Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 nasıl birşey dir bu ya? ekşide 2 günde 250 mesaj yazılmış hakkında,nutellayla yarışıyorlar şuanda. ne tatlı bişi bu ya,colayı bıraktım artık hacı,yeni favorim. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çok güzel çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kola igrenc bir icecek zaten bi kere amacı yok susadımda ictim desen cilginlar gibi seker barindiriyor,ferahlık versin desen ictikce daha cok susuyorsn oyle garip amacsiz bi icecek. en babalari lipton ice tea limon aralarinda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şiveps mandarin de güzel ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ice tea şeftali (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 limonata böyle olmaz. içine şekeri basmışlar. limonata dediğin azıcık ekşimsi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gunaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Apache said: en babalari lipton ice tea limon aralarinda ama. benimle evlenebilirsin tam şuanda izin verdim, ama hollandaya gitmek gerekiyo galiba boşver =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet. lipton ice tea limon gibi bir içecek dururken yüzüne bile bakılmaz bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 okul zamanı günde 5x330ml ice tea tüketiyordum ya ne hayvan adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O kadar da ezmeyin ya limonata ayrı, ice tea ayrı. Midemi aşırı yakmasa, bi de her şişesinin tadı ayrı olmasa gayet de içerim durmadan. AMA ICE TEA AYRI HER ZAMAN İÇERİM, İSTERSEM 30 KİLO YEMEK YEMİŞ OLAYIM, YİNE DE İÇERİM. LİMON > ALL Ha bu arada kola demişken, coca cola bu aralar 330ml'lik kutulardakinin tadını bozdu. Eskiden çok çok daha güzeldi. O eski tadı 1-1,5lt'lik pet şişelerde anca yakalayabiliyosun. edit: Bu arada, "ice tea ne yeeaa geç meyva suyu iç" diyenleri şimdiden kınıyorum asfjksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 limon-su-şeker karışımı ayrı limonlu çay ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi şurup gibi tadı var nası içiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 colayı bıraktıktan sonra buna sardım ben de. yaz günlerinde iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 karpuz suyu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çok şekerli maalesef, Lipton Ice Tea hala rahatça döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 günde en az 1 lt. içiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Limonata aldım bugun 1 litre buzlukta üşüyor kendisi. Utanmaz edepsiz olanlar buyursun birlikte içelim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 muhteşem zararlı birşey kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sanki tang wardı ona benzer bişey mi acaba o şişenin içindeki diyorum ama..bilmiyorum pek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Olm ev yapimi hakiki limonata, yeteri kadar sekerli, fazla degil, yeteri kadar limonlu, eksisi de olacak. Durumculerdeki limonatalar da igrenc mesela, bildigin surup lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dürümcü limonataları her zaman deterjan kokar zaten. Deterjan lan bildiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şişesi bi acayip di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cok dandiklesiyo ama biraz disarda birakirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar