Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ulan bankamatik kartına neden taksit yapılmıyormuş ala alaa ya nasıl alacam ben şimdi pspyi. bütün parayı ona versem nasıl yaşayacam şimdi ben ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bence ufak ufak biriktir birazcık daha sık dişini sonra zorda kalma madem taksit yapmıyolar8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ühü normalde bankamatiğe taksit yapılmıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 vısamı bu yapılsın akıl var mantık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kredi kartı kart alcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Valla benim kontörlü bonus kartıma taksit var çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 la başlığı görünce biri benim gibi 850 ytl taksit ödüyo filan sandım.. sevincektim tam böhüüüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ama vörld piley kılap :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eisenheim said: la başlığı görünce biri benim gibi 850 ytl taksit ödüyo filan sandım.. sevincektim tam böhüüüy fazlası olan da vardır yau.. sen sevin yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yoktur be nereye vardır birsürü taksiti var ölecek işte icra memurları gelecek nihaha. ankarada kredi kartı olan vağmı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ractamainus said: eisenheim said: la başlığı görünce biri benim gibi 850 ytl taksit ödüyo filan sandım.. sevincektim tam böhüüüy fazlası olan da vardır yau.. sen sevin yine de. 850 senin taksitin olsun sen sevin bakim oluyomu.. ben anca bitince sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eisenheim said: Ractamainus said: eisenheim said: la başlığı görünce biri benim gibi 850 ytl taksit ödüyo filan sandım.. sevincektim tam böhüüüy fazlası olan da vardır yau.. sen sevin yine de. 850 senin taksitin olsun sen sevin bakim oluyomu.. ben anca bitince sevinirim.. yau bende fazlası da var. türkiye'nin %213434'ının eşek kadar taksidi var demiş isviçreli bilimadamları dün. "o yüzden sevin" diye de eklemiş ingiliz bilimadamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 keşke 850 ytl taksidim olsa şuan benden mutlusu olmazdı heralde,her ay ortalama 4000 ödemem var :( ama ödeyen kim oda var :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ohoo ödeme taksit konusu açılırsa benim ailem kadar batağa saplanmışı az bulunur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 agalar sız en ıyısı toplanıp plan yapıp banka neyım soyun baska turlu ıkı yakanız bır araya zor gelır gıbı gozukuyor hersey bır forumda kredı kartı borclarından yakınan genclerın mesajlasmalarıyla basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nileppezdel said: Valla benim kontörlü bonus kartıma taksit var çok güzel :) teknik olarak kredi kartı gibi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 taksit çok da güzel birşey değil, geçen son taksidini ödedim aldığım ayakkabının ayakkabı eskidi ben hala taksidini ödüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nileppezdel said: Valla benim kontörlü bonus kartıma taksit var çok güzel :) Küçük çocuk kredi kartı be o, değiştir onu o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yaş sınırı var normal kart için ben gittim defol git büyü de gel dediler mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Anevquemar. said: ankarada kredi kartı olan vağmı ? :) var. her ay için senet yaparız, toplam ödediğin miktarın %30 fazlasını da komisyon olarak alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xaenin said: nileppezdel said: Valla benim kontörlü bonus kartıma taksit var çok güzel :)Küçük çocuk kredi kartı be o, değiştir onu o ne öyle. dsfsg harbi abi, o ucuna zincir takılan kart di mi bu. aman uzak olsun dsf. sakın çıkarma onu sağda solda, git annenin ya da babanın üstüne bi kart çıkarttır adam gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xaenin said: nileppezdel said: Valla benim kontörlü bonus kartıma taksit var çok güzel :) Küçük çocuk kredi kartı be o, değiştir onu o ne öyle. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ginaly said: Anevquemar. said: ankarada kredi kartı olan vağmı ? :) var. her ay için senet yaparız, toplam ödediğin miktarın %30 fazlasını da komisyon olarak alırım. yüzde yüz otuz komisyon olmaz babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar