Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity 4 Deluxe - nufüs vs

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

o yapılıyo zaten, ama braz kek bi yöntemi var. önce boğazda tünelin geçeceği bir tepe yaparak boğazı kapatıyosun. sonra tüneli yapıp boğazı kapatan tepeyi tünel girişlerine dikkat ederek tekrar su seviyesine indiriyosun, oluyo sana marmaray sdf. ama tabi büyük ölçekte zor biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
tekrar kurdum oyunu, bu sefer farkli bir oyun oynayacagim. Bir suru addon kullandim, ama cheat addon yok. NAMin en son versyonunu gormek gaza getirdi :)

Bu sefer tamamen regional play yapacagim. Her bolge farkli olacak, birbiriyle baglantili olacak falan ve boylece yer endisesi, nufus sigmayacak endisesi olmadan gercekten guzel gorunen dogal sehirler kurmayacalisacagim. Yillardir gordugum her dagi, agaci yok edip duzlestirmekten kurdugum banal dumduz sehirlerden bay geldi, daglarin arasinda, nehirlerin arasindan firlayacak sehir. Eger tuttursam da kendi binalarimi design edip koyacam oyuna guzel gorunsun diye... Bakalim neler olacak. Bitirince belki fotoroman kismina ss atarim bitmis sehirin ortamindan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende basladım topicten gaz alıp. Fotoroman yapmayı dusundum ilk başta.Bi kaç ss çektim ama tam anlamıyla oyuna hala adapte olamadım.
Çevre sorunum aşırı derece çok.Düzeltemiyorum.

ben daha çok küçük bir kasabanın metropol oluşunu anlatacaktım.Regional play müthiş zor ve zaman harcayacak bişey olur.

Ayrıca bu oyunda çok eksiğim.

İlk olarak oyuna hangi önemli paketleri kurmak lazım? Hangi addonlar gerek.Olmazsa olmazları neler? Binlerce var çünkü.

Her şehire endüstri kurmak zorunlu mu?Yoksa religion içinde mi kurmalıyız endüstriyi ?
Örneğin A şehri yerleşim B şehri endüstri C şehride tarım 3 ü de bağlantılı olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sirf industry kurunca olmuyo sanirim, az bi residential atmakta gerekiyo. ama fazlaliklari yan sehirler doldurabiliyo diye biliyorum. Benim kullandigim addonlar NAM ve Industry quadruple mi ne, ilki meshur network addon mod, ikinciside endustrideki isleri 4 kati fazlalastiriyo. bazilarina cheat gibi gelsede mantiklisi o koskoca fabrikada 30 kisi calismasi bana sacma geliyo. son olarakta yol ustune kurulabilen subway/otobus binalari kullaniyorum ekstra tile harcamamak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de o addonları kullanıyorum. Ama onlarda da şöyle bi problem oluyor:

Endüstüriler bir anda kuruldukları ve çook işçi istedikleri için, hiçbi zaman yeterince çalışan bulamıyorlar. Ve garip bi şekilde de sürekli residental istek oluyor regionlarda. Yeni gelen residentler de iş bulamıyorlar. Öyle garip bi kısır döngü oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
su aralar reinstall ettim. topicin basinda dert yandigim commute time sorununun aslinda $$$ simlerin is bulamamasindan dolayi oldugunu anladim. bu seferki sikintim ise demand olmasina ragmen bir turlu gokdelenlerin olusmamasi. zone var, demand var ama olusmuyolar. yokmu soyle simcityi iyi bilen biri, somureyim biraz bilgilerini :p
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

su aralar reinstall ettim. topicin basinda dert yandigim commute time sorununun aslinda $$$ simlerin is bulamamasindan dolayi oldugunu anladim. bu seferki sikintim ise demand olmasina ragmen bir turlu gokdelenlerin olusmamasi. zone var, demand var ama olusmuyolar. yokmu soyle simcityi iyi bilen biri, somureyim biraz bilgilerini :p

belli bi nüfus yoğunluğuna ulaşmış olman lazım haritada
şu an pek hatırlamıyorum kaç gerektiğini ama gökdelen seveyiesine göre artıyodu
anlayacağın haritayı doldur (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...