zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 xunn said: O yazıdaki mantığa göre hiç kimsenin eve çıkamaması lazım, ayrıca onlar hep göze alınmış şeyler. Yani o yazıdaki örnekler gibi yaşayacak olan adam zaten gelmesin hiç, bozuşmayalım. Birşey kolay değilse uğraşıp yaparsın, ay zor deyip bırakıyorsan zaten hiç kalkışma birşeye. oha. işte gelmesin diyorsundaona mı bakıcak adam. kalıcak yer arıyor. gelicek elbette alnında da yazmıyor tabiki. zamanla görüceksin çıkmasını isteidğinde çıakrtıacksın evden zor iş deil. işden eleman çıakrtıyormuş gibi düşün. bide son yazdığını anlamadım. zor olan derken eve çıkmakdan bahsediyorsan evet sonuna kadar haklısın zor herşey hiç birşey kolay deil ama mantıklı çözümler, mantıklı yaklaşımlarla daha "az" zor olabilir. bunu diyorum ben. bam güm haydi biz eve çıkıyoruz sen aylık 700 ver yeter hobaa lililili cleric oynatsın şöyle oynatsın prist falan yalan onlar =) beni biraz şaşırttı ve böyle bi yazı yazmam gerekitğini hissettim sanırım bu işi biraz oyun olarak görüyosun(uz). Öyle saldırı oalrak alma seni seven arkadaşın olarak söylüyorum haftalarca beraber kaldık bir çok defa, biliyosun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya zydar güzel diyorsunda adamlar wow oynuyorsa zaten 7/24 pc basındadırlar muhtemelen kim kimin yüzünü görücek ev içinde odadan odaya seslenirler ya da msn den birşey isterler muhtemelen. Temizlik konusunda haklısın ama diğer konularda cok katısın eve cıktıgın adamı ticari iş arkadası olarak gorursen cok fazla sey goze batar. Bunun yerine evini paylastıgın insan aile bireyinmiş gibi düşünmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Zydar çoğu yerde haklı. Onun dışında şu "wow oynuysa zaten nerddür hacıtor ya" olayı da ne zamandan beri gidiyor onu anlamadım da, ironi içerikli olduğunu umuyorum. Yoksa son derece saçma bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Of zydar sen ne pis bi adammışsın. Aynı apartmanda 2 dairede toplamda 8 kişiyle falan yaşadım 4erlik evlerden, hiç senin kadar problemli sorunlu bi adam çıkmadı neyseki karşıma. Yok biramdan içmişler yok yemeğimden yemişler yok pinglerim düşmüş.. Öğrenci evi dediğin paylaşmaktır, kız/erkek arkadaş dışında herşey herkesin ortak malıdır orda. Kuruşu kuruşuna herşeyin peşine düşeceksen ne işin var zaten? Kızarmış patates yağına ekmek banabilecek kadar midesiz insanlar gördüm, yine de onlarla yaşamayı 10 kez sana tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zydar yazık lan, çok mu ilgi gösterdi annen baban nedir bu şımarık amerikan teenage modeli çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yukarıdaki said: Çokakıllıadam demişki; Abi insanlar açlıktan sıçamıyor. Çokakıllıadam'da tokluktan kabız olmuş sıçamıyo herhalde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yok bişi Topici baltaladım sorry... Topic must go on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 axedice said: Of zydar sen ne pis bi adammışsın. Aynı apartmanda 2 dairede toplamda 8 kişiyle falan yaşadım 4erlik evlerden, hiç senin kadar problemli sorunlu bi adam çıkmadı neyseki karşıma. Yok biramdan içmişler yok yemeğimden yemişler yok pinglerim düşmüş.. Öğrenci evi dediğin paylaşmaktır, kız/erkek arkadaş dışında herşey herkesin ortak malıdır orda. Kuruşu kuruşuna herşeyin peşine düşeceksen ne işin var zaten? Kızarmış patates yağına ekmek banabilecek kadar midesiz insanlar gördüm, yine de onlarla yaşamayı 10 kez sana tercih ederim. Kocaman bir +1. Ayrıca şu WoW oynuyor, kesin pc'nin başındadır bütün gün olayını anlamıyorum. Max 1 saat falan online'ım günde son bir aydır. Eğer kontrol edemiyorsanız oynamayın arkadaşım. Nasıl insanlar var çevrenizde WoW oynayan anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kaynim wow oynarken oldu, cekiyo boyle di mi,cekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 iveeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya xunn öss kayıtlarına ne yüzünden geçiktin kendin yazdın bir thread de. artı evet wow oynayan adam nerd değildir zamanında bende oynadım da kimse kusura bakmasın raid ve lvl kasarken ne kadar cok zaman geçtiğini hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kaynımdaa basamıyo ayynnnııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Letsgetthesunshine said: ya xunn öss kayıtlarına ne yüzünden geçiktin kendin yazdın bir thread de. artı evet wow oynayan adam nerd değildir zamanında bende oynadım da kimse kusura bakmasın raid ve lvl kasarken ne kadar cok zaman geçtiğini hepimiz biliyoruz. Ben pve yapmıyorum ki. Haftada on maçıpı yapıyorum çıkıyorum. PvE raiderlar nerdtür, bizim hayatlarımız var. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya wowu çıkarın aradan, tamam vakit harcar ev işlerine gidecek zamanı azaltır da wow oynuyor = evi tezek götürür/ev önemli değil diye de bir denklem kurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hep konuyu baska tarafa cekmeler, baska yerlerden anlamar falan. yav tabi ki her ev arkadaşı pis pasaklı vs olacak değil. bahsedilmek istenen gelip burda tanımadığın birini ev arkadaşı olarak almak. bu ne kadar güvenilir ya da sorun çıkarabilir. buna değinmek istemişler ama kırık plakçı çıkmışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Pis pasaklı bi adama benziyorsa almaz. Burda anlaşıp evin anahtarını verecek hali yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya işte bi adamın pis pasaklı olduğunu nerden anlayacak ilk görüşte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Genelde tanımadığım adamlarla eve çıktım, eğer sen problemli değilsen ortalama bi insan da hiç problem çıkarmıyor. Anlaşılıyor. Mesela seni görsem kılsın diye almam evime. Kıl adam en kötüsüdür hep bi drama hep bi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dostum bence sende bir mantık akışı sorunu var. Burada "Ben gelirim" diyen ilk insanı sonraki gün eve atmıyoruz. O adamla önce bir yerde buluşulur, konuşuruz tanışılır, kafalar uyuşuyorsa çıkarsınız. Yani o kadar negatife odaklanmışsınız ki köstek gibisiniz yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hoşgörü çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ev aramıyorum ama bir tavsiyem olabilir, ev arkadaşı siteleri var muhakkak biliyorsundur tavsiyede etmişlerdir, onları dene derim eğerki biraz vakit ayırırsan buluşup tanışmak için aslında iyi alternatifler çıkıyor. iş görüşmesi gibi bir sürü kişi görüşmek istiyor sen aradan seçiyorsun. buradan bulcağın kişiyi tam isteklerine uygun seçmekte senin elinde.. hepsinin dışında eve 3.yü tanımadığınız birisi olarak alcağınızda kişi kaslıcak ve size saygı göstermek zorunda kalcak, buda bir piskolojik üstünlükjk sağlıyor.. ona buna dikkat et demesi kolay olur.. tanıdıktan bile avantajlı.. yani aletrnatifin çok artacak ve uygun birini bulacağınızdan eminin bununla ilgilen daha kestirme olur gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 xunn said: Dostum bence sende bir mantık akışı sorunu var. Burada "Ben gelirim" diyen ilk insanı sonraki gün eve atmıyoruz. O adamla önce bir yerde buluşulur, konuşuruz tanışılır, kafalar uyuşuyorsa çıkarsınız. Yani o kadar negatife odaklanmışsınız ki köstek gibisiniz yeminle. ya herhalde almayacaksınız. tut ki adam size uymuyor ama size çıktı "tamam abi sorun olmaz, ok tamam hallederiz merak etme, ben de sevmem zaten ya" dedi. siz de herkesi dürüst insan sanıyorsunuz herhalde :D millet ne anasının gözü biliyon mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bence seni evden atmış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oper said: xunn said: Dostum bence sende bir mantık akışı sorunu var. Burada "Ben gelirim" diyen ilk insanı sonraki gün eve atmıyoruz. O adamla önce bir yerde buluşulur, konuşuruz tanışılır, kafalar uyuşuyorsa çıkarsınız. Yani o kadar negatife odaklanmışsınız ki köstek gibisiniz yeminle. ya herhalde almayacaksınız. tut ki adam size uymuyor ama size çıktı "tamam abi sorun olmaz, ok tamam hallederiz merak etme, ben de sevmem zaten ya" dedi. siz de herkesi dürüst insan sanıyorsunuz herhalde :D millet ne anasının gözü biliyon mu :D insannın nasıl birisi olduğunu anlamak çokta zor değil. kaygıları bile nasıl bir ev ortamı olacağı hakknda ip ucu verir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar