arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 az önce numberone tv de gördüğüm şey gözlerime inanamama neden oldu bu kadar da mı taklitçilik ve rezillik olur dedirtti numberone da mayday diye bir program başlamış jackass olmaya çalışıyorlar uyarı yazıları bile jackass den kopya kaykay ile bowling salonunda kayıp kasklı kafalarıyla dabutlara çarpıyorlar birbirlerinin kafasına vuruyorlar , popolarını tekmeliyorlar gülüyorum ama komik olmalarına değil ,taklitçi hatta taklidi bile beceremeyen zihniyete gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Valla zaten Jackass taklit edilmesi güç olan bir program. Öyle bir grup manyak daha zor bulunur. Dışarıda gördüğü herşeyi "aa ne var ki ben daha iyisini yaparım" (Bkz:Paticik Vizyon Forumları) zihniyetindeki yurdum insanının da hemen olaya atlamasına şaşırmadım açıkcası. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 22 Nisan 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 mayis günü.. yaklasiyor di mi.. a ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 jackass den beteri yine mtv de vardı programı 2 kere gördüm adını bilmiyorum ingiliz tipler vardı jackass solda sıfırdı.. ama programı mide ve zihnim zor kaldırıyordu belkide o adamlar çekimlerde ölmüştür o yüzden bir daha görmemişimdir programı.. asıl sorun türk televizyoncularındaki taklitçi bilinç ve taklidi bile becerememe beceriksizliği..böyle programlar bence izleyiciyi enayi yerine koymaktır.. kalitesiz şeyle izleyiciyi keklemektir.bunu izleyen insan ertesi gün jackass i izlerse küfür eder bunlara, birşey becerememişsiniz der[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben bi tane izlemiştim ama jackass miydi yoksa senin dedigin diger programmıydı hatırlamıyorum elemanların ısırgan otunu bi kıçlarına sürmedikleri kalmıştı ehe ama 3üde çignemeye çalışırken patladılar beceremediler :) (adam çüküne bile sürdü ya yuh)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bir de söyle düşünün. Yer: Türkiye Number One Tv elemanları taklit jackass ciler gibi olmaya karar verirler ve taklit bir şaka yapmak için hazırlanırlar. Büyük bir mutfak ve tuvalet malzemeleri satan bir bayiiyi gözlerine kestirirler. Şakaya katılacak olan genç "ben daha iyi yaparım" gencimiz önceki günlerde bol bol yemekler yer ve bol bol müshil ilacı ve sinameki çayı içer. Kamyonetle ekibimiz bayinin önüne yanaşır ve genç kamyonetten koşarak bayiye girer. Bir tuvalet begenir ve herkesin gözü önünde tuvalete oturur ve sıçar. Sonuç: Adam bayide çalışanlar ve müşteriler tarafından linç edilir. [hline] türkiye de o şakalar yapmaya göt ister valla. Yaparlarsa da linç edilen adamların ya da dövülen kameramanların haklarını boşuna aramasınlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bizim festival lan o :D[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 jackass ten hemen sonra başlıyan bir tane daha var dediğiniz gibi yeni çıkmış herifler bigrup ingiliz işte ama bence jackass kadar olamazlar ve izlediğim kadarıyla da olamıyorlar sadece pislikabi mide kaldırıcı bir olay yani numberone dakini de geçen gördüm arkadaşının kafasına bilardo topu atıyordu taklitçi p*z*venk dedim kapadım tv yi walla[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 o söylediğiniz programın adı "Dirty Sanchez" ve o program bildiğim kadarıyla jackass'den eski.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 belki viva la bvam dır belli olmaz ama gerçekten iğrenç ya bir kaç hafta önce bunlar ormanda çıplak paintball oynuyordu ama hiç sansür yok heryeri gösteriyolar, bide ikitane sumocu gibi adam gelmişti onlarda çıplaktıneyse içim kalkıyo hatırladıkça (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi viva la bam değil. bunlar tam deli.kulağında takılı olan küpeyi penseyle çekip yırtanlar,birbirlerinin gözüne deterjan atanlar,ısırgan otunun üzerine atlayıp sonra yemeye çalışanlar, avucuna kusup sonra kusmuğuyla yüzünü yıkıyanlar, taşınabilir merdivenlerin üzerine çıkıp alttan arabayla merdivene çarpanlar "Dirty Sanchez"dekiler.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abicim johhny knoxwille, party boy (rick pontius) ve bam margera üçlüsü olmayan jackass'E jackass demem...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Jack Ass daha eski Dirty Sanchez'den. Dirty Sanchez'de jack ass özentisi ama Jack Ass'dekiler kadar manyaklar hatta daha bile manyaklar yani. NumberOne'dakini bende gördüm ve İğrendim direk. Bi gurup serseri taklit yapmaya çalışıyorlar. Adam lavoboda alıyo sabunu yiyio falan gerzekler becemiyorlar bile. sabunu bende yerim ne varki :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 neden kalıp sabun yiyorsun ki sıvısı var, daha rahat hazmedersin. Bak sıvı sabunu al direk dik sonra bol bol su iç. İçin dışın tertemiz olur :) Bu arada program konusunda herkese katılıyorum. Ben sadece bir gece yarısı sıkıntı halinde iken elemanların ağızlarına saç boyası sıkıp, sonra çok afedersiniz ne varsa kustukları bölümü görmüş ve direk kapatmıştım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 aslını birşeye benzetemiyorken taklidine ne diye bakayım ki..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: ghaldszar, 22 Nisan 2004 01:50 tarihinde demiş ki: Bir de söyle düşünün. Yer: Türkiye Number One Tv elemanları taklit jackass ciler gibi olmaya karar verirler ve taklit bir şaka yapmak için hazırlanırlar. Büyük bir mutfak ve tuvalet malzemeleri satan bir bayiiyi gözlerine kestirirler. Şakaya katılacak olan genç "ben daha iyi yaparım" gencimiz önceki günlerde bol bol yemekler yer ve bol bol müshil ilacı ve sinameki çayı içer. Kamyonetle ekibimiz bayinin önüne yanaşır ve genç kamyonetten koşarak bayiye girer. Bir tuvalet begenir ve herkesin gözü önünde tuvalete oturur ve sıçar. Sonuç: Adam bayide çalışanlar ve müşteriler tarafından linç edilir. [hline] türkiye de o şakalar yapmaya göt ister valla. Yaparlarsa da linç edilen adamların ya da dövülen kameramanların haklarını boşuna aramasınlar bence. Valla babamın mağzasında böyle bir olay vuku bulsa babam sıçtıklarını geri içeri sokar heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar