Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Güneşe alerjisi olanlarda olur bu güneşe çıkınca ama gece ne alakaysa:S Floresan yapıyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kristallerin oynamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 güneşe çıkınca da direk hapşurmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benimde ani ani gelen göz kararmalarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yaşlı teyzelerin gün topiğine döndürmüşsünüz ortamı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kimin kayninda var bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tansiyon düşükse ani hareketler yapma.yani uzanıyosun mesela birden kalkıp yürümeye baslama, doğrul biraz bekle öle kalk fln yaşlı gibi yap yani.bende de var o spike yiyorum ani hareket yapınca bazen. geçen uzanmıştım salonda teelfon çaldı kalkıp yürüdüm hızlı hızlı sora bi spike girdi orda yere fln düşmüşüm spike geçince annem yanımdaydı felan çok fena :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bana da oluyordu, baş dönmesi, halsizlik falan. Yatıyodum kalbim bam bam fırlaya fırlaya atıyodu, solunumum hızlanıyodu, tansiyonum yamuk yumuk oluyordu. 3 gün önce sigarayı bıraktım, çivi gibi tansiyonum şu anda, merdivenlerden inip çıkınca kalbim ağzıma gelmiyor mesela. 6 yıldır sigara içiyordum, bu kadar iyi hissetmeyi özlemişim gerçekten. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şu recep ivedikin boyacı ile olan reklamı var ya. onu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yaşlanıyosunuz arkadaşlar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 xae inandın mı cidden 3 güne 6 yıllık sigaranın etkisinin geçeceğine. savunmuyorum sigara içmeyi de tabii ki de, 3 günde de geçmez. piskolojiktir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Beyler bu göz kararması normal olması lazım, herkeste oluyor. Mesela yatarken birden fırlayınca ayağa gözlerim bayağı bir kararıyor benim de, sonra geçiyor. Aynı şekilde bilgisayar başında günlerce kalıp birden fırlayınca da sdfgsg. E yatarkenki kan basıncı ile ayağa kalkıncaki kan basıncı farklı, alet ayarlayana kadar ufak bi lag oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yemek yediketn snra deli gibi uykuem geliyor ya benimde. ne iş bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Spastik_Serce said: yemek yediketn snra deli gibi uykuem geliyor ya benimde. ne iş bilen varmı aynen bende de öyle oluyo özellikle ramazanın başından beri daha fazla oluyor. (dipnot oruçla alakalı değil). uykum gelincede hiçbirşey yapasım olmuyor. kan şekerinin yükselmesiyle mi alakalı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fede said: xae inandın mı cidden 3 güne 6 yıllık sigaranın etkisinin geçeceğine. savunmuyorum sigara içmeyi de tabii ki de, 3 günde de geçmez. piskolojiktir o Etkisi geçti demiyorum, ama zaten tansiyon düzelmesi 8 saat sigara içmeyince de oluyormuş. Etkisi tamamen geçmedi, ama geçtiğini hissediyorum, daha canlı hissediyorum kendimi, daha mutlu hissediyorum böyle sağlıklı olacağımı düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Cok iyi yApMışsın bırakmakla, nE güzeL... ehe şaka yaptım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Arada bi ben de kadere küsüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 patinin yas ortalaması 20 çıkmamış mıydı yahu nedir bu yaşta bu kadar maraz. benim de kalp ritmim sapıtıyor arada öhhö öhü kendimi shadow lab da dımdızlak bulmıyım sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Her sene artıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xaenin said: Bana da oluyordu, baş dönmesi, halsizlik falan. Yatıyodum kalbim bam bam fırlaya fırlaya atıyodu, solunumum hızlanıyodu, tansiyonum yamuk yumuk oluyordu. 3 gün önce sigarayı bıraktım, çivi gibi tansiyonum şu anda, merdivenlerden inip çıkınca kalbim ağzıma gelmiyor mesela. 6 yıldır sigara içiyordum, bu kadar iyi hissetmeyi özlemişim gerçekten. Tavsiye ederim. sigarayı 7 temmuzda bıraktım galiba tam tarihini gris biliyo aynı gün falan bıraktık çünkü. bütün yaz köpek gibi spor yaptım 2 ay olmuş bırakalı aynı yaklaşık 5-6 senedir içiyodum bende o derece bir değişme olmadı. psikolojik o biraz niyet kırmak için söylemiyorumda sillerin tamamen hiyıllanması bile en az 2 sene sürüyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Psikolojik olduğunu biliyorum abi, ama kendimi çok iyi hissediyorum yani. Sabah kalktığımda ciğerimde o kütleyi hissetmiyor olmam bile kendimi süper hissetmemi sağlıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi adamın şevkini kırmayın devam Xaenin devam abi tebrik ettim. Darısı bana. Ulan tad alması bile değişiyo insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hakkaten değişiyor. bi yerden sonra bırakmayı düşünüyo zaten insan. 2 senedir içiyorum 1 senedir bırakmayı düşünüyorum ben nasıl olacak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi bayramdan sonra bırakırsın zaten sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 şeytan pipisi abi içmeyin şu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar