BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahahahsdas http://www.haberdiyarbakir.com/images/news/9125.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hepsi aynı yerde yapılıyor mu bilmiyorum ama bunları hepsi zamanında ufak değişiklikler ile Türkiyede ne yazık ki uygulanmış işkenceler. Yaşayanlara Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 SturmVogel said: 12 Eylül'e bok atmak trend olmuş yine, sormak isterim o "deniz gözlü" övdüğünüz insanlar değil miydi banka soyan, kahvehane bombalayan, otobüs tarayan? Yazık... Şeriat gelsin daha ne işkenceler görürsünüz çünkü banka soyan adamın gtüne cob sokmak çok etik ve meşru bir hareket? ki o işkence görenlerin çoğu kahvehane bombaladı, otobüs taradı? biraz iğne batıralım kendimize sonra çuvaldızları batırırız her bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben zannetmiyorum bu işkenceleri gören biri hâla yaşasın bu işkenceleri yaşıyanlara Allah rahmet eylesin diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ordu da işkence yapamadığı için can sıkıntısından darbe yapmıştı he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O darbenin gerekliliği veye gereksizliği başka bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iyide amerika yerleştirdi adamlarını yaptırdı darbeyi.şu anda dinci terör vrsa ülkede o darbe yüzünden burada kim neyi savunuyor feci karısmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 SturmVogel said: 12 Eylül'e bok atmak trend olmuş yine, sormak isterim o "deniz gözlü" övdüğünüz insanlar değil miydi banka soyan, kahvehane bombalayan, otobüs tarayan? Yazık... Şeriat gelsin daha ne işkenceler görürsünüz Kenan Evren'in de çok yaman bir asker olduğu söylenemez. Halen çıkıp "federal devlet olsun Türkiye" diyebilen bir adam. Horizon gibi kişiler için "aha işte Atatürkçü ordu dediğiniz budur arkadaşım" diyebilme kozu yaratmış bir adamdır kendini. Sağolsun Ergenekon'a itiraz ettiğiniz an gözünüze 12 Eylül sokulup her defasında "bunu mu bunu mu istiyorsunuz ha!" diyorlar. Ha bir de "aa, orduya da güven yokmuş bunu anladım" dedirtme çabasıdır başka bişi değil. Ordular baştaki orgenerallerden ibaret değildir. Kenan Evren'in birkaç sene yaptığı salaklık tüm orduya mal edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bone said: SturmVogel said: 12 Eylül'e bok atmak trend olmuş yine, sormak isterim o "deniz gözlü" övdüğünüz insanlar değil miydi banka soyan, kahvehane bombalayan, otobüs tarayan? Yazık... Şeriat gelsin daha ne işkenceler görürsünüz Kenan Evren'in de çok yaman bir asker olduğu söylenemez. Halen çıkıp "federal devlet olsun Türkiye" diyebilen bir adam. Horizon gibi kişiler için "aha işte Atatürkçü ordu dediğiniz budur arkadaşım" diyebilme kozu yaratmış bir adamdır kendini. Sağolsun Ergenekon'a itiraz ettiğiniz an gözünüze 12 Eylül sokulup her defasında "bunu mu bunu mu istiyorsunuz ha!" diyorlar. Ha bir de "aa, orduya da güven yokmuş bunu anladım" dedirtme çabasıdır başka bişi değil. Ordular baştaki orgenerallerden ibaret değildir. Kenan Evren'in birkaç sene yaptığı salaklık tüm orduya mal edilemez. Ben bu başlıkta ordu ile ilgili tek bir yorum yapmadım. Sen neden benim söylemediğim şeyleri bak horizon gibiler böyle söyler vs. gibi gereksiz , gocuntulu bir mesaj atıyorsun ? Tamam tahamül edemediğini çoktandır anladıkta her defasında gereksizce sataşarak veya benim adıma oraya birşeyler yazarak gereksizlik yapmanın hiçbir manası yok. Al şekerini ver şekerimi. Yuva değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ha bi de 12 eylüle bok atma trendi gibi birşey diyebilen bir zihniyet var forumumuzda. hayır yani ya gerçekten olay hakkında hiç kitap yazı vs okumadan konuşuyorsun, ya da insanlık suçu işlenmesi senin için bir problem teşkil etmiyor. dedem senatördü, o derdi hep bu darbelerden önce çıkan olaylarda (bahçelievler, aleviler vs) derin devletin ilişkisi var diye, biz dinlemezdik. hoş hala doğru mu değil mi bilmiyoruz ya. ama en azından ortada ciddi bir iddia var, ve susurluk gibi olaylarda insanlar "acaba" diyor. bi de ordunun işkence yaptığı yerde gül biter tayfası var sturmvogel gibi, ama allaha şükür çok değiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ... yanlışlıkla oldu bu mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 quote tek o ile yazılır çift değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kim demiş onu diye bakarken explorer kilitlendi, baktım onu quotelamış, kalsın dedim sonra bir üstteki meajın konusununda o olduğunu hatırlayıp geri döndüm..çok karışık işler oldu kısacası seni de pek bi bilmiş gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aket-Atum said: kim demiş onu diye bakarken explorer kilitlendi, baktım onu quotelamış, kalsın dedim sonra bir üstteki meajın konusununda o olduğunu hatırlayıp geri döndüm..çok karışık işler oldu kısacası seni de pek bi bilmiş gördüm eheh :) dayanamadım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yapan böyle şeylerle karışlaşabileceğini bilerek yaptı. Alan razı satan razı yani. Daha korkunçlarını da duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorlynrick Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 SturmVogel said: 12 Eylül'e bok atmak trend olmuş yine, sormak isterim o "deniz gözlü" övdüğünüz insanlar değil miydi banka soyan, kahvehane bombalayan, otobüs tarayan? Yazık... Şeriat gelsin daha ne işkenceler görürsünüz Bu mesajdan yazdığın eylemleri gerçekleştiren insanların yukarıdaki işkencelere layık olduğu düşüncesine sahip olduğun fikrine ulaşmalı mıyız? İlla ki banka soydu diye bir insanın makatına yağlı cop mu sokmak lazım, ya da suratına işemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çok hassas bi konu abi bu yani o günleri yaşıyan( böyle işkenceye falan maruz kalmayı kasdetmiyorum,sadece gören o tarihi bilen) insanların psikolojisini anlamak mümkün deil ''basit bir ordu bu işte alın görün'', yada ''ordumuz bu işte hakktedğine vermiş karşılıgını'' gibi basit bi kıyaslama olayı diil bi taraf olmaya gerek yok açıkcası,yapılan yanlışmı yanlış sencesi bencesi yok yani bi dogru var yapılan yanlış yok şu kitapta şu gerçekler anlatılıyo,şu kitaptada bu gerçekler anlatılıyo falan safsata yalan onlar herkes o günü görmek istediği gibi yazdıgı için öyle oluyo yanlış bi tarihtir,aski iddaa edilcek bi durum yoktur ortada. İşkence konusunda da, yontemler hiç şaşırtıcı ve yaratıcı değil tabikide.Klasik yöntemler cinsel işkenceler tam bir türk hapisanesinde akla ilk gelen yöntem zaten diğerleride çok basit yani veremli hastanın balgamını alıp başkalarına yedirtmek işkencemidir allahşkına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 adamınbiri said: ben zannetmiyorum bu işkenceleri gören biri hâla yaşasın bu işkenceleri yaşıyanlara Allah rahmet eylesin diyelim. Hemen aklıma gelen 3 kişi var. İkitanesinin kesinlikle yaşadığını biliyorum. 3. konusunda tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 saçmalamayın, ne olursa olsun insana işkence layık değildir. en pislik suçluya bile layık değildir. idam bile tartışmalıyken direk işkence ne demek ya? barbar conancılık hiçbirimiz istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 beyler ben bu olayları pek bilmiyom. şimdi kim kime neden işkence yaptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Herkes 12 Eylül'ü anlatır... Biri çıksın da 11 Eylül'ü anlatsın, 10 Eylül'ü hatta 1 Ağustos'ta nasıldı Türkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fantezi yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bir askeri karalama başlığına daha hoşgeldiniz.moda ya şimdi malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Zlaneth said: Herkes 12 Eylül'ü anlatır... Biri çıksın da 11 Eylül'ü anlatsın, 10 Eylül'ü hatta 1 Ağustos'ta nasıldı Türkiye? Şartlar olgunlaştırılıyordu. Kim olgunlaştırıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ulan yapmadığını bırakmamış şerefsiz yönetim birde tecavüz var işin içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar