axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 http://img375.imageshack.us/img375/5201/2008082359993hq6.jpg Ev böyle bi yer zuhahahaha Bak evimden memnun olmasam valla gelirdim. Seninle aynı evde yatmanın hayali bile içimi ısıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tiplere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Göztepede oturuom, Okulum Hisarüstünde, her gün o yolu çekiorum. Xunnla müzik zevkim çok yakın, fakat Warlockım var ve PVE ciyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben sizle eve ciksam once saclarinizi keser, sonra ikinizide doverdim, kiranizida vermeden cikardim ay sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 said: Masaya dökülen yemek ve kimsenin temizleyeme yanaşmaması sonucu zheld adlı uç kişilik monitörü ve klavyeyi kucağına aldı ve benimle BG kasmaya devam etti. Fotoğrafta onu Warsong Gulch'ta kalp kırarken görüyoruz. Sağda arkası dönük olan benim. Böyle de pis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Soldaki adam Kayseri'de okuyor canlar. Sadece ben varım, diğer arkadaş başka. Mortis veya Axedice gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 axedice said: said: Masaya dökülen yemek ve kimsenin temizleyeme yanaşmaması sonucu zheld adlı uç kişilik monitörü ve klavyeyi kucağına aldı ve benimle BG kasmaya devam etti. Fotoğrafta onu Warsong Gulch'ta kalp kırarken görüyoruz. Sağda arkası dönük olan benim. Böyle de pis adamlar. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Param olsa gelirdim lan, lowuz gerçi last.fm'de hehe Ama işte para sıfır, göztepe-dolapdere yol çekmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sen bilekçi yapardın adamları sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 En iyisi biz senle eve çıkalım. Malum black metal icra etmişliğin var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ^_^ ama ben biliosun konuyu nereye getiriorum hep ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 seks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 domates daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ZaugnaKhaldun said: tiplere bak ya ne diyosun sen ya şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu forumda ciddi toplumsal cinnet belirtileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mortis said: sen bilekçi yapardın adamları sonra. Bizim eve gelen post rahçı oluyor. Bu bir gerçek. Ev daha tutulmadı beyler, kötür kötür deposito var, ama çok güzel ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben o evi tek başıma tuttum başka ev arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: ben sizle eve ciksam once saclarinizi keser, sonra ikinizide doverdim, kiranizida vermeden cikardim ay sonu. Şükrü sen mükemmel bir insansın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahmmet, eveçıkmanın, ev arakdaşı aramanın bu akdar kolay olucağını ahtta bunu patiden forudman bulabilceğini sanıyorsun ya, nası yapabilyiosun bunu aklım almıyor. Hele birde zeki adamsın. Çokmu çaresizsin yoksa kumar mı oynuyosun? Üni de 4 tane ev arakdaşı attım evden. hepsi kafa hepsi ultima-homam3 ve o an ne oynursam oynuyor çokda güzel muhabbet ediyorlardı. Maddi durumlar iyidi, kızlar vs iyiydi. Ama hepsini teker teker evden şutladım. Neden? Nedenleri yazayım da aklınız mantığınız açılsın. Ev arkadaşı olayını oyun gibi görüyor burdaki herkez. Saçma. 1- temizlik. Banyoya giriyor, küvette saç kıl, yerler saç kıl. İlk zamanlar özen gösterilir temizlenir sonra salla gitisn mantığı. Koltuklarda bırakılan eşyalar, yiyip içilip tabak vb, bırakılır, böceklenir, sineklenir, makinaya bile koyulmaz. Yemek yeninir, tencerede temzilenmez. ocaklar kirlenir, etraf toz olur bir tmeizlik yapılmaz. Daha çok şey varda temizlikde yazmiyim. 2- ekonomi. Cola alırsın, planların vardır. sadece 15 dakikalığına bi yere giderisn geldiğinde coalnın yarsını kalmış olduğunu görürsün. Bunun gibi zilyon tane yemek ile örnek var içicekler çok karışık zaten. Eve gidiyorsundur, cebinde 10 ytl vardır. ulan 4 bira alsam içsem sabaha kadar dersin ama sonra e X ne yapar? oda ister içemem kiöyle dersin ekonomi çöker ya ikram ederisn ya saklarsın yada almazsın. İÇine edilir zevkinin. Elektirik faturası gelir, ben şukadar yoktum evde sen bütün gün dl yapıyosun bilg açık yok senin hedehödö var. vs. eğer para çoksa sorun olmaz faturalar, ama para yoksa çık işin içinden de görelim. 3- yakınlık. evet yıllarca mükemmel ark olabilrisiniz süpersinizdir. içtiğiniz ettiğiniz birdir fakat, ev arkadaşı dediğinde orda bir durucaksın. Biriyle bi yerlere gitmek hatta bi kaç gün birlikte kalıp wow oynamak vs asla biriyle aynı yerde "yaşamak" gibi deildir. Eve arkadaşı olununca sorumluluk gerekir, her baba yiğidin harcı deildir. Eski bi laf vardır sevgilini tanımak için tatile çık derler. Buda bunun gibi bir şey, onu tanımak için birlikte yaşa. Arkadaşların gelir sen severisn onları ama o veya onlar sevmez. kız arkın gelir sen severisn ama onlar sevmez. Bunlar olabilicek şeyler. Her zaman söylemezler içlerine atarlarsa yada içine atarsan ilerde içinde patlar. daha fena olur. Ev arkadaşı olunca, iş arkadaşı olursun. para girer işin içine özellik girer. Kolay iş deil. Daha var da sonra yazarım ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: ben sizle eve ciksam once saclarinizi keser, sonra ikinizide doverdim, kiranizida vermeden cikardim ay sonu. aylardır bu kadar gülmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zydar said: ahmmet, eveçıkmanın, ev arakdaşı aramanın bu akdar kolay olucağını ahtta bunu patiden forudman bulabilceğini sanıyorsun ya, nası yapabilyiosun bunu aklım almıyor. Hele birde zeki adamsın. Çokmu çaresizsin yoksa kumar mı oynuyosun? Üni de 4 tane ev arakdaşı attım evden. hepsi kafa hepsi ultima-homam3 ve o an ne oynursam oynuyor çokda güzel muhabbet ediyorlardı. Maddi durumlar iyidi, kızlar vs iyiydi. Ama hepsini teker teker evden şutladım. Neden? Nedenleri yazayım da aklınız mantığınız açılsın. Ev arkadaşı olayını oyun gibi görüyor burdaki herkez. Saçma. 1- temizlik. Banyoya giriyor, küvette saç kıl, yerler saç kıl. İlk zamanlar özen gösterilir temizlenir sonra salla gitisn mantığı. Koltuklarda bırakılan eşyalar, yiyip içilip tabak vb, bırakılır, böceklenir, sineklenir, makinaya bile koyulmaz. Yemek yeninir, tencerede temzilenmez. ocaklar kirlenir, etraf toz olur bir tmeizlik yapılmaz. Daha çok şey varda temizlikde yazmiyim. 2- ekonomi. Cola alırsın, planların vardır. sadece 15 dakikalığına bi yere giderisn geldiğinde coalnın yarsını kalmış olduğunu görürsün. Bunun gibi zilyon tane yemek ile örnek var içicekler çok karışık zaten. Eve gidiyorsundur, cebinde 10 ytl vardır. ulan 4 bira alsam içsem sabaha kadar dersin ama sonra e X ne yapar? oda ister içemem kiöyle dersin ekonomi çöker ya ikram ederisn ya saklarsın yada almazsın. İÇine edilir zevkinin. Elektirik faturası gelir, ben şukadar yoktum evde sen bütün gün dl yapıyosun bilg açık yok senin hedehödö var. vs. eğer para çoksa sorun olmaz faturalar, ama para yoksa çık işin içinden de görelim. 3- yakınlık. evet yıllarca mükemmel ark olabilrisiniz süpersinizdir. içtiğiniz ettiğiniz birdir fakat, ev arkadaşı dediğinde orda bir durucaksın. Biriyle bi yerlere gitmek hatta bi kaç gün birlikte kalıp wow oynamak vs asla biriyle aynı yerde "yaşamak" gibi deildir. Eve arkadaşı olununca sorumluluk gerekir, her baba yiğidin harcı deildir. Eski bi laf vardır sevgilini tanımak için tatile çık derler. Buda bunun gibi bir şey, onu tanımak için birlikte yaşa. Arkadaşların gelir sen severisn onları ama o veya onlar sevmez. kız arkın gelir sen severisn ama onlar sevmez. Bunlar olabilicek şeyler. Her zaman söylemezler içlerine atarlarsa yada içine atarsan ilerde içinde patlar. daha fena olur. Ev arkadaşı olunca, iş arkadaşı olursun. para girer işin içine özellik girer. Kolay iş deil. Daha var da sonra yazarım ozaman. sayfa sonunda kalmasın. ayrıca +onyüzmilyonbaloncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 O yazıdaki mantığa göre hiç kimsenin eve çıkamaması lazım, ayrıca onlar hep göze alınmış şeyler. Yani o yazıdaki örnekler gibi yaşayacak olan adam zaten gelmesin hiç, bozuşmayalım. Birşey kolay değilse uğraşıp yaparsın, ay zor deyip bırakıyorsan zaten hiç kalkışma birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wow oynayan adam sorumluluk sahibi olamaz bi kere. wow'u bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oyun deil bu bide kalkmış patiden tanımadığın insanları ev arkı olarak almaktan bahsediyosun. Komedi yahu nası güveniyosun bu insanlara? Nerden biliyorsun ne olucağını? Basıp gitmiceğini? ünide 3 ayrı ev arkımda daha önceden liseden arkadaşımdı 3 er senelik. Patladılar. diğeride 6 ay boyunca ünide tkaıldığım elemandı. oda patladı eve çıkınca. Ev arkı konusunda bi kaç tavsiye veriyim sana. benim ve çevremdeki arkadaşlardan aldığım bilgiler. Değerli bence. yardımcı olsun sana. -Eve çıktığın kişinin nereli olduğu? Nerde büyüdüğü? (kültür farkı açısından) Senin mantıklı bulduğunu o öyle büyümediği görmediği için mantıksız bulabilir. Türlü kafa sorunları.. of. -Ailesinin, yakınlarının nerede yaşadığı? Annesi, babası abisi bimnennesi gelicektir eve, bu seni rahatsız edicektir bunları konuşman lazım bol bol. Ayrıntılı ayrıntılı, sınırlama koyulmalı. Arkadaşları gelir kalmaya, konuşulmalı bu kurallar asla taviz verme. Çok çok canın yanar ilerde. -Para durumu? Aylık ödemelerin nasıl olcuağı? Ne kadar alabiliyor aylık. Çalışıyor mu? Ne kadar verebiliyor kira nasıl ödenicek. Nasıl yatırlıcak. Faturalar nasıl halledilicek. kim yatırıcak. Mutfak ve temizlik masrafları alışverişler naısl olucak. Yiyecekler ve içeceklerden hangileri ortak olucak. vs. hepsini konuş sakın atlama. -Ev içersinde ki rahatlık? Müzik sesleri, habersiz açılan DL'leri (ping, lag kaybı kazancı) Tv izleme zamanları, temzilik zamanları, arkadaş çağırma, kız arkadaş durumu.. Mesela kız arkadaş çok önemli, kız gelir ortak bi yemek alır arkadaş normalde tek kişi sadece kendisi yiyicekken kız arkıyla yemek için 2 kişilk yemeği harcar. akşama dier 2 ev arkı aç kalır. Odalardan çıkmamalar, gülüşmeler, bam güm sesler oho.. sadece dikkat et. herşeyi kağıtlara yazarak konuşun. kuralları bi yere asın. bişi olduğunda savunucak birşeyleriniz olsun. havada kalmasın o sözler unutuluyor çünkü. Eve çıkmak hele tnaımadığın yada msn den konuştuğun kişiyle eve çıkmak. Çok zor iş. Allah kolaylık versin valla. Diyorum ya o yüzden, wow oynayarak saatlerce hayatı öğrenemiyosun. pati girerek falan. Yaşayarak öğrenmiyosun. ne kadar yazsamda belki okuamdan kapatıcaksın. belki kendini mükemmel bi insan olarak görüp abi ben hallederim takma sen diceksin hatta bazıları yazıdan parçalar alıp ahuahua ne demiş ühühüh ihihi dicekler. Sağlık olsun ben olgun insanlara yazdım bunu, anlmayan saçmalamasın. Anlayanda bişi yazmak zorunda deil. okusun yeterli. Hayatla sevişince haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar