psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hatta derleme http://img206.yukle.tc/image.php?id=7371sdsds.JPG http://img200.yukle.tc/image.php?id=7448psiko.JPG ahanda son resim pc deki valla http://img209.yukle.tc/image.php?id=1203sasasasasa.JPG koyamadım düzgün idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi ben saçıyla dalga geçmicem ama sen berber diyince. bi karikatür vardı. nobel ödülüne gidenleri kesiyodu berber. onu koysanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 paticik yazılı resmi koyarsan burada sana saldırmak isteyen bu aç güruhu yeneceksin dostum. hem belki sesu yorum da yazar o zaman. kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bi koymadım patili bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Masquerade said: paticik yazılı resmi koyarsan burada sana saldırmak isteyen bu aç güruhu yeneceksin dostum. Kesinlikle katılıyorum. Bu aç guruhun, bu işssizler ordusunun elinde kalan tek ve son koz bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 vivavale said: PhysX said: patiden biri olduğuna dair herhangi bir kanıt görmeden ben olsam yorum bile yapmazdım sesunun yerinde bide şu şekilde düşün neden feyk yapsın ki eline ne geçcek. herkes bu şekil düşünseydi; forward mailler olmazdı forum trolleme denen hadise hiç olmazdı gereksiz yere msn-account hack vakaları yaşanmazdı. vsvs.v.sv.sv. kısaca ego tatmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 inanma bunlara birader. malzeme arıyorlar. bulamadılar. kaldılar öyle :D oyuna gelme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aç güruh ne olm. kimi tutuyosunuz siz. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psikopati resimden sonra nelere asık olucaktı?!! telefondaki kadınin sesine, sinemadakinin parfümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oper ters piskoloji diyosun..tuttum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fotoğrafına baktım, tatlı çocuksun aslında, ama feyk misin değil misin anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 F5 e basmak icin verilen emeklere yazik... EPIC FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kıskananlar çatlasın. bu aşkı destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 vivavale said: PhysX said: patiden biri olduğuna dair herhangi bir kanıt görmeden ben olsam yorum bile yapmazdım sesunun yerinde bide şu şekilde düşün neden feyk yapsın ki eline ne geçcek. diğer feyklerin eline ne geçiyorsa o neyse paticik unsuru birşey göremezsem bu buraya son postum. sesuyu da tanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bidakka lan. yatacaktım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çok pis aceleye getirdiniz çok düzgün resmim yok sağda solda iki üçtane resim var dı onlar işte. v3 telefon benim çeksem gönderemiyorum yeterli alt yapı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi konuyu bölelim öyle zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dunno said: psikopati resimden sonra nelere asık olucaktı?!! telefondaki kadınin sesine, sinemadakinin parfümüne. abi ben parfume asık oldum..kalabalık bir ortamda kızın biri portakallı tofita gibi kokuyodu parfumu..utandım soramadım ama hala burnumda koku :mal: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: bidakka lan. yatacaktım lan ben yavas yat bomba patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yatacaktım tam sesunun mesaj geldi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kjshjkghsd oper'in anıları depreşmiş :D psi, olum bi de boydan ver lan bakarsın ordan bişi yakalarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: fotoğrafına baktım, tatlı çocuksun aslında, ama feyk misin değil misin anlayamadım işte bu! takdir ettim valla. barbu, evet ters psikoloji :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 PhysX said: sesuyu da tanıyordum laf arasında önemli bi ayrıntıyı da gözler önüne serdiğine dikkat çekiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xenocide said: vivavale said: PhysX said: patiden biri olduğuna dair herhangi bir kanıt görmeden ben olsam yorum bile yapmazdım sesunun yerinde bide şu şekilde düşün neden feyk yapsın ki eline ne geçcek. herkes bu şekil düşünseydi; forward mailler olmazdı forum trolleme denen hadise hiç olmazdı gereksiz yere msn-account hack vakaları yaşanmazdı. vsvs.v.sv.sv. kısaca ego tatmini bence medeni cesaret gösterip foto koydu psiko.üstelik feykse mutlaka ortaya çıkacaktır.ondan sonrasınıda hesaplamıştır herhalde.yahu neden böle oldu ki hiç mi güvenmiyo millet birbirine yahu :S :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baluu said: kjshjkghsd oper'in anıları depreşmiş :D psi, olum bi de boydan ver lan bakarsın ordan bişi yakalarız :D ne anısı hacı? ben burda böyle bi olay yaşamadım ki :S lan yoksa biri benim hesaba girip birine mi asıldı ? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar