Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 başlık pek açıklayıcı değil, şöyle ifade edeyim: ragnarok online'da gördüm de aklıma geldi, sanıyorum ki çin mitolojisinde böyle bir undead varlık bulunuyor. aynı eski çinli gibi giyinmiş, fakat yuvarlak şapkasının önüne yapıştırılmış büyülü bir kağıtla kontrol altında tutuluyor zannediyorum. bir de habire hoplayıp zıplıyor, (bir yerde dursa bile hopluyor sürekli) çok güçlü de olsa gerek tahminimce. hatta tanrılar çıldırmış olmalı 3'te de vardı bundan, afrika kabilesinin canına okuyordu filan.. :-p hani net'te arattım da pek birşey bulamadım, acaba başka bir isimle mi arasam ya da bilgi bulabileceğim kapsamlı bir mitoloji sitesi biliyor musunuz? (sadece eski yunan içerikli olmayan)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tanrılar çıldırmış olmalı dışında eski 1-2 kung fu filminin de malzemesi olmuşlardır şahsen çok severim, ilginçtirler hatta sanırım nintendodaki ilk supermario da level 7 civarı çıkıyorlardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 süper söyledin, super mario land'de de vardı gameboy'da, herhalde en zor yaratık da onlardı.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ı ıh en zoru o bölümdeki mağralardaki dar alanlarda çıkan birşey atan örümceklerdi ama en atmosferiği denilebilir (bi de şu peru daki yürüyen dev kafalar baya iyiydi)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sen konsol nintendo'dan bahsediyorsan başka ama gameboy'daki super mario land'de 4. krallığın 1. bölümünde çıkıyorlardı ve acayip zordu öldürmesi. daha doğrusu ölmüyorlardı, geçici süreliğine safdışı kalıyordu, tabanları yağlıyordun hemen. o bölümü de geçemedim zaten.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 olm manyak mısınız niye anlaşıyosunuz lan siz?[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 rockerlar var hocam onlar da hop hop hopluyor[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 O alnına yapıştırdığı kağıt özel bi ofuda, yani üzerinde duaların bulunduğu bi çeşit mini scroll. Bu ofuda undeadleri durduran cinsten. Bi nevi yapıştırınca halt undead etkisi yaratan büyülü bi eşya. Munak, bongun hiç duymadım belki sadece oyunda adı geçen bi yaratık çeşididir. Legend of the Five Rings'in kitabında da yok.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 aynı oyundan bahsediyorum acaip zor değildi çünkü daima açık alanda çıkardı üstüne bi kere binerdin sonra uzaklaşırdın veya binmezdin.. ben oyunu defalarca bitirdim vaktinde, hala da duruo gameboy yanı başımda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hava atma bak ofuda fırlatırım alnına nekrofili seni.. :) horas'ım seni kırıcaz bak.. axedice kardeş işte bunların bir adı filan var mı diye merak ettim arattırmak için net'te..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 paticik masaüstü oynar dm - karakterler neler ? oyuncu 1 - büyücü oyuncu 2 - savaşçı oyuncu 3 - ozan oyuncu 4 - devamlı zıplayan çinli ölümsüz olcam zıp zıp zıplicam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Sam yanlış hatırlamıyorsam bu dediğin şahıslar hakkında bilgi Kara-tur veya Legend of Five Rings in monster manualında vardı.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Hmm evet varmış, isme göre bakmıştım ben. Hopping Vampire. Defin işlemi uygun yapılmadığında bu şekilde hortluyormuş. Yanlız isimden kaybediyo. İnsan şöyle katsurabakayaki gibi bişey beklerken ne öyle hopping mopping düzeltme : efenim Gyonshi imiş bunların orjinal adı. O kadar da abuk diil[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 22 Nisan 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 "Yanlız isimden kaybediyo. İnsan şöyle katsurabakayaki gibi bişey beklerken ne öyle hopping mopping " euheue bir resim varmi ya, en azindan tanrilar çildirmis olmalidan.. unuttum çünkü ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 "In the movie Mr. Vampire, the priest meets with his client Mr. Lin in an English Tea House to advise him on the best date to rebury his grandfather. In matters involving the dead the priest must be especially careful -- everything must be done properly and respectfully to avoid upsetting the spirits of the deceased. And even then, it's no guarantee." ahan da şu link 85 yapımı mr vampire diye bir filmi anlatmış ama gyonshi konusunda bişiler var: (tanrılar çıldırmış olmalı 3'te de aynı adam oynamıştı zaten) http://www.subwaycinema.com/frames/archives/gore2002/vampire.htm ekleme: ehue linke bakın mutlaka çok komik ama bilgilendirici bir faq var gyonshi'ler üzerine.. :-p "Q: Why do they want to kill me? A: Because they're evil and dead and stinky." bu arada 86-99 yılları arasında 5000 kadar gyonshi filmi çevrilmiş hong kong'da, obaraa dedim be.. [signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. [Bu mesaj Sam tarafından 22 Nisan 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Sam, 22 Nisan 2004 01:27 tarihinde demiş ki: bilgi bulabileceğim kapsamlı bir mitoloji sitesi biliyor musunuz? (sadece eski yunan içerikli olmayan) tabi buyur www.pantheon.org[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar