Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bir mail ile bana ulaştı, sizle paylaşayım dedim. G.O.R.A Filminden replikler: -Apollo 31 napıyorsunuz orada bu duman da ne? -Mangal yakıyoz güzel kardeşim... Hapla olmaz ki bu beslenme işi... -Bilememişsiniz siz... Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var,derhal söndürün... -Delikanlı adama bişey olmaz... -Houston bi problemimiz var? -O zaman hep beraber tekrar edin: "Eşhedüen laa ilahe.." -Turkship IA22BC23 motorları kapattınız bi sorun mu var? -Yok be Hostoncuğum... Jüpiter çekiyo... Zaten boşa aldım, fazla yakmasın alet... -Alo Hustin benzin bitti napcam? -Naptın lan o kadar benzini, içtin mi? -Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yarıştım. Ama var yaa sana ne diyim, ne hızdı beee... -Deme! -Houston Challenger Houston... Ruslarla kenetlenmemize olanak yok... -Neden Challenger? -Hanım kızıyor:"Burada kenetlendiğin yetmiyor mu Ruslarla bi de orda kenetlencen" diyo... -Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!! -Ne var, ne oldu? -Haydar abiyi dövüyorlar, yetişin... -Hustin... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatıyo herifler... Canımız sıkıldı... Dönüyoruz biz yaa... -Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldığım VCD'nin ikincisi bozuk çıkmıştı da izleyemedim... -Nerden aklına geldi şimdi? -Kazım abinin kafasına bişiy yapştı da çıkaramıyoz bi türlü. O sebeple... -Hasss.... -Houston ilkyardım çantası nerdeydi ya? -Yine ne b.k yediniz lan? -Ya geçenlerde Uşak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da. Tanıdı bizi ib..ler. Kırdılar Cemal abinin faunusunu. -Houston.. -Efendim -Vali Bey'e söyleyin yarın okulları tatil etsin. Kar geliyo, ben gördüm... -Houston? -Noldu Apollo... Apollo noldu? -Aya inemiyoruz? -Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... -Hass...tir o zaman... -Alooo Hüstin.. -Dinlemedeyiz, devam et... -Abi salak Ahmet, mekiğin anahtarını içerde unutup çıkmış ay yürüyüşüne... -Eeee? -Kaldık abi burada. Camı kırdım ben, telsize uzanabilmek için. Yani artık, içeri girsek de değişmiyor olay. Sonradan aklıma geldi cam kırılınca... Şey ölücee... (Hüstin görevlisi ofisteki basın sözcüsüne) -"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yaşamlarını yitirmişlerdir" -Aynen bu metni yayınlıyosun... Hadi gözüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bunlar ekşi sözlükten alınma ve gorayla bi alakası olduunu sanmıyorum.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ben mail'in yalancısıyım :p öle dediler bende yazayım dedim ahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 zuzuzuzu LOL ajhajhejha[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ehe evet ekşiden alınma ve bunlar orda ezelden beri vardı. Cem Yılmaz'ın ekşiyi kaynak olarak kullanacağını sanmıyorum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Buradan çıkarılan sonuç; Demek ki her gelen maile inanmayacakmışız arkadaşlar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Private Sözlükte'de de var hüstın geyiği Mailden sana gora geyiği die mi geldi hımmm Seni çok pis kandırmışlar sorry :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bunlardan daha dolu war.. 2 sene önce okumuştum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bunun kaynagini arastircaksin. yapan arkadasin internet baglantisini kopartçaksin, bir daha böyle mailleri forwardlamiycak.. kimil zararlisi heri.f..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Marsta hayat yok abi 9 oldumuyatıyo herifler.. cok güzel ya ehehe[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ben de yaziim bari bi iki bilimsel replik : - houston.. - evet? - deniyorum abi orda mısınız diye, yok bi şey. -hüstiiiin,lan biz hakkaten uzayda mıyız şimdi? -apollo31, onaylandı. - ba mına goym teknolojiye bak beee. -houston,fener maçı kaç kaç? - houston.. - buyur - nuriyeye yollasak mı bi telsiz be, hadi aabi be - bu yükseklikten imkansız - allahından görürsün inşallah -alo alo, arkadaş arıorum arkadaş. - apollo napıyosun?!! - buluruz belki kafa dengi birilerini,sizden hayır yok ... - houston... abi oyun yok mu bu alette? -anlaşılmadı kaşif 12? -yok abi, haşim diil, şevki ben... hani tanışmıştık kokteylde - ne diyosun be kardeşim? -oyun diyorum abi.. af buyur kıçıkırık telefonlarda bile snake var,raket var... ayıp valla. - çıkıp istop oynayın siz, anca keser, hadi bakiim... -houston, sanırım koaksiyel ateşleme sisteminin duplikasyon böşlümünde yakıt sıkışmasından kaynaklanan bi hata var. - gemi gidiyo mu genç? - onaylandı houston... - devam et o zaman devaaam. -houston? üşüdüm olum ben, güneşe yaklaşacam biraz. -houston? - evet apollo? - abi bizim birazdan uçuş var da vedalaşıyim dedim. hakkını helal et, birlikte çok güzel konuşmalarımız oldu, uçup da konmamak var... - helal olsun apollo... - houston.. - buyur? - abi ne zaman ateşlicez bu motoru, burası sıcak oldu... kan beynime toplandı... kim bulmuş bu kalkış pozisyonunu.. na koyacam... - memede pislik varmış apollo, emrullah abi bakıyo şu anda. - houston.. - efendim abi? - aya inmek üzereyiz. - hadi hayırlısı. - kraterli olandı di mi ay?? -houston... - söyle... - şu anda ayda yürümeye başlıyorum... benim için küçük, insanlık için büyük bir adım... - tamam artislik yapma.. gözümüz miyop diye bizi yer ekibine vardiler, her attıınız adımı caka olsun diye mi söylüyosunuz hıyar herifler! - houston? - evet apollo? - abi biz hani birazdan ruslarla kenetlencektik ya... - evet? - hah işte onu yapamıcaz? - neden??? - az önce yanımızdan geçerlerken apo heriflere hareket çekti de... kilitlenirsek herifler bize fena kitlenicekler de o bakımdan...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 - houston.. - efendim abi? - aya inmek üzereyiz. - hadi hayırlısı. - kraterli olandı di mi ay?? said: Ahaha bu güzelmiş[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 - houston.. - evet? - deniyorum abi orda mısınız diye, yok bi şey. -hüstiiiin,lan biz hakkaten uzayda mıyız şimdi? -apollo31, onaylandı. - ba mına goym teknolojiye bak beee. çok güzel :-P[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bunu okuyup sevenler bunu da okudu ve daha çok sevdi.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 - houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi, egitimlere katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti. - let it go. ------------------------------------------------------------ - alow huston sorun var... - ulan bi de sorun cikarmayin adam olun delikanli olun bes dakka gene ne var? - tuvalet tikandi bi vidanjor.. - nasi yani? - ahmet abi, allah seni inandirsin naa bole kol gibi... hani... kabizmista... - (dan) - huston... - bu gorevli arkadas kendisini vurdu, yerine bi baskasi gelecek uc yil bekleyin lutfen! ------------------------------------------------------------ Bunlarda kaka muhabbetleri süper[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 cem yılmaz yazdıysa senaryoyu duymuş da olsak duymamış da olsak kopacağımız kesindir, adamın aynı esprisini onuncu kere de dinlesen gene aynı kahkaha.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Gelde qülme :D :D :D :D :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 filmin ne ara gelme olabiletesi var bir fikri olan??[signature][hline]Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons?? Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Film Ekim-Aralık arasında vizyona girecek.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hustın? efendım yok bırsey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bizim bir arkadaşta senaryosu vardı, cem yılmaz halıcı filmde böyle çakma ufo resimlerini çekip, tv kanallarına götürüyor orada o fotoğrafları yedirmeye filan çalşıyor. Sonradan bunu uzaylılar kaçırıyorlar filan.. neyse devamına gerek yok sinirlendirmiyim :) Ha birde element muhabbeti vardı sanırım onuda sonra anlatırım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi ya arklar anlatıyo..bi replik çok hoşuma gitti.. uzaylı karşıda ışın kılıcıyla cmylmz bağırıyo ama sen durr..ulen ışıklamı korkutcan bni..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 -hüstiiiin,lan biz hakkaten uzayda mıyız şimdi? -apollo31, onaylandı. - ba mına goym teknolojiye bak beee. - houston... abi oyun yok mu bu alette? -anlaşılmadı kaşif 12? -yok abi, haşim diil, şevki ben... hani tanışmıştık kokteylde - ne diyosun be kardeşim? -oyun diyorum abi.. af buyur kıçıkırık telefonlarda bile snake var,raket var... ayıp valla. - çıkıp istop oynayın siz, anca keser, hadi bakiim... -houston, sanırım koaksiyel ateşleme sisteminin duplikasyon böşlümünde yakıt sıkışmasından kaynaklanan bi hata var. - gemi gidiyo mu genç? - onaylandı houston... - devam et o zaman devaaam. - houston.. - buyur? - abi ne zaman ateşlicez bu motoru, burası sıcak oldu... kan beynime toplandı... kim bulmuş bu kalkış pozisyonunu.. na koyacam... - memede pislik varmış apollo, emrullah abi bakıyo şu anda. -houston... - söyle... - şu anda ayda yürümeye başlıyorum... benim için küçük, insanlık için büyük bir adım... - tamam artislik yapma.. gözümüz miyop diye bizi yer ekibine vardiler, her attıınız adımı caka olsun diye mi söylüyosunuz hıyar herifler! - houston? - evet apollo? - abi biz hani birazdan ruslarla kenetlencektik ya... - evet? - hah işte onu yapamıcaz? - neden??? - az önce yanımızdan geçerlerken apo heriflere hareket çekti de... kilitlenirsek herifler bize fena kitlenicekler de o bakımdan... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatıyo herifler... Canımız sıkıldı... Dönüyoruz biz yaa... -Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldığım VCD'nin ikincisi bozuk çıkmıştı da izleyemedim... -Nerden aklına geldi şimdi? -Kazım abinin kafasına bişiy yapştı da çıkaramıyoz bi türlü. O sebeple... -Hasss.... -Houston ilkyardım çantası nerdeydi ya? -Yine ne b.k yediniz lan? -Ya geçenlerde Uşak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da. Tanıdı bizi ib..ler. Kırdılar Cemal abinin faunusunu. hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor? -ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor -haa iyi. killanmayalim yani? -yok devam edin siz. -houston we have a problem -nasi guzelim? neyini kurcaladiniz yine aletin? ellemeyin arkadasim her yerine. bana zimmetli alet ben ugrasicam sonra. -houston su jupiter warya -heeeeeee - sana girsin ohaohahah , kizdinmi -yooooo -ozaman satrun de girsin uhe uhe uheheheh ahahah bunlara hasta oldum... :lol: bu arada biliyormuydunuz bilmem ama, Bir uzay mekiğinde,uçuş sırasında tam 17.000 hata olabilirmiş :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 -hustin, monitorde mavi ekran cikti. lifesupport.dll'de problem var diyo. napcaz? -ctrl-alt-del yap -bize bisi olmaz di mi? -bakcaz 67-68-69-70-71-72-73-74 tam kopukmuş ayrıca... ehue Uzayada gittiğimiz günleri görürüz inşallah ;] Böyle geyiklerde olası tabi bizden gidenlerde hehehe[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar