Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa, Wauuuu...(veya oha) dedirtecek hediye

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Selam,

paspatur said:
Önümüzdeki hafta yengenizin doğum günü. Kendisine öğle bir hediye almalıyım ki veya yapmalıyım/oluşturmalıyık ki, dibi düşsün.

Bu hediye pahalı olmamalı, maddi değerinden ziyade manevi değeri olmalı...Gidip bi sürü para verip alınacak bir hediyeden ziyade orjinal bişi olmalı(pahalı da olabilir önemli değil ama orjinal)

Daha önce bu tarz bir hediye ile sevgilisini mutluluktan ağlatmış pati dostlarından acil yardı isteyrum

Şimdi o cümleye kadar basit bir hediye seçememe vakası. Ama maneviyatı ön planda olan bir hediyeyi mümkünse kendisi seçsin. Yaş oldu 32 ama karşındaki verdiğin değeri gösterir hediye, parasal değer demiyorum. Özveri ister. Ne alayım diye sormak var, manevi değeri yüksek olsun demek var.

Ben de arkadaşlarıma veya kardeşime sordum zamanında ne alayım diye ama manevi değeri olacaksa eğer buna ben yalnız karar verdim.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de paraya katılıyorum. ÖZellikle maddi önemi olan bir hediye almak istesen, hepimiz sana yardımcı olabilirdik zira maddiyat nesnel bir olgu ve hepimiz için pahalı olan eşya pahalıdır.

Yani Audi R8 al desem kıza, kıza gidip alsan, wauuvv der büyük ihtimalle sdf.

Ama manevi deyince olay değişiyor. Kızla ilgili manevi hiç bi şey bilmiyoruz ki böyle bir tavsiyede bulunalım. Atıyorum, sevgilin küçüklüğünde Worms oynamıştır, hastasıdır, gidersin kıza yıllar sonra bi Worms World Party cd si alırsın, mutlu olur. Bunu biz nereden bilelim.
dikkat ettiyseniz worms artı 3 demek te isterim laf arasında
Sosyal ağlarda paylaş

pes etmeye göre bişey yok ya, insan kendi bulsa daha iyi olur tabi, senin de haklı olduğun bi yan var ; da yine de kızları d.günü hediyesinde mutlu etmenin formülleri var gibi. ben yaş olayını bilmediğim için tek yorumdan yaş analizine girdim de arada failler olabilio bu tespitlerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes haklı aslında.
Ama kızı çok iyi tanımıyorum, yani uzun bir ilişki değil.

Eğer pahalı bir hediye alırsam ters tepebilir. Yani beni parasıyla etkilemeye çalışıyor desin istemiyorum [gerçi param yok da:)]

Ama çokda dandik bişey olsunda istemiyorum. Ucuz yollu ama düşünülmüş bişey olsun istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:
Önümüzdeki hafta yengenizin doğum günü. Kendisine öğle bir hediye almalıyım ki veya yapmalıyım/oluşturmalıyık ki, dibi düşsün.

Bu hediye pahalı olmamalı, maddi değerinden ziyade manevi değeri olmalı...Gidip bi sürü para verip alınacak bir hediyeden ziyade orjinal bişi olmalı(pahalı da olabilir önemli değil ama orjinal)

Daha önce bu tarz bir hediye ile sevgilisini mutluluktan ağlatmış pati dostlarından acil yardı isteyrum
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
paspatur said:
Herkes haklı aslında.
Ama kızı çok iyi tanımıyorum, yani uzun bir ilişki değil.

Eğer pahalı bir hediye alırsam ters tepebilir. Yani beni parasıyla etkilemeye çalışıyor desin istemiyorum [gerçi param yok da:)]

Ama çokda dandik bişey olsunda istemiyorum. Ucuz yollu ama düşünülmüş bişey olsun istiyorum...

Neden yanlış ifade ediyorsun kendini de bizi birbirimize vuruyorsun :)

Romantik bir hediye arıyorum diyeceksin :P

Fotoğraf kutusu olayı bence de çok güzel ve romantik bir hediye/uygulama olur. Ben hanıma doğumgününde küçük bir kağıt poşet mi diyeyim, torba mı diyeyim öyle birşey almıştım (yanılmıyorsam remzi'den). İçine şirin bir kutuda kolye ucu alıp koymuştum ve bunun üstüne de ufak bir not kartı. Üstüne de renkli şekerlerden doldurdum ve keten iplerden sapa da bir not kart daha tutturmuştum. Dışta sallanan karta nice yıllara falan filan yazdım. Bunu da olduğu gibi torpido gözüne koydum aracın. Buluştuğumuzda ufak bir doğa yürüyüşü yaptık ve dönüşte gözüme güneş geldiğini söyleyip torpidodan vermesini istedim. Açınca bizim minik poşetçik belirdi. Teşekkür faslı geçince şekerlerden yemeye başladı. Bir müddet sonra altındaki not ile beraber kutu bulundu. Tabi o karta daha manidar şeyler yazılıydı ;) Şimdi o hediye evliliğimiz sonrası odalardan birinde büfede nok kağıtları ve birkaç şekeri ile duruyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadan yaklaş gözlerini kapa ellerinle sonra ben kimim de bilcek tabii karşısına geç ama kafanda peruk falan olsun OHAAA der illlaki :) amaç o sesi çıkartmaksa yani :D.Yada oyun tarzı bi şey yapabilirsin mesela ona sürekli bi yeri tarif eden kağıtlar koyarsın gelir gelir o anda herkez bi anda sürpriz doğum günü olur. Romantizmini kendine sakliyanlardanım :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...