mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kaç para olucak bu? ona göre para ayırıyım köşeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 CE almaya değer mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Masquerade said: var mı bursalı pati, d&r'de camp yapacak :D var ama rüşvetle çalışcaz biz sıra beklemeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kasım ayı yalan olcak benim ders falan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Biz nerden preorder yapabilecez acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hehe biz yine karambolspor olacağız =p Aral a hiç güvenemiyorum, güvenebilsem dibimdeki d&r dan sipariş veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yaa söyle bi site istiyorum direk oyunun cıkacağı gece mailıma gelsin cd key düzgün site verebilcek varmı pek anlamam satıs sitelerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Darksun said: Hehe biz yine karambolspor olacağız =p Aral a hiç güvenemiyorum, güvenebilsem dibimdeki d&r dan sipariş veririm. aral getirtiyo bütün oyunları zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aral getiriyorda, çok keyfi beyefendiler, çıkan oyunu 10 gün sonra getirdikleride oluyor. İstermisiniz wotlk içinde kusura bakmayın bize yollamadılar ama 10 gün içinde gelecek desin? Tabi bunu hep son saniyede söylüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tbc icin yapmadılar bunun icin nie yapsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 üç beş kişinni oynadığı oyunlar değil bunlar, warhammer gibi bunuda zamanında getirmek zorundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben çıkışa doğru yine aral forumlarına yazıp d&rlara telefon edicem. İlla bi gece eventi olur yine, anadolu yakasındakiler toplaşıp gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 taksimde olsun alıp wotlk leri icmeye gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yine etiler ve bağdat caddesi diye yaparlarsa burda içeriz. ya bi sn ne içmesi yeslifer mıyız biz? O gece eve gidip deliler gibi wow oynamak varken insan içine çıkmak da neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aferim axedice, testi gectin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Woltk ıle ılgılı olarak.Su andakı arena pointler ve honor lvl 80 pvp rewardlarda ısımıze yarıyacakmı. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axedice said: Yine etiler ve bağdat caddesi diye yaparlarsa burda içeriz. ya bi sn ne içmesi yeslifer mıyız biz? O gece eve gidip deliler gibi wow oynamak varken insan içine çıkmak da neymiş? ahaha bu arada cd-key olarak satan bir yer bulabilir miyiz, hemen release gecesi elimizde olacak şekilde? clientı da netten temin etsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 honor evet , arena puanları hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Darti said: Woltk ıle ılgılı olarak.Su andakı arena pointler ve honor lvl 80 pvp rewardlarda ısımıze yarıyacakmı. ? arena pointler sıfırlanacak. honor puanların kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Arene puanları resetlenicek de honor ne olucak hala bilmiyoruz. Eğer honor aynen kalıcak derlerse ben de herkes gibi girip 75k cap kasıp öyle beklerim wotlki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ankaradada böyle bekleyecek falan varsa seve seve canlarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 honor reset olmaz arena puanlarida 71 oldugunuzda sifirlanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Cuce said: taksimde olsun alıp wotlk leri icmeye gideriz Of gökçen yoldan çıkartma gençleri. Ama neden olmasın, hybrid insan olun içmeye de gidin, whoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 O zaman ne gerek var ilk günden gidip almaya =p O gün gidin dağıtın sonra nasılsa günlerce dağıtamayacaksınız heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bizim burdaki dnr bu sefer de ayırmazsa bana adamı döverim ciddi ciddi ha bi de ilk wow aldım cd çizik çıktı arkadaştan copy paste yaptım, bc aldım corrupted çıktı c. paste yaptım. wotlk de bozuk çıkarsa aralın bina adresini verin bana >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar