zevk aldım baya 2-1 xenocide aldı 3 maç yapıldı (2 açık-1 kapalı) 1. map : masteis 2. map : xenocide 3. map : xenocide na buda ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 fede sıra sende sdfds. tebrikler shadow bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kingpin:2 - ShadowFurry:0 mikrofonlarımızı istanbula çeviriyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 slickers:2 sigisMoNd:1 1.oyun:sigisMoNd 2.oyun.slickers 3.oyun:slickers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 edit: yok bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 updated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 KİNGPİN http://www.moviezeal.com/wp-content/uploads/rambo4-photo-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oper kapışalım diyor da fikstürde operle kapışacağım yazmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi resme tikla buyusun. dogru olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hmm anladım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oper vs ferrero 2 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fastreload - akhlaur 2-1 bracket güncellendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Şahane oyundu valla çok eğlendim.Kutulardan nefret ediyorum ama artık :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar