Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim çakınca yanan çakmaam var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xenocide said: benimde pilsiz fenerim var lan nolmuş böle kolu var çeviriyon enerji üretiyo falan. hatta 15 dkdır çeviriyorum sıkıntıdan. kızlara selam. fenerle kız tavlamaya çalışıyorum acınacak haldeyim plazmadan daha etkileyici kesinlikle de. en azından nadir bisey. bilimsel bi degeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ekmek said: fede said: lan şu topikte 6 sayfa filan postum var ya. ne kadar gereksiz bi adamım lan biraz vicdanımı rahatlatayım bari geri kalan 47 sayfadan daha anlamlı o mesajlar ^^ canın sağolsun lan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Biz silah bile çekmedik be ne savaşması :D Sen onu bunu bırak da yattan bahset biraz yattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 daha savaş yeni başlıyor dostum. yooo yooo dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 rap var abi yapiyim mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: sesu said: ben bu psu dan hoşlandım galiba Yaa duyun da utanın Size rağmen ölümüne savaştım resmen Ben sana aşık olduğumu 60 sayfadır söylüyorum zaten bidaha söyliyim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yeter ben yatıyorum kızım sende gel işte yarın maça ölür müsün a.k.partiilçeteşkilatı? başkasıyla buluşaaksan istanbuylun göz bebeği göztepede sportif sağlıklı faaaliyetlerile leziz kebapların kucaklaştığı bir platfoırmda buluş bir taşla kuş sürüsü fln uykum geldi şimdi soğuk odada sıcacık yaytağıma kedigibi kıvrılıp uyuyacağım uyandığımda ,ilkokula başlamış biri olarak kalkmakistiyorum arı maya resimli kokulu silgim, beslenme çantam johann faber hb kalemlerim ilk ders çantam ilk ders zili semiha öğretmen alfabe, okumayı sökememe, okumayı sökemediğin için iki gün okula gitme okula küs evde annen öğretsin okumayı karnen heppekiyi olma paso orta getir ortalama öğrenci ol... orsbucukları geri verin çocukluğumu! iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: lan 2 gündür feyk olduğunu bile bile eğlenebiliyorus ne güzel. salı günü sesudan yana bişey çıkmazsa kim fake kim değil görürsünüz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kendini şöyle 5-10 kere daha quotelasana. çok güzel şekiller çıkıo ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Psikopati , fake misin nesin bilemem ama sinir sistemini takdir ettim. Bir küfür etseydin bari bize,pardon Jürgen bilemedik abi deseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: psıkopati said: sesu said: ben bu psu dan hoşlandım galiba Yaa duyun da utanın Size rağmen ölümüne savaştım resmen Ben sana aşık olduğumu 60 sayfadır söylüyorum zaten bidaha söyliyim hadi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kanal d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 vayy diorum başka da bişey diemiorum forumun azimle sıçan karıncası ilan ediorum psi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aga film izlicem diye taktım cd'yi açtım filmi 25 dkdır pauseli olarak bekliyo yeterin be kapatıyorum yazmayın fazla bişey geldiğimde uğraştırmayın beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yeter ya . yarın okurum devamını olursa bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 buluştuktan sonra buluşma fotolarımız koyarız buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hadi bakalım hayırlısı :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan sesu bizimle feci derecede kafa buluyor sanırım :D Buluşma fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz lkdsjgklsdg. Hade ii sabahlar millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: lan sesu bizimle feci derecede kafa buluyor sanırım :D Buluşma fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz lkdsjgklsdg. Hade ii sabahlar millet. Bende tırsıyorum valla Fikrini ne değiştirdi acaba sesu buluşmaya kadar geldi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dayak var. fui sin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 mor cizgili t-shirtun ve emo olmaya uygun sacların belki. belki sabreden bi dervis olman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: Baluu said: lan sesu bizimle feci derecede kafa buluyor sanırım :D Buluşma fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz lkdsjgklsdg. Hade ii sabahlar millet. Bende tırsıyorum valla Fikrini ne değiştirdi acaba sesu buluşmaya kadar geldi olay hoşuma gitti bu kadar uğraşman benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 a-) fake olduğunu ve kimin fake i olduğunu söylemiş olabilirsin. b-) zaten sesu'nun feykisindir c-) sesu cidden fotoğraftaki eleman olabilme ihtimaline kapılmıştır. d-) sesu'nun hesabı ele geçirilmiş ve başkalarınca eşşek şakası tarzında kullanılıyordur. e-) bu topic'de yaşananların hiç bir şekilde gerçeklikle ilgisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar