aritra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 direk çöpe atılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ortadan ikiye böl. o böldüğün yerler yeni silgi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ercikke söyleyelim şarkı yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 PhysX said: pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hiç kendi silgimi kullanmadım nerdeyse :).ortaokul lise uni 0 silgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim silgilerde hep sıkıntıdan içlerini oydugum için kullanılmaz hale geliyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim ağladım, cok ağladım. ağlarken sakızım ağzımdan düştü. ben hiç çok ciddi kararlar alamadım, karar alanlara arkadan baktım. gibi yazmışım vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim off. en kaliteli silgilerden aldım hep. arkadaşlarım 250 bin e silgi alırken ben tam bir lira verdim bazen. ama olmadı, doya doya bitiremedim silgimi, çaldılar, attılar, hep benimki kayboldu. sıdıfısfısıd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yeter ağlıycam. şu iki saat geçmek bilmiycek şimdi. Allah'ım nolur mail gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yukardaki postun alakası yok silgiyle, öyle iç döktüm herkes döküyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 olay ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 "Berk Bey, bıdıbıdıyı düzeltir misiniz gelip?" formunda mail almaktan korkuyorum. Hep de korkucam. Silgi meselesine gelince arkadaşlar neden bu kadar duygusallaştılar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 üzülecek başka şeyleri yok. anca bunlara üzülebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tespit emo'suyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 milan dan vazgeçmem ama hemen dağılıyordu şerefsizler, o zaman anlamıştım hayatta hiçbir şeyin mükemmel olmadığını. üzüldüm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 allah başka dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Benim silgim olmadı abi...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: ben hiç silgi bitiremedim hep kaybettim Oha yıllardır bu sorundan yakınırdım. İyi oldu hatırlattın. Liseden sonra silgi kullanmamaya başladım zaten karalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ilkokuldan beri uç kutularının altındaki o delik niye var diye düşünmüşümdür. (yalan, umut sarıkayayı okumadan önce hiç düşünmedim. ama o deliği ağzıma götürüp üflediğim ya da içime çektiğim vakidir. zevkliydi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o deliğe rotringi sokup çeviriyordum ben uç kutusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahaha ben de yapıyodum onu. bi de benim de silgim hiç bitmedi. ama yarısını bitirdiğim oldu. diğer yarısı noldu hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet abi. o deliklerin tek amacı içine rotring sokup akrobatik hareketler yapıp kızların gönlünü kazanmak oldu benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 genelde milletten hacılardım silgileri sonra geri iade ederdim.ama kafalarına atardım bir silgi için laf ederlerdi B)- en sonunda ben de bi silgi aldım(pahalı cix bişidi)sonra biri ödünç çaldı.ben de sövdüm biraz.etme bulma dünyasıymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar