mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ne kadar iğrenç olmus ya eskisi ne kadar güzel sade ve basitti zaten buglı surekli bişeyler silmeye calısıyorum silinmiyo error var hacı filan diyo öf feedback attım eskisine geri donme opsiyonu olsun diye ama bilmiyorum yaparlar mı oyle bi opsiyon yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben yapıyom bitane sosyal ağ tarzı birşey. Acaba facebook'un eski temasını mı kullansam, nası olsa facebook da artık kullanmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 davalık olmayasın sonra aga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yenisi daha sade ve kullanışlı. alış arkadaşım aa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bir de sağda settings yanindaki isim ile soldaki facebook logosunun ordaki menülerdeki profil aynı ? o settingsin orda daha önce home vardı b** etmişler orayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gerçekten çok kötü eskisini öğrenene kadar da çok zorlanmıştım, bi de bununla uğraşıcaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende hiç sevmedim daha hoş bişeyler yapabilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 chrome için işte değişti . daha kullanışlı olması lazım zaten asinanyavuz , o da olmazsa çıkıyorum ben bırakıyorum facebooku (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya berbat yenisi baktm direk soğudum :) hiç güzel olmamış ve cok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Her değişiklik zor gelir, alışınca seversiniz. Office 2007'yi de Microsoft Vista'yı da yeni facebook'u da Opera'yı da ilk kullandığımda sevmedim. Şu an vazgeçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Office 2007 bug dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benimki hala eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benimki de hala eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu yeni facebooku sevmeyenleri bir tek 1203871038 tane applikasyon yükleyen salak kızlar sanıyordum,baya da varmış. Yahu güzel bir kızın iki fotoğrafına bakıcaz diye 1203871038 tane applikasyonunun yüklenmesini bekliyoruz sayfanın açılması için bu da kastırıyor adamı. şimdi max 5 saniyede açılıyor isteyen kızın gerizekalı applikasyonlarını boxesına bilmemnesine tıklayıp görebiliyor. mükemmel olmuş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ayrıca geçende uyarı geldi yakında sadece yenisi kullanılcak alışmaya başlasanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence çok daha kullanışlı ve derli toplu olmuş, yeni facebook'a reput :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 gayet kullanışlı ve hoş bir layout. yapanın eline sağlık ama kardeşim bu kadar da alengir konmaz bi siteye yahu. eskinin statik html sayfalarından istiyorum ben. böle tak girsin tak çıksın. kalleş pieyçpi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 çok tatlı yahu..deneme süresince bile kullandım ben,seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 farkındaysanız aşaada baya baya taskbar koydu adamlar, start butonu gibi de facebook logolu applications butonu var. sağ tarafı da system tray gibin oldu. hafiften cozutuyolar yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bokum gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Madcat said: Yahu güzel bir kızın iki fotoğrafına bakıcaz diye 1203871038 tane applikasyonunun yüklenmesini bekliyoruz sayfanın açılması için bu da kastırıyor adamı. şimdi max 5 saniyede açılıyor isteyen kızın gerizekalı applikasyonlarını boxesına bilmemnesine tıklayıp görebiliyor. güzel bazı özellikleri var diye tasarımına güzel dememiz gerekmiyor ki? aynı şeyler eski layout'a da eklenebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 az önce arkadaş söyledi yok dedim ben eskisini kullanıorm.. meersem zorunlu bişiler olmuş epeey bi küfür kaydım iğrenç yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben çok beğendim, betanın başından beri kullanıyorum. Profile bakınca gereksiz uygulamalara bakmak zorunda kalmıyorsun. kesinlikle 10 numara devrim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oldukça beğendim, beğenmeyenleri anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar