roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oper said: Xenocide said: became a fan of Allah (cc) de varmı? become e kul of Allah vardır belki. ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Allah yok ki cehennem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ekmek Kuran çarpsın!(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Raincloud bu yaptığın ikinci gönderme bana =/ Bi kez daha tekrarlarsan tenhada kıstırırım seni. Rüyalarında seni minibüste ekmekle döven kızlar görürsün. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 (:DAma sevdiğimden saygı duyduğumdan yapıyorum ekmek biz seni çok seviyoruz cidden. ( Bu lafları soylememde tenhada kıstırma ve ekmekle dövme olayının etkisi büyüktür ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 (:D çok gerginim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 government? public service?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cons said: sas su altı savunmadaymış muhammed allah ta cc coupe cabrio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 azuhzauhzauzah >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Sly-One said: Ardeth said: Sly-One said: facebooku kapatsınlar mı ? evet kapatsınlar siz asosyalsiniz diye milleti de buna zorlamayın. auhhuahua, "facebook ile sosyalleşiyorum lanet olsun! cool cool cool effect" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öyle deme agali arkadaşlıktır networkingdir cart curttur ciddi anlamda bi kaynaşma yaratıyor . öyle olmasa bi kere dünya kadar böyle site açılmaz bir de yonjadır myspace dir facebooktur buralara kız kaldırmak için acc almazdı millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Masquerade said: Sly-One said: Ardeth said: Sly-One said: facebooku kapatsınlar mı ? evet kapatsınlar siz asosyalsiniz diye milleti de buna zorlamayın. auhhuahua, "facebook ile sosyalleşiyorum lanet olsun! cool cool cool effect" Hayır, gelip tanımadığınız insanlara 15 yaşındaki lamer zekasıyla yorumlar yapmayın öncelikle. Facebookla sosyalleştiğini söylemedim kimsenin, ama kapasınlar demek de "ben kullanmıyorum, minik dünyam bana yetiyor ihtiyacım yok böyle şeylere ehi ehi" demek oluyor genelde o zaman. Bu da kısmen asosyallik ya da eziklik. Üstelik mesajı attığım kişi cevap vermemiş, kendisi yakın arkadaşımdır. Siz hem asosyalsiniz alınıyorsunuz size atılmayan kemiği kapıp bana koşuyorsunuz. İstemiyorum kemiği bırakın yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Terbiyesizlik etmeyin len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xenocide said: became a fan of Allah (cc) de varmı?CC de chrono commando olur artık :P tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hey guys... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yok cc crowd control. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Close combat? asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cc coupe cabriodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sly-One said: Masquerade said: Sly-One said: Ardeth said: Sly-One said: facebooku kapatsınlar mı ? evet kapatsınlar siz asosyalsiniz diye milleti de buna zorlamayın. auhhuahua, "facebook ile sosyalleşiyorum lanet olsun! cool cool cool effect" Hayır, gelip tanımadığınız insanlara 15 yaşındaki lamer zekasıyla yorumlar yapmayın öncelikle. Facebookla sosyalleştiğini söylemedim kimsenin, ama kapasınlar demek de "ben kullanmıyorum, minik dünyam bana yetiyor ihtiyacım yok böyle şeylere ehi ehi" demek oluyor genelde o zaman. Bu da kısmen asosyallik ya da eziklik. Üstelik mesajı attığım kişi cevap vermemiş, kendisi yakın arkadaşımdır. Siz hem asosyalsiniz alınıyorsunuz size atılmayan kemiği kapıp bana koşuyorsunuz. İstemiyorum kemiği bırakın yere. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 FromTheHell said: o tarz şeyler var. sdsdf "bağışlayan allah" fanı ol gibisinden. bende bağışlayanından alıyım lütfen gazabı olanı falan istemem ıh yok walla bağışlayan iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cc coca cola aga sponsoru allahın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 lan gülüp çarpılcam şimdik dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar