Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zorunlu yeni facebook

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kadar iğrenç olmus ya
eskisi ne kadar güzel sade ve basitti
zaten buglı surekli bişeyler silmeye calısıyorum silinmiyo error var hacı filan diyo
öf feedback attım eskisine geri donme opsiyonu olsun diye ama bilmiyorum yaparlar mı oyle bi opsiyon yine
Mesaj tarihi:
bir de sağda settings yanindaki isim ile soldaki facebook logosunun ordaki menülerdeki profil aynı ?

o settingsin orda daha önce home vardı b** etmişler orayı :(
Mesaj tarihi:
bu yeni facebooku sevmeyenleri bir tek 1203871038 tane applikasyon yükleyen salak kızlar sanıyordum,baya da varmış.
Yahu güzel bir kızın iki fotoğrafına bakıcaz diye 1203871038 tane applikasyonunun yüklenmesini bekliyoruz sayfanın açılması için bu da kastırıyor adamı.
şimdi max 5 saniyede açılıyor isteyen kızın gerizekalı applikasyonlarını boxesına bilmemnesine tıklayıp görebiliyor.

mükemmel olmuş gayet.
Mesaj tarihi:
gayet kullanışlı ve hoş bir layout.
yapanın eline sağlık ama kardeşim bu kadar da alengir konmaz bi siteye yahu.
eskinin statik html sayfalarından istiyorum ben.
böle tak girsin tak çıksın.
kalleş pieyçpi.
Mesaj tarihi:
farkındaysanız aşaada baya baya taskbar koydu adamlar, start butonu gibi de facebook logolu applications butonu var. sağ tarafı da system tray gibin oldu. hafiften cozutuyolar yani :P
Mesaj tarihi:
Madcat said:
Yahu güzel bir kızın iki fotoğrafına bakıcaz diye 1203871038 tane applikasyonunun yüklenmesini bekliyoruz sayfanın açılması için bu da kastırıyor adamı.
şimdi max 5 saniyede açılıyor isteyen kızın gerizekalı applikasyonlarını boxesına bilmemnesine tıklayıp görebiliyor.

güzel bazı özellikleri var diye tasarımına güzel dememiz gerekmiyor ki? aynı şeyler eski layout'a da eklenebilirdi
  • Yeni Oluştur...