psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baluu said: flaş flaş flaş.. platonik olarak aşık olduğu insanın cinsiyetinden habersiz genç, fake fotoğraflarını kullandığı forum sakini tarafından 666 yerinden bıçaklanarak, bandırma yakınlarında denize atıldı... ben ortaya söylemiştim zaten sesu deyince şeyoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 O adam cunku. Adam zamaninda benim listemdeki bir tip icin `Bilader hop listendeki biri fotolarimi kullaniyor ne ayak lean!` diye mesaj atmisti. Ben de `ne bileyim ya eklemis kabul etmisim erkek fotolarina mi bakiyorum sanki.` diye geri yapmistim. Sansa denk geldi iste bu da ayni adamin fotolarini kullaninca. Vay anasini dedim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ahahah ben aslında psikopatiyim ve hem de caner cin im. ve de lexius. suclanmak kotuymus ama bi yandan heyecan da verici=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: adamınbiri said: web cam mi var? sen nerden biliyosun? yok mudur nebilim tanımıyorum ki ben baluu bende tam gidiyodum hea bak yine aynı şeyi düşündük:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 look o vakit senin bize bu elemanın farklı 1-2 fotosunu koyman lazım ki sana inanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 imzalık lafı kaan söyledi 10 sayfa önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: ahahah ben aslında psikopatiyim ve hem de caner cin im. ve de lexius. suclanmak kotuymus ama bi yandan heyecan da verici=)) lex'i suçlama gazabı kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: flaş flaş flaş.. platonik olarak aşık olduğu insanın cinsiyetinden habersiz genç, fake fotoğraflarını kullandığı forum sakini tarafından 666 yerinden bıçaklanarak, bandırma yakınlarında denize atıldı... yeşilçam da 3.bi kişi olur ya ilişkiyi onaylamayan onlara benzedi. Baluu yardımcı ol ama :D :D yangına yel değirmeniyle gidiosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 LOSTTAN BETER OLDU LAN BU. ÇORBA OLDU HERŞEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu konudan bişe çıkmaz. sahur vakti gelmiş zaten, ben de gideyim bişeler yiyeyim. aslında modlara söyleseniz onlar mesaj atılan ip adresini falan görüyodur. yer tespiti yapar, gider bakardınız fake mi değilmi diye ssdfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hikaye yazmayın lan fake falan değil işte şurda beni kaba konuşturuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu hiç sevmez kaba konuşan erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sakın kaba konuşma. herkes aç kurt gibi bekliyor. direk dalarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çete savaşları gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o zaman patisykoya donuyo gozler yine. bu fotoları nasıl akardın madem bilga aktarmak icin hic bi teknolojik vasfın yok?? sorarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 topiğe böyle bakıyorum artık. sesu sen de bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: o zaman patisykoya donuyo gozler yine. bu fotoları nasıl akardın madem bilga aktarmak icin hic bi teknolojik vasfın yok?? sorarım sana bilgisayrdaydı bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: psıkopati said: feyk paranoyası fena sarmış olum sizi. olum die bi bayana hitap edilmez! bi bayanamı sadece eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o zaman hafta içi buluşalım görüşelim istanbuldaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet evet en iyisi(tu) ama resim isteriz elinize paticik yazın? belki sesuda fakedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: o zaman hafta içi buluşalım görüşelim istanbuldaysan. ve randevuyu koparır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha buluşma teklifi geldi. bunlar bir de çıkarsa var ya fsane olur :D ama sanmıyorum sesu gelmez. uzaktan bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 azmin zaferi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar