Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle arada bi laga giriyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

tansiyon düşükse ani hareketler yapma.yani uzanıyosun mesela birden kalkıp yürümeye baslama, doğrul biraz bekle öle kalk fln yaşlı gibi yap yani.bende de var o spike yiyorum ani hareket yapınca bazen.
geçen uzanmıştım salonda teelfon çaldı kalkıp yürüdüm hızlı hızlı sora bi spike girdi orda yere fln düşmüşüm spike geçince annem yanımdaydı felan çok fena :/
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da oluyordu, baş dönmesi, halsizlik falan. Yatıyodum kalbim bam bam fırlaya fırlaya atıyodu, solunumum hızlanıyodu, tansiyonum yamuk yumuk oluyordu. 3 gün önce sigarayı bıraktım, çivi gibi tansiyonum şu anda, merdivenlerden inip çıkınca kalbim ağzıma gelmiyor mesela. 6 yıldır sigara içiyordum, bu kadar iyi hissetmeyi özlemişim gerçekten. Tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bu göz kararması normal olması lazım, herkeste oluyor. Mesela yatarken birden fırlayınca ayağa gözlerim bayağı bir kararıyor benim de, sonra geçiyor. Aynı şekilde bilgisayar başında günlerce kalıp birden fırlayınca da sdfgsg. E yatarkenki kan basıncı ile ayağa kalkıncaki kan basıncı farklı, alet ayarlayana kadar ufak bi lag oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
xae inandın mı cidden 3 güne 6 yıllık sigaranın etkisinin geçeceğine. savunmuyorum sigara içmeyi de tabii ki de, 3 günde de geçmez. piskolojiktir o

Etkisi geçti demiyorum, ama zaten tansiyon düzelmesi 8 saat sigara içmeyince de oluyormuş. Etkisi tamamen geçmedi, ama geçtiğini hissediyorum, daha canlı hissediyorum kendimi, daha mutlu hissediyorum böyle sağlıklı olacağımı düşündükçe.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Bana da oluyordu, baş dönmesi, halsizlik falan. Yatıyodum kalbim bam bam fırlaya fırlaya atıyodu, solunumum hızlanıyodu, tansiyonum yamuk yumuk oluyordu. 3 gün önce sigarayı bıraktım, çivi gibi tansiyonum şu anda, merdivenlerden inip çıkınca kalbim ağzıma gelmiyor mesela. 6 yıldır sigara içiyordum, bu kadar iyi hissetmeyi özlemişim gerçekten. Tavsiye ederim.

sigarayı 7 temmuzda bıraktım galiba tam tarihini gris biliyo aynı gün falan bıraktık çünkü. bütün yaz köpek gibi spor yaptım 2 ay olmuş bırakalı aynı yaklaşık 5-6 senedir içiyodum
bende o derece bir değişme olmadı. psikolojik o biraz niyet kırmak için söylemiyorumda sillerin tamamen hiyıllanması bile en az 2 sene sürüyor falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...