dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 karayolu yer altı tünelleri için ayrıca bir mod bilen var mı? boğaz gibi bir yerden tünel geçirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 o yapılıyo zaten, ama braz kek bi yöntemi var. önce boğazda tünelin geçeceği bir tepe yaparak boğazı kapatıyosun. sonra tüneli yapıp boğazı kapatan tepeyi tünel girişlerine dikkat ederek tekrar su seviyesine indiriyosun, oluyo sana marmaray sdf. ama tabi büyük ölçekte zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 öle çok gıcık lan. bi de bazen kopuyor o tünel.. bi o bi de köprülerin altından yol geçirememe sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 oyunun 3 boyutlu olmaması sıkıcı zaten. çok garip bi grafik motoru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aslında sen google sketch up ile bayağı bişiler yapıyordun sanırım.. bi fenerbahça stadı, kız kulesi, commercial olarak metro city etc canavar olmaz mıydı ha? kılçık atar> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 3dsmax falan yüklicem de pluginini yüklicem de ohooo :D zor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tekrar kurdum oyunu, bu sefer farkli bir oyun oynayacagim. Bir suru addon kullandim, ama cheat addon yok. NAMin en son versyonunu gormek gaza getirdi :) Bu sefer tamamen regional play yapacagim. Her bolge farkli olacak, birbiriyle baglantili olacak falan ve boylece yer endisesi, nufus sigmayacak endisesi olmadan gercekten guzel gorunen dogal sehirler kurmayacalisacagim. Yillardir gordugum her dagi, agaci yok edip duzlestirmekten kurdugum banal dumduz sehirlerden bay geldi, daglarin arasinda, nehirlerin arasindan firlayacak sehir. Eger tuttursam da kendi binalarimi design edip koyacam oyuna guzel gorunsun diye... Bakalim neler olacak. Bitirince belki fotoroman kismina ss atarim bitmis sehirin ortamindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yaparken fotoroman yapsan ? :) biz de öğrensek? olmaa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 basladigim her fotoroman yarim kaliyor o yuzden tamamladiktan sonra ss koymayi dusunuyorum. Belki daha sonra olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bende basladım topicten gaz alıp. Fotoroman yapmayı dusundum ilk başta.Bi kaç ss çektim ama tam anlamıyla oyuna hala adapte olamadım. Çevre sorunum aşırı derece çok.Düzeltemiyorum. ben daha çok küçük bir kasabanın metropol oluşunu anlatacaktım.Regional play müthiş zor ve zaman harcayacak bişey olur. Ayrıca bu oyunda çok eksiğim. İlk olarak oyuna hangi önemli paketleri kurmak lazım? Hangi addonlar gerek.Olmazsa olmazları neler? Binlerce var çünkü. Her şehire endüstri kurmak zorunlu mu?Yoksa religion içinde mi kurmalıyız endüstriyi ? Örneğin A şehri yerleşim B şehri endüstri C şehride tarım 3 ü de bağlantılı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sirf industry kurunca olmuyo sanirim, az bi residential atmakta gerekiyo. ama fazlaliklari yan sehirler doldurabiliyo diye biliyorum. Benim kullandigim addonlar NAM ve Industry quadruple mi ne, ilki meshur network addon mod, ikinciside endustrideki isleri 4 kati fazlalastiriyo. bazilarina cheat gibi gelsede mantiklisi o koskoca fabrikada 30 kisi calismasi bana sacma geliyo. son olarakta yol ustune kurulabilen subway/otobus binalari kullaniyorum ekstra tile harcamamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ben de o addonları kullanıyorum. Ama onlarda da şöyle bi problem oluyor: Endüstüriler bir anda kuruldukları ve çook işçi istedikleri için, hiçbi zaman yeterince çalışan bulamıyorlar. Ve garip bi şekilde de sürekli residental istek oluyor regionlarda. Yeni gelen residentler de iş bulamıyorlar. Öyle garip bi kısır döngü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 simcity oynucam ben şimdi aklıma düşürdünüz gene .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 su aralar reinstall ettim. topicin basinda dert yandigim commute time sorununun aslinda $$$ simlerin is bulamamasindan dolayi oldugunu anladim. bu seferki sikintim ise demand olmasina ragmen bir turlu gokdelenlerin olusmamasi. zone var, demand var ama olusmuyolar. yokmu soyle simcityi iyi bilen biri, somureyim biraz bilgilerini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben bu simcity 4'ü oynamadım ondan sorum garip gelebilir de cevap verirseniz iyi olur. bu simcityde kurulan şehir kaç yilindan başliyor. ben 1950 temali şehirleri seviyordum.var mi öyle bir olay yoksa modern gökdelenler gogo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu caanım oyunu da mundar ettiler ya, bak şimdi societies aklıma geldi de sinirlendim. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 niye mundar etsinler aga, sc4 deluxe hala duruyor yani societies oynamak zorunda değilsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Disappear said: su aralar reinstall ettim. topicin basinda dert yandigim commute time sorununun aslinda $$$ simlerin is bulamamasindan dolayi oldugunu anladim. bu seferki sikintim ise demand olmasina ragmen bir turlu gokdelenlerin olusmamasi. zone var, demand var ama olusmuyolar. yokmu soyle simcityi iyi bilen biri, somureyim biraz bilgilerini :p belli bi nüfus yoğunluğuna ulaşmış olman lazım haritada şu an pek hatırlamıyorum kaç gerektiğini ama gökdelen seveyiesine göre artıyodu anlayacağın haritayı doldur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 olm çok pis canım çekti of. bi tane şehir açcam ama gecekondu şehri yapcam. sulukule olcak hırsızlık kapkaç opislik vs. fena yapcam. :D ahah yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nüfus dışında, tüm komşu şehirlerle birleştir yol demiryolu vb gibi şeyleri. ayrıca o bölgedeki hava kirliliği, su yeterliliği, trafik problemleri, eğlence, vergiler, eğitim seviyesi vb vb şeylerde önemli gelişim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hepsi tavan yapmis durumda, commute time 30larda, egitim 195-200 arasi falan. ama bi turlu is alanlarinda gerekligi yogunlugu yakalayamiyorum. ufak bi region ile baslamayi denicem bu da olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 win7 64bit'te calıstırabilen var mı? uyumluluk modu vs. herseyi denedim beceremedim. tıklıyorum icona hicbisi olmuyo aynen masaustunde kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 togg, win7 64'te çalışmıyomu? ben de 7-64 kullanıyorum, indiricektim oyunu ama, çalışmıyosa uraşmiim madem? bi eklentisi patchi bişeyi yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben oynuyorum deluxe edition' u win7 64 bitte. hiç bir problem de yok arada sırada oyundan atması harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Disappear said: hepsi tavan yapmis durumda, commute time 30larda, egitim 195-200 arasi falan. ama bi turlu is alanlarinda gerekligi yogunlugu yakalayamiyorum. ufak bi region ile baslamayi denicem bu da olmazsa. toplam pop kaç regionda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar